Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By banne_nsad
Mozda je previse rano za ovo pitanje ali blizi se ng,pa da vidim forumasi gde planirate da provedete novogodisnju noc,da li u nekom od gay klubova ili je to negde sa str prijateljima na nekom str mestu ili nesto trece:)
By alexandermagic
Dubrovnik. Privatna zabava.

Što se tiče društva, miješano. Bitne su mi osobe, a ne njihova seksualna orijentacija. Ponašam se isto i u gay i u str8 društvu.:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ne znam. do sad sam se najbolje provodio kad sam ng provodio kod kuce s porodicom. isto bih voleo da docekam na nekom trgu (times square? :trep: ) ali ne znam da li cu uspeti da nadjem drustvo za to, u mojim godinama :zvezdice:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da cu ove godine da je docekam sam.
Mislim, ne SAM - vec planiram da ako prije toga stignu pare koje cekam, otputujem negdje sam samcit.
I da u novogodisnjoj noci ostavim sva sranja, zaljubim se na jednu noc, i pocnem ispocetka. Posto cu ovu pamtiti po izdajama i suzama. Teskom radu i losim ljudima.

Ovo mi je ekshli prva NG za koju pravim taj glupi "start over" plan. nadam se da ce upaliti.

:)
Korisnikov avatar
By Minie
Sa sto vecim drustvom na trgu, posle verovatno u nekom klubu.
Hmm...cula sam trac da Dino Merlin peva na trgu u NS-u za NG??
Korisnikov avatar
By Zibro
e ako neko ima informaciju o nekom desavanju za novaka u dragim nam Gay klubovima u Bg i NS nek mi sibne info na u2u
By Swanheart
Merlin na trgu u Novom Sadu?
javlja mi se da cu zapucati sama u Novi Sad i sama provesti novaka slusajuci Merlina
Korisnikov avatar
By starky
Najverovatnije na isto mesto gde i prethodne dve godine jer sam se provela extra...:D
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by Swanheart
javlja mi se da cu zapucati sama u Novi Sad i sama provesti novaka slusajuci Merlina
...tako sam cula. Mada ljudi sto su mi rekli su bili iznenadjeni sto ne znam...
:alikako:
we'll see..
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by Swanheart
...tako sam cula. Mada ljudi sto su mi rekli su bili iznenadjeni sto ne znam...
:alikako:
we'll see..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uh, to cu najverovatnije znati tek 31.12.

Kao i svake godine. :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
u klubu u kojem tradicionalno bivstvujem :yes: ovaj put nista od nekakvog putovanja.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Znam gde netju za NG! .. netju sam, netju na kutjnoj/privatnoj partiji i netju na trg/ove. A gde tju? -e to josh ne znam :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Investiracu u jedno prasence od jedno 20 - 25 kila, pa cu ga ispeci da bude resh i , uz dve intimne prijateljice, docekacu Novu godinu u toplini doma, uz Grandovo narodno veselje na Pinku.
:kolo: :jelka:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
zelim da odputujem, a gde? ne znam jos... barem znam s kim :) Istanbul zvuci interesantno...

u NS na trgu je najavljen Massimo Savic koliko ja znam, i jos neko koga sam zaboravio (recimo Garavi Sokak il tako nesto) .

