Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Nezavisni Loud & Queer poziva sve vas nezavisne u nezavisni klub Apartman na najbolju nezavisnu gej zabavu uz nezavisnog DJ Flipa, vašeg omiljenog zabavljača i vlasnika nezavisne izdavačke kuće Indietronic, svežeg povratnika iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, raspoloženog da nam pokaže sve što je naučio u Sohou.

Slika

Nezavisno od vašeg raspoloženja služiće se šampanj i kokteli od istog. Za šlag i jagode moraćete se snaći sami.

Vidimo se u petak 4. jula 2008. godine u klubu Apartman u 23 časa.

Ulaz 200 dinara.

Rezervacije obavezne.

+381 64 212 79 63
Korisnikov avatar
By Zonche!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Flip rulz!

Shampanjac!!!

Dolazim u 23:01 :lol:
Korisnikov avatar
By Calypso
Zvuci yeeeeeeeeeey! Nadam se da me potencijalno odlaganje ispita nece spreciti da se izdjuskam....

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A shto uvek petkom pravite te partije?...ima nas koji radimo i mozemo izlaziti samo subotom :durenje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kako nije LNQ uvek pravi partije u Apartmanu petkom....bilo je jednom u subotu ali to zbog Eurosonga i tad sam bio :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Not coming, smoricu se opet :)

a kad vetj slavite independence day, mogli biste i halloween i thanksgiving day :D
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by colonia_boy
Not coming, smoricu se opet :)

a kad vetj slavite independence day, mogli biste i halloween i thanksgiving day :D
Jes, pa da se smoriš opet.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by colonia_boy
e ako si mi rekao...
ma, ja samo mislim da umesto bičarenja ti je bolje da shvatiš da to nije zabava za tebe, da možda nikad nije ni bila, i da kreneš dalje. Ima drugih mesta, pojaviće se i treća, četvrta, peta...
Korisnikov avatar
By foolish
tek treba da krenem,ali tamo sam oko 1 :D
Korisnikov avatar
By foolish
sva sreca pa smo to mahanje obavili pre nego sto si otisao i cosak :kasalj:
Korisnikov avatar
By bothways
Sinoc je bila jedna od mozda najboljih zurki... Flip pustao manje-vise odlicnu muziku, drug i ja igrali vise od 3 sata bez prestanka, bilo dosta ljudi koje znam(o), a opet nije bilo previse ljudi - taman dovoljno mesta za igranje. :dance: Eh, L&Q, vidimo se u avgustu :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!