Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ClubBlackA kako ćete na ulazu prepoznati ko je narodnjak, a ko nije?
koncepcija kluba je da se ne pustaju narodnjaci...
sta vi mislite...
Originally posted by Dušan Maljkovićnije pitanje diskriminacije vec daj ljudima sta vole i napravi zabavu....Originally posted by ClubBlackA kako ćete na ulazu prepoznati ko je narodnjak, a ko nije?
koncepcija kluba je da se ne pustaju narodnjaci...
sta vi mislite...![]()
![]()
Uvek neka diskriminacija kod klubova, strašno...![]()
Originally posted by Lakiboy_nsnaravno za sad je ovako ali mi je u svakom slucaju bitno vase misljenje......
Ostavite zasada ovakav koncept bez narodnjaka pustajte stranu komercijalu ali onu koja je bliska srcima srpskih gejeva...![]()
Ako vremenom primetite da vam to eventualno bas i nije isplativo onda udrite po narodnjacima...to je bar lako i nije problem promeniti koncept muzike preko noci![]()
Originally posted by ClubBlackOvaj forum ne odrazava misljenje celokupne gay populacije u Srbiji ovde dolazi povremeno samo mali procenat...i forum se kao sto vidis koristi za interne zajebancije, povremeno nekontrolisano histerisanje i slicno, konstruktivne rasprave pogotovo u folderu scena su retkost.Originally posted by Lakiboy_nsnaravno za sad je ovako ali mi je u svakom slucaju bitno vase misljenje......
Ostavite zasada ovakav koncept bez narodnjaka pustajte stranu komercijalu ali onu koja je bliska srcima srpskih gejeva...![]()
Ako vremenom primetite da vam to eventualno bas i nije isplativo onda udrite po narodnjacima...to je bar lako i nije problem promeniti koncept muzike preko noci![]()
Originally posted by Clockwork Orangeja nisam pomenula da ce se koncepcija kluba menjati.....jednostavno razmisljam na glas....kao sto sam vec i pomenula da ako bude intresovanja postoji mogucnos organizovanja i takvih.....sto se tice konkurencije ja mislim da tu nema problema jel u beogradu ima dovoljno ljudi da funkcionise i vise od 3 kluba....
@ClubBlacK
Zar niste rekli da nemate konkurenciju jer vam je muzicka ponuda drugacija od ostalix klubova?
Ali ako je vec otvorena ovakva tema, pretpostavljam da ce se druga pesma pevati. :p
Originally posted by ClubBlackOvo jedan menadzer/PR/glasnogovornik sebi nikako ne bi trebalo da dopusti.
ja mislim da tu nema problema jel u beogradu ima
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!