Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Poslednji put kada sam bio u gay clubbingu, pre oko mesec dana, obratio sam pažnju na jednu stvar koja je krenula da se širi poput kuge. Naime, većina momaka oko mene je u nekom čudnom "Superstar/Great fucker mode-u". Svi su tako puni sebe, gotovo i da ne gledaju pravo već iznad sebe, jer molim te oni su svi tako savršeni. Masovno se ritaju dok igraju kao da se tuku sa ostatkom mase. Ali najbolje od svega mi je ta transformacija na ulazu u klub gde svi nekom čudnom metamorfozom postaju samoproklamovane zvezde večeri. A tek pogledi... Dobro to je već pomalo i smešno. Osim klasičnog skeniranja tu su i prostrelni pogledi, od kojih se čovek stvarno uplaši.

Ne znam da li je to čisto moje opažanje, uopšte cela ova priča, ili se s vremenom situacija pogoršava? Valjda se malo osmeliše ljudi.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Previse paznje obracas na takve stvari - sto bi znacilo da njima i tezis. :lukavi:
Korisnikov avatar
By V25
Pa bojim se da nije tako.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
:vudu: "hey, baby can you bleed like me, come on baby, can you bleed like me?"
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nije li to slichna simptomatologija kao i (precutno) odbijanje ljudi da se upoznaju sa tobom iako se vec znate preko Space-a ili GS foruma? :lukavi:
Korisnikov avatar
By V25
Upravo. Nije kao da čovek ima bilo kakvu korist, a vrlo često i zadovoljstvo, od silnih poznanstava sa osobama koje će viđati svake prestupne godine, ali opet taj ceo hype koji se stvorio oko potrebe da deluju nedodirljivi je po meni mnogo više od kompleksa i frustracije. Ne bi trebalo olako klasifikovati, ali meni je to i začeće ozbiljnog psihičkog poremećaja.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by BellyButton
Nije li to slichna simptomatologija kao i (precutno) odbijanje ljudi da se upoznaju sa tobom iako se vec znate preko Space-a ili GS foruma? :lukavi:
let me lick your scars! :love:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Beogradjanin18
Upravo. Nije kao da čovek ima bilo kakvu korist, a vrlo često i zadovoljstvo, od silnih poznanstava sa osobama koje će viđati svake prestupne godine, ali opet taj ceo hype koji se stvorio oko potrebe da deluju nedodirljivi je po meni mnogo više od kompleksa i frustracije. Ne bi trebalo olako klasifikovati, ali meni je to i začeće ozbiljnog psihičkog poremećaja.
Strah od odbijanja... :)
By J...
Originally posted by ivanazuh

:up:

uvek bilo i bice
Korisnikov avatar
By Sunce
A zasto bi takvo ponasanje nekome smetalo? To se srece i na gej mestima i na strejt mestima. Meni se cini da takve osobine najvise smetaju onima koji nose isto to u sebi.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by ivanazuh
Ili komplex vishe vrednosti... :durenje:
Jedno od ta dva...
Korisnikov avatar
By V25
Pa dobro Sunce, ako misliš da ja iste nosim u sebi onda super :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa dobro Sunce, ako misliš da ja iste nosim u sebi onda super :)
Pa ti si superstar foruma, zar nisi?
By J...

Ili komplex vishe vrednosti... :durenje:
Jedno od ta dva...
Oba. Kompleksom se prikriva strah.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Kao sto rekoh jednom forumasu na u2u.

Oni su godinama ponizavani, ziveli u strahu. Njima je u kostima strah od odbijanja (prihvatanja njihovog identiteta). To jeste poremecaj, ali skoro svi ljudi imaju neki oblik poremecaja licnosti, ovaj je samo izrazeniji kod gejeva. A s obyirom na to sta su preziveli i sta prezivljavaju, to je sasvim normalna reakcija.

Jebes mi mater ako sam sad nesto reko... :joint:
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da smo svi, u manjoj ili većoj meri, željni pažnje u raznim vidovima. Ali opet, nekako je ružno nedostatak iste ispoljiti kroz ponižavanje drugih. I definitivno svaka prenaglašenost nosi dosta frustracija u sebi.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ljudi chesto pogreshno tumache signale koji im se shalju... Ja sam govorio kako se svedenost moje komunikacije sa drugom osobom koju prouzrokuje moja stidljivost chesto tumachi kao uobrazenost...
Od mnogo ljudi na L&Q zurkama, upravo ti meni delujesh medju najnedodirljivijima...
Vrlo je moguce da je to neka moja predrasuda, ali opet... Koliko si siguran da ti pravilno tumachish signale drugih?...
Korisnikov avatar
By V25
Nadam se da se ovo nije odnosilo na mene:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ti si Beogradjanine18 uobrazen, pa ti smetaju takvi. Narcisa boli drugi narcis. :sigh:

:smeh:
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam ipak mislio da se malko bolje poznajemo.
Korisnikov avatar
By BellyButton
E, nemoj samo da bude kako sam ja rekao da je Beogradjanin uobrazen...
Ja sam rekao nedodirljiv... There's a significant difference... :D
Korisnikov avatar
By bakalar
Ako definises sta znaci "znati" se preko spejsa ili/i GS-a, mozda bi i mogli da ti odgovorimo ...

*nije, ako Vas vidim u temi moja fotka i sada kao treba da se javis svakome ...
Korisnikov avatar
By Frey
Meni nije baš najjasnija poenta priče. Da li su ljudi na L&Q žurkama suviše uobraženi, samoumišljeni i nedodirljivi (smer u kome se diskusija nastavila)? Ili su, što se apsolutno kosi sa ovim prvim, suviše smeli i direktni pa skeniraju i posmatraju druge šaljući perverzne i prostrelne poglede? Ili treće, ponašaju se neiživljeno, pušteno sa lanca društvenih stega, egzibicionistički, sa željom da konačno dođu u centar pažnje i gay zbivanja i iskoriste svojih 5 minuta?

Mene su razni ljudi trpali u svaku od ovih kategorija. Sva sreća pa poznajem sebe dovoljno da znam da ne spadam ni u jednu. Od prve kategorije problema nisam nikad patio, a i ako jesam, prevazišao sam je krajem osnovne škole, mada mislim da je to i dalje najdominantniji problem na L&Q žurkama. Tu čovek može i dosta da pogreši u proceni. Bar su moju stidljivost ili indiferentnost mnogi shvatali kao uobraženost. Za drugu kategoriju ponašanja nemam dovoljno smelosti, a za trećom nemam potrebe. Poslednja dva vida ponašanja su mi uobičajenija za nekadašnji "X" i njegove današnje klonove. Ono što je dobro jeste to što sada imamo dva suštinski suprotna gay mesta na 50m, tako da se društvo u njima lako profiliše prema svojim potrebama (mada nedovoljno jasno, jer neki bi da probaju i vanilu i čokoladu).
Korisnikov avatar
By KiWi

... i posle neko kaže da Karen nema uticaj na savremenu gay populaciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!