Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By J...
Treba da se pustaju narodnjaci. Ipak je u pitanju kulturni dogadjaj u klubu, kako bi to moglo bez narodnjaka? :kolo:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by ClubBlack
koncepcija kluba je da se ne pustaju narodnjaci...
sta vi mislite...
A kako ćete na ulazu prepoznati ko je narodnjak, a ko nije? :shmi: :cekam:

Uvek neka diskriminacija kod klubova, strašno...:evilkiss:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Do jedan vASI smaraci, od 1 narodnjaci i svi zadovoljni i srecni (pijani) :hvala:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ostavite zasada ovakav koncept bez narodnjaka pustajte stranu komercijalu ali onu koja je bliska srcima srpskih gejeva... :D

Ako vremenom primetite da vam to eventualno bas i nije isplativo onda udrite po narodnjacima...to je bar lako i nije problem promeniti koncept muzike preko noci :skuter:
Korisnikov avatar
By ClubBlack
Originally posted by Dušan Maljković
koncepcija kluba je da se ne pustaju narodnjaci...
sta vi mislite...
A kako ćete na ulazu prepoznati ko je narodnjak, a ko nije? :shmi: :cekam:

Uvek neka diskriminacija kod klubova, strašno... :evilkiss:
nije pitanje diskriminacije vec daj ljudima sta vole i napravi zabavu....:colorado:
Korisnikov avatar
By ClubBlack
Originally posted by Lakiboy_ns
Ostavite zasada ovakav koncept bez narodnjaka pustajte stranu komercijalu ali onu koja je bliska srcima srpskih gejeva... :D

Ako vremenom primetite da vam to eventualno bas i nije isplativo onda udrite po narodnjacima...to je bar lako i nije problem promeniti koncept muzike preko noci :skuter:
naravno za sad je ovako ali mi je u svakom slucaju bitno vase misljenje......
Korisnikov avatar
By Rei
Mozhda povremeno, jedno, dve vecheri u mesecu, tek da ih bude za one koji vole, a ne narushi koncepciju.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns

naravno za sad je ovako ali mi je u svakom slucaju bitno vase misljenje......
Ovaj forum ne odrazava misljenje celokupne gay populacije u Srbiji ovde dolazi povremeno samo mali procenat...i forum se kao sto vidis koristi za interne zajebancije, povremeno nekontrolisano histerisanje i slicno, konstruktivne rasprave pogotovo u folderu scena su retkost.
Imate koncept drzite ga se ako se pokaze neisplativ menjajte dok ne nadjete dobitnu kombinaciju koja ce omoguciti izdrzavanje kluba i profit istog.
Good luck
:hug:
Korisnikov avatar
By starky
probas,pustis,pa vidis kako ljudi reaguju...pa ostavis,ili menjas...tome i sluze DJ-evi da osete masu...
Korisnikov avatar
By dungoll
naravno da NE ako mene neko pita, ali kako verovatno neću ni dolaziti, koga briga šta ja mislim :) :lol:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
@ClubBlacK
Zar niste rekli da nemate konkurenciju jer vam je muzicka ponuda drugacija od ostalix klubova?
Ali ako je vec otvorena ovakva tema, pretpostavljam da ce se druga pesma pevati. :p
Korisnikov avatar
By dungoll
ma bre :) oni nemaju konkurenciju jer su uzeli svima goste, trust me :) :machevi:
Korisnikov avatar
By ClubBlack
Originally posted by Clockwork Orange
@ClubBlacK
Zar niste rekli da nemate konkurenciju jer vam je muzicka ponuda drugacija od ostalix klubova?
Ali ako je vec otvorena ovakva tema, pretpostavljam da ce se druga pesma pevati. :p
ja nisam pomenula da ce se koncepcija kluba menjati.....jednostavno razmisljam na glas....kao sto sam vec i pomenula da ako bude intresovanja postoji mogucnos organizovanja i takvih.....sto se tice konkurencije ja mislim da tu nema problema jel u beogradu ima dovoljno ljudi da funkcionise i vise od 3 kluba....
Korisnikov avatar
By taurus
narodnjaci su za kafanu ne za klub
By J...
Originally posted by taurus
E bas tako!
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by J...
Originally posted by taurus
E bas tako!
:yes:

anyway, managment moze da promeni odluku i da od kluba napravi kafanu... :kolo:

naravno, nista bez pecenja... :krava:

i kafana odmah da se preimenuje u pork&fork... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja mislim da tu nema problema jel u beogradu ima
Ovo jedan menadzer/PR/glasnogovornik sebi nikako ne bi trebalo da dopusti.
Korisnikov avatar
By EYA
ja mogu da slusam narodnu muziku kad odem na svadbu pa zaigram po stolu da istresem frustracije nakupljene silnim ljubljenjem i rukovanjem (btw, jednom sam sracunala da se mladenci na prosecnoj srpskoj svadbi poljube preko 1000 puta sa kojekavim ljudima :barf: ) , ili kad sam toliko pijana da se posle ne secam sta sam pricala, a najdraza varijanta slusanja/pevanja narodnjaka je kad se skontamo mi iz ekipe pa pravimo karaoke vece i onda sve dolazi u obzir jer je zezanje sta god uradili :grouphug:

onu Karleusu sanjam nocima kako dahce dok peva... moj mozak je pregoreo :lol:

i soba puna dima, a nigde aspirina, a glava me boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :flaming:
Korisnikov avatar
By Burak
Dajem rok od najvise pola godine, za koji ce Black Club postati tipicna gay folkoteka(Karleusa, Seka, Maya Dzin i Limunada, Stoja..).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!