Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Tresh-grl
Da li idete na njih i kakvi su vam utisci?

Ja sam u zadnje vreme skontala da mi je gotivnije na afterparty-ju nego na samoj zurci jer tu uvek ostanu pravi klaberi u dushi.
I naravno posle otkidanja od svega taman se unormalim i pocnem ponovo :zongler:
I uglavnom sretnem gomilu poznatih ljudi koji su preparirani i uvek imaju nesto kod sebe.
Cak sam i primetila da bolju muziku pustaju.

Ono sto mi se najvise svidja je to sto imam privilegiju da posle zurke odem kuci,istusiram se,presvucem,skinem shtikle i shminku i lezerno se obucem pa zapalim tamo ujutru.
Sredim se ali ne preterano,ishibam ko ZMAJ i zapravo meni zurka i dalje traje u glavi ali kad dodjem tamo tek pocinje da biva dobro.
Ponovo alkohol,gudra i zene :sweet:

Samo mi je smor malo ponekad kad ja idem na zurku a vidim ljude koji krecu na posao itd...
By superfly
ahh. kako je lepo je živeti u njujorku i imati privilegiju tuširati se posle afterpartija!

:cobanica:
By Tresh-grl
Originally posted by superfly
ahh. kako je lepo je živeti u njujorku i imati privilegiju tuširati se posle afterpartija!

:cobanica:
i pre i posle! :mete:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Tresh-grl
Ja sam u zadnje vreme skontala da mi je gotivnije na afterparty-ju nego na samoj zurci jer tu uvek ostanu pravi klaberi u dushi.
pravi klaberi ???
I uglavnom sretnem gomilu poznatih ljudi koji su preparirani i uvek imaju nesto kod sebe.
to su valjda ovi ?
:nunchake:
By Paranoid Androgynoid
zavisi koliko mi je dobro bilo na zurci.
ako jeste.. onda produzim i sa afterima.
ako sam se smorila na zurci nema te sile i te zene koja me moze odvuci na bilo koliko dobar after.

inace, ne volim 'javne' afterparty-e bas iz tog razloga sto su tamo svi 'ishibani' i preradjeni jer ja to licno ne mogu da gledam i unisti mi raspolozenje. vise sam za neke skucene varijante, prerasla sam nekako te 'velike' aftere i preko glave su mi, ne volim.
By Tresh-grl
Jashta! :trampolina:

Al kad je na otvorenom te je tek milina,svi smo na svezem vazduhu i kad pod toplotom sunca krene da mi se tek pravi haos u mozgu.aaaa
EXTRA!

''

:sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Moja neka sira ekipa je umela da bas zapartija, onako tipa do 5-6 popodne sledeceg dana, ili da ode na sledeci party direkt sa chilla. Bio je i slucaj da sam ortaka srela 3. januara uvece kako gura kola koja je parkirao a da nije ugasio farove, rece ide sa reprize reprize NG, razmisljao dal da konacno ode kuci ili dalje (i ja sam bila zaglavila, s tim da sam spavala 4 sata i isla kuci na tusiranje).
Tako sam i ja ranije ostajala nekad i po 2 dana okolo, zajebavajuci se, a onda sam pocela da radim, pa mi teze pada, i da budem i da se posle toga regenerisem i vratim u ritam ranog ustajanja. Zaglavim vikendom do 9-10 ujutro max, i to je to. Ostarilo se, obviously. Ali ima se gde, svakako, iako je dobar deo chill ekipe otisao u NY.
Korisnikov avatar
By starky
retko mi se desava,iako ih volim,ali neko mora i da radi,a ja ako bi zaglavila do 7-8 ujutru,spavala bih do 7-8 uvece...:doh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nikad mi se nije dopadalo.......volim da zakucam na zurci do ujutru...i to je ok...ali iz nekog razloga, ako odem negde posle toga...uzasno se smorim...bude mi sve nesto bedno i depresivno...mislim da se radi o sindromu bebe kojoj se spava
Korisnikov avatar
By TheDutchess

Al kad je na otvorenom te je tek milina,svi smo na svezem vazduhu i kad pod toplotom sunca krene da mi se tek pravi haos u mozgu.aaaa
EXTRA!

''

A gde si ti ovde?
Preshibala se i pala s krova? :iskusenje:

on: Sto se afterpartija tice ne volim iz istog razloga kao Paranoid Androgynoid
By Tresh-grl
Originally posted by TheDutchess

EXTRA!

''

A gde si ti ovde?
Preshibala se i pala s krova? :iskusenje:

on: Sto se afterpartija tice ne volim iz istog razloga kao Paranoid Androgynoid

teraj se u kurac
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Dobri su afteri, ali ja se za samo vece izmorim toliko igrajci, skakajuci, da mi je posle toga samo do kreveta i spavanja do 18h popodne.. :lood:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Po tri dana mi se desavalo da idem samo po zurkama i afterima, cetvrti stignem samo do aftera, mora i da se spava , jel? hahah

exit dusu dao za too.... joj samo kad se setim...

nisam to bas dugo radila...

JoOOj , al moram da ispricam nesto sto se tice naradjene mase...
Pre tri god , odem 3 dana na Exit naravno ne propustim ni jedan after, al sam stigla i da odspavam po koji sat svaki dan...

Zadnji dan Exit-a jednostavno nisam mogla, propala mi kaarta prespavala sam , nisam bila u stanju stigao me premor.
Ustanem jel ko sav normalan svet u 2,3 popodne krenem u radnju i gledam masu po ulicama , skontam mogla bi do keja
da vidim jel traje after...
Odem....
KAD tamo masa skace uveliko, zurkaaaaa, ludnica.....
Kisa POCNE DA pada...

Nekih 200 ljudi na otvorenom...
Nailazi murija u jednom momentu , pokusava da rastera masu, odlaze do dj , (da se razumemo to je bilo oko 4,5 popodne zadnji after posle exita)

DJ prekida,

I NAJVECI HIT... MASA NASTAVLJA DA IGRA........AAAA NAREDNIH POLA SATA , SKORO SAT!!!

:dancingfever: :dancingfever:
:dance: :dancing: :dancing:
:dance: :dance:
:dancing:

Pljusak , katastrofa napolju, murija parkirala kola na keju (sede ne izlaze)

DJ POCINJE PONOVO .... AFTER JE TRAJAO DO KASNO UVECE... POSLE SMO SE PREBACILI NA ZRKU, nekih 200 m odatle na gradilistu..ostalo je samo nas 12 sa tog aftera...

Odradila sam nekih 200 fotog tamo .... JAKO SU LUDE!

Bilo je jos par jakih tripova i to bas za taj after, al nekom drugom prolikom cu to pisati... sad begam DA spavam....:perezube:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!