Ne verujem da ce Merlin biti u Ns, al jos nista nije zvanicno objavljeno.
Korisnikov avatar
By ::fy::
kao i uvek - privatno sa dragim mi osobama. Lokacija još uvek nepoznata...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Daliborka
u toplini doma, uz Grandovo narodno veselje na Pinku.
Ajoj meni, sad me podseti da će i mama to da odvrne do daske
čoveče koja je to tortura
svake godine iste pesme, istim redosledom, većinu ih znam napamet
s tim što ona uopšte ne đuska ili nešto dok to gleda, nego ima isti onaj koncentrisani izraz lica kao kada prati telenovelu
onda zadrema, pa se posle probudi kad petarde počnu jače da pucaju
a posle u 00.15 je skroz razbuđena i onda se pita "a što nema nekih filmova da se gledaju celu noć, kako su to pravili programsku šemu za doček, nekada nije tako bilo"
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Obecao sam mnogima da cu bash s njima slaviti. Istina je da nisam siguran da li cu uopshte slaviti, jer trenutno hejtujem nadolazece praznike. :ninja:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
pa idem za Bg ako do tada ne budemo under the sea :roni:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Otkud vam da ce Merlin pevati u NS za docek?
Oficijelni info je da ce ove godine grad da pristedi na doceku pa ce angazovati manje aktuelne (citaj manje skupe) izvodjace poput Masima Savica i jos nekih lokalnih laloskih bendova.

Meni Masimo nije dobar izbor za novogodisnje veselje a ako uz njega jos ubace Garavi Sokak ili nesto slicno ja to necu moci podneti.

Mada rekli su da ce pored trga ove godine za docek biti postavljeno jos nekoliko bina u gradu poput ulice Laze Teleckog ili u Dunavskom parku i da ce na jednoj od bina pustati disko house tako da mozda to posetim a mozda i zaglavim ove godine u nekom gay klubu za docek sa deckom da li u Budimpesti, Beogradu ili NS to cemo jos videti?
Korisnikov avatar
By erkondisn
da Massimo za novu godinu :smeh: , meni je on prikladniji za nekakav 'in memoriam'
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by DJ Nemo
pa idem za Bg ako do tada ne budemo under the sea :roni:

dakle - ili ides, ili ronis do BG-a
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Zibro
e ako neko ima informaciju o nekom desavanju za novaka u dragim nam Gay klubovima u Bg i NS nek mi sibne info na u2u
Strpi se :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
Originally posted by Daliborka
u toplini doma, uz Grandovo narodno veselje na Pinku.
Ajoj meni, sad me podseti da će i mama to da odvrne do daske
čoveče koja je to tortura
svake godine iste pesme, istim redosledom, većinu ih znam napamet
s tim što ona uopšte ne đuska ili nešto dok to gleda, nego ima isti onaj koncentrisani izraz lica kao kada prati telenovelu
onda zadrema, pa se posle probudi kad petarde počnu jače da pucaju
a posle u 00.15 je skroz razbuđena i onda se pita "a što nema nekih filmova da se gledaju celu noć, kako su to pravili programsku šemu za doček, nekada nije tako bilo"
:lol:
Slicno se ponasa i moja mama. :mama:

To je u tradiciji naseg naroda jos iz vremena kad je u kuci postojao samo jedan televizor, pa se cela porodica parkirala ponedeljkom uvece ispred ekrana da prati " Disko folk ". :lol:
Oni na ekranu djipaju i shize, a porodica mirno sedi i skoncentrisano posmatra emisiju, uz sporadicne komentare na racun garderobe odredjenih umetnica.
:lol:

Ne znam jos gde cu za Novaka, ali cu gledati da budem prisutan na nekom zestokom narodnom veselju.
:jelka: :kolo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by erkondisn
da Massimo za novu godinu :smeh: , meni je on prikladniji za nekakav 'in memoriam'
Jedino ako ga ne nagovore da peva neke tudje vesele hitove u suprotnom ce svi da pomru od muke za dochek uz njegove balade.
Mada ja sam par puta bio na trgu na doceku i to pijan skroz tako da sam igrao uz shta god da je svirano u tom momentu...mozda bih cak mogao i uz Masima ko zna :redaljka:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by KissQueen
Uh, to cu najverovatnije znati tek 31.12.

Kao i svake godine. :)
naravno, kao uvek :D
Originally posted by Paki
Originally posted by Zibro
Strpi se :)
šta b'e strpi se :) neću b'e da se strpim :D :poklon:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ko se ovde pravi lud deco? :cvetduga:
Jel se to priprema neki veliki novogodisnji gay spektakl ali je jos uvek sve pod velom tajne? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!