Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
KAFE *ANDREA SAN*
Dimitrija Tucovica br. 88 (kod pekare Trpkovic)

Slika

KAFE ANDREA SAN NOVO MESTO ZA LGBT POPULACIJU I NjIHOVE PRIJATELjE. OTVARANjE 14.9.2008. u 20h.

:bye:
By Bombina
e lepo oce li opet sledece nedelje
ima li obezbedjenje
Korisnikov avatar
By Val
Ovaj "Bilbord" k´o da je Status radio.
Korisnikov avatar
By starky
zna li neko nesto pouzdano o ovome?
Korisnikov avatar
By bakalar
Jedino da sacekar PR-a, "ledilo mozga" da ti odgovori

:shrug:
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
14.9. U 20h JE PROMOCIJA PROSTORA. NAKON OTVARANjA RADNO VREME KAFEA "ANDREA SAN" CE BITI OD 8 - 24. CENE PICA SU POVOLjNE. BEZBEDNOST POSETILACA JE ZAGARANTOVANA. MUZICKI MENI JE NA NECIJU ZALOST, A NADA JE VECINSKU RADOST, BEZ GRANDIOZNO-GOLDIOZNIH ZVEZDICA. ULAZ JE FREE. CILj JE DA VAM SE PRIUSTI JOS JEDAN PROSTOR ZA OPUSTANjE I SKUPLjANjE POZITIVNE ENERGIJE U TOKU DANA. POSTOJI DOSTA IDEJA, A VI STE ONI ZBOG KOJIH CE BITI REALIZOVANE. 14.9. U 8PM NA ADRESI - DIMITRIJA TUCOVICA br. 88 (orjentir-blizu pekare Trpkovic) ZBOG LGBT POPULACIJE.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
LJUDI, to je rupa svestska jbt!!!!!!!!!!!!!! Ja sam tamo radila dva dana!!!!!!!!! Ne mogu da verujem da o tom kretenskom mestu citam ovde i da je za lgbt populaciju! Gazda je mentolcina kakve nema i koji je toliko protiv gay ljudi da bi nas sve pobio ! Covek je stvarno bolestan! Ako mi newerujete zove se Braca tj. to mu je neki nadimak, a menadzerka je plava matora Jovanka.. Katastrofa!!!!!!!!!!!
O boze kakav kretenizam!!!!!!
Jebala bi mu mater sta je pricao za nas i on sada otvara gay mesto?!?!?!!?
:oklagija: :oklagija: :oklagija:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a sta se desava povodom otvaranja?
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
KAO STO JE RECENO TO I OSTAJE - BEZBEDNOST JE ZAGARANTOVANA SVIM POSETIOCIMA. U DALjEM RADU SE PLANIRAJU TEMATSKE VECERI, PROMOCIJE PICA, LIVE MUSIC. . .
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zwezdica
LJUDI, to je rupa svestska jbt!!!!!!!!!!!!!! Ja sam tamo radila dva dana!!!!!!!!! Ne mogu da verujem da o tom kretenskom mestu citam ovde i da je za lgbt populaciju! Gazda je mentolcina kakve nema i koji je toliko protiv gay ljudi da bi nas sve pobio ! Covek je stvarno bolestan! Ako mi newerujete zove se Braca tj. to mu je neki nadimak, a menadzerka je plava matora Jovanka.. Katastrofa!!!!!!!!!!!
Pa jel ti nije palo na pamet da je lokal mozda bio pod zakupom i da je sada promenio gazdu :lood:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
On topic-podrzavam otvaranje novih gay lokala i raznovrsnost gay scene u Srbiji tako da mogu samo da vam pozelim srecu u daljem radu :)
Korisnikov avatar
By V25
Ali pekara Trpković kao orijentir... :rotflmao:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Beogradjanin18
Ali pekara Trpković kao orijentir... :rotflmao:
Njamnjam... Ali oni imaju taaako lepe integralne kifle sa semenkama.. :sweet:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Lakiboy_ns
Pa jel ti nije palo na pamet da je lokal mozda bio pod zakupom i da je sada promenio gazdu :lood:
NEMA sile da je taj majmun dozvolio da neko drugi drzi lokal!
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
INFORMACIJA ZA POSETIOCE KOJI KORISTE GSP : LINIJE KOJIMA SE DOLAZI SU 28, 40 i 77.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Lakiboy_ns
I sta bi? Nece LEDILOMOZGA da nam kaze jel gazda homofob il jok?
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ledilo pa daj odgovori jel to taj gazda o kome prica Zwezdica! :durenje:

Necu tamo idem ako cu zavrsim u cevapu! :meso:
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
TRUDIM SE DA VAM PRENESEM SVE INFORMACIJE O LOKALU. CILj JE DA STVORIMO JOS JEDNU LOKACIJU ZA DRUZENjE. DA JE GAZDA LOKALA TAKAV KAKO JE GORE OPISAN - JA, KAO NI DRUGI KOJI SU GAY OPREDELjENA, SUMNjAM DA BI BIO U CELOJ PRICI. JOS ZA KRAJ TO DA JE GAZDA LOKALA PRVI KOJI JE DAO IDEJU ZA SVE, SARADUJE PO SVAKOM PITANjU I IMA RAZUMEVANjE ZA USLOVE.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ccc.. Ja ne pricam gluposti.. Swi koji budete isli kafic je oblozen trskom, sve je na otvorenom, sem malog dela za svega 3/4 stola koji je zatvoren i tu je sank.. Eto, pa proverite sami ko laze u celoj prici..
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by vanillapuff

Njamnjam... Ali oni imaju taaako lepe integralne kifle sa semenkama.. :sweet:
Ja chesto zbog tih kifli ( :love: ) ustanem ranije, odem da ih kupim, pa na posao. A nije mi bash usput :D

:lood:
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
OCEKUJEMO VAS SUTRA U 20h. SVAKO KO NIJE HOMOFOBICAN NI NASILAN JE DOBRO DOSAO I BICE SA GOSTOPRIMSTVOM DOCEKAN. BASTA JE POKRIVENA TAKO DA NEMA BRIGE ZBOG KISE. OCEKUJTE OPUSTAJUCU MUZIKU UZ CRVENU SVETLOST SVECA I DISKO KUGLE.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by colonia_boy
Svece i disko kugle???

Dear God in Heaven!!! :avalon:
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Gazda nije homofob :zastava:

@Zwezdica: Mislim da "malo" preterujes sto se tice gazde, a i gresis sto se tice prostora :eifranloo:

Btw Paki i ForeverYoung otvorili sezonu :meda: :kiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Eifranloo
Btw Paki i ForeverYoung otvorili sezonu :meda: :kiss:
+ Amable & Lunaticchild & my darling :)

Ok je prostor, treba samo srediti toalet i ograditi spoljni deo za zimske dane.

Lokacija ima svoje prednosti i mane.

Za početak nije loše, ali neka gazda uloži još malo napora da bude sve cakum-pakum.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!