- 28 Jun 2008, 19:15
jedan drug mi je pricao na tel da ce uskoro biti jedna gay zurka negde u beogradu dali moze neko ovu informaciju da mi podvrdi?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by dungollGarant je spijun Obraza
jebo vas starbaks.
a vidite da je čovek novajlija, dajte malo supporta za njega![]()
Originally posted by yugosternLOL... u Beogradu nije, ako te je to interesovalo...
gde je starbaks?
Originally posted by Big Bad Bearko je spijun obraza?Originally posted by dungollGarant je spijun Obraza
jebo vas starbaks.
a vidite da je čovek novajlija, dajte malo supporