Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ClubBlack
OPENING PARTY 28. 11. 2008. pocetak u 23h
.......................................................................................
PARTY ''LOVE IS IN THE AIR'' 29.11.2008 pocetak u 23h
......................................................................................
CLUB CE RADITI PETKOM I SUBOTOM
RADNO VREME 23-06

OBEZBEDJENJE JE MAKSIMALNO MOGUCE PRILAGODJENO CLUBU I GOSTIMA, POSVECENO BEZBEDNOSTI KAKO U CLUBU TAKO I OKOLINI CLUBA.

PROSTOR POSEDUJE ODGOVARAJUCU VENTILACIJU.

ENTERIJER CLUBA JE NENAMETLJIV SPOJ MODERNOG I RETRO STILA SA NAMEROM DA SE GOSTI KOJI DODJI OSECAJU OPUSTENO.

GOSTE CE SLUZITI PRIJATNI KONOBARI I NECE POSTOJATI SAMOUSLUZIVANJE NA SANKU.

ZA MUZIKU CE BITI ZADUZEN DJ BOBAN I BICE ZASTUPLJENI RAZNI STILOVI: DISCO '80, DISCO '90, HOUSE, KOMERCIJALA I MAINSTREAM, R'N'B, LATINO ....

POLITIKA CLUBA JE DA JE ULAZ DOZVOLJEN SVIMA PREKO 20 GODINA.

REZERVACIJE SU OBAVEZNE I TO PUTEM CLUBSKOG TELEFONA 064.0712.713

POSTOJE DVE VRSTE REZERVACIJA:

1. SPISAK ZA ULAZ - PLACA SE KARTA 100 DIN (BROJ MESTA OGRANICEN)
2. REZERVACIJA BARSKOG STOLA SA PAR BARSKIH STOLICA ILI SEPAREA UZ DEPONOVANJE ODREDJENE SUME KOJA JE KONZUMACIJA PICA U TOM IZNOSU (50e do 6 osoba, 125e separe do 10 osoba) - U TOM SLUCAJU ULAZ JE BESPLATAN I PRIORITET JE PRILIKOM ULASKA U CLUB

POSTOJI MOGUCNOST IZNAJMLJIVANJA CLUBA ZA PRIVATNE ZURKE I PROMOCIJE, SVIM DANIMA SEM PETKA I SUBOTE.

CLUB SE NALAZI U ul. HAJDUK VELJKOV VENAC 2-4 I POSTOJE DVA PRILAZA CLUBU. PRVI JE IZ ul. HAJDUK VELJKOV VENAC SA PARKINGA IZA BOLNICE SV.SAVA UZ STEPENICE PA PRAVO 10 m GDE SE SA DESNE STRANE NALAZI KAPIJA CLUBA ILI IZ ul. SARAJEVSKE KROZ PROLAZ ISPOD STUBOVA, ORJENTIR LEVO PRODAVNICA ''GASTRA'' DESNO PEKARA ''SKADARLIJA'', KROZ PROLAZ PRAVO 15 m SA LEVE STRANE JE KAPIJA CLUBA.
KO DOLAZI IZ SARAJEVSKE ULICE POSTOJE MESTA ZA PARKIRANJE ISPRED ZGRADE DIREKCIJE ZELEZNICE.

E-MAIL: black.team@hotmail.com
www.gayromeo.com/BLACK_The_next_level
www.myspace.com/black_the_next_level

POZIVAMO VAS DA NAS POSETITE,
SRDACAN POZDRAV,
CLUB BLACK
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
nedostaje kraj texta

edit: dodat je kraj texta
By J...
Originally posted by ClubBlack

Zasto bas 20god? Bolje 21. :right:
Korisnikov avatar
By Zibro
:cobanica: mhm potrudicu se da dodjem i povescu drugare :cobanica:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hmmmm... Stizem u subotu verovatno...
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by J...

upravo :)
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Zasto mislim da ce sad da bankrotira neki od druga dva kluba... :smug: ako se klub pokaze kao dobar.
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Necu doci,smara me to sa rezervacijuom i to sto ne mogu da dodju od 18 god pa nadalje,pa oni od 18-19 su najsladji zar ne:)
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by J...

ja imam 19 :(

ahahahahhaahh
Korisnikov avatar
By ogi_ns
samo da muzika bude kao sto je ovde napisano... :molise: (mainstream)

ako bude, bice to prvi klub sa muzikom po mojoj meri.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Alexandrus Magnus
A sta da radimo mi maloletni?

Ja jos nemam 18 godina...

radnog staza :lol:
...do penzije.
By J...
Originally posted by Alexandrus Magnus
A sta da radimo mi maloletni?
Cekajte :maji:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Hmmm, nadam se da će ovo mesto zaživeti...i da neće biti još jedno trash mesto sa lošom ventilacijom, u podrumu i sa homofobičnim obezbeđenjem...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
A mogu li ja da dodjem sa nekim ko je punoletan? Obecavam drzace me za ruku i nece mi dati da pijem! :shmi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Nema, to je klub nije jebarnik :D

Moji saveti:
-opskrbite bar raznim picima nemojte ponudu da svedeta na pivo, belo i crveno vino i vodu...meni obezbedite Bacardi Breezer :D
-nemojte u samom startu da preterate sa cenama to se radi kasnije ako se lokal razradi.
-neka konobari budu prijatni ali nemojte da budu previse hoot jer kad se gosti ponapijaju pa pocnu da vriste i skacu na njih nece ih svo obezbedjenje ovoga sveta spasiti :lol:

Sretno u buducem radu.
Ja cu se navrnuti uskoro verovatno :)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
laki, na zapadu vecina KLUBOVA zapravo ima DarkRoom, tako da ispada klub=jebarnik.

ja nemam nista protiv da ima, iako ne bih zalazio tamo. jednostavno, ko voli - nek izvoli.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ogi_ns
laki, na zapadu vecina KLUBOVA zapravo ima DarkRoom, tako da ispada klub=jebarnik.

ja nemam nista protiv da ima, iako ne bih zalazio tamo. jednostavno, ko voli - nek izvoli.
Znam ali mislim da je to jedan od zapadnih trendova koji ne moramo prihvatiti...te soft varijante dark romova izdvojene prostorije gde su malo prigusena svetla i gde ljudi mogu na miru da se ljubakaju, vataju ili eventualno jos ponesto kad se bas napiju :D je manje vise ok.Ali one hard core varijante istih gde je potpuno mrak i gde brdo ljudi bez kontrole i zastite spopadaju jedni druge a da se pri tom uopste ni ne vide jer je potpuni mrak je meni licno razlog da na takvo mesto nikada ne udjem. :cowboy:
Korisnikov avatar
By ClubBlack
sve je to u svetu...ovo je srbija i tako jos nije dozvoljeno....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nek tako i ostane.
Treba da postoje klubovi za provod a klubovi za fucking, fisting, pising i slicno :lol: nek budu odvojeni da se ne mesaju babe i zabe :D
By Pending-For-A-Bending
Otisli. Tvrdili da nemamo rezervaciju (a ja poslao). Obezbedjenje prilicno drsko.

Dosla dva druga koji su imali rezervaciju stola (5 osoba), pa kao trebali da udjemo s njima. I kad smo trebali izlaze neki prijatelji i kazu da je mesto kao garsonjera. I prosla nas zelja da udjemo pa smo otisli- posto sam ja vec bio izdrkan sto nismo bili na spisku a poslao sam poruku

Po meni, ovo nije dobar start.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ima li josh nekih utisaka od vecheras? Bash me zanima. :usedelica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam cula da su prilikom rezervacija pitali ljude: A kako cete doci obuceni?! I Kako izgledaju ti koji ce doci?! I da im se do petka u 19h javi kako ce ljudi koji dolaze biti obuceni! :whatever:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Oooooookej...jel bio jos neko ljudi?
Nije valjda toliko malo? :(

A to za odevanje...paaaa ipak je to gay klub mora se doci stylish :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Jao ne seri Laki... Svi klubovi u madji imaju dark roomove
Znam da imaju ali vidis da sam napisao da postoji vise varijanti dark roomova od onih za intimno druzenje i vatacinu i eventualno jos nesto i onih u kojima je potpuni mrak da se ne zna ko koga.
Protiv ovih prvih nemam nista protiv a protiv ovih drugih imam najvise zbog toga sto su leglo sirenja zaraza :salut:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Zasto mislim da ce sad da bankrotira neki od druga dva kluba... :smug: ako se klub pokaze kao dobar.
klub se u startu nije pokazao kao dobar, jerbo ima ->
Originally posted by ForeverYoung
Hmmm, nadam se da će ovo mesto zaživeti...i da neće biti još jedno trash mesto sa lošom ventilacijom, u podrumu i sa homofobičnim obezbeđenjem...
znao sam da nije trebalo ni da pokušavam da odem, ali sad - šta je tu je. znam da više neću otići :D
By ~ Le Saint X ~
Ajde,lepa lobanjo, ne budi lenj

i ne citiraj druge

nego daj izvestaj

:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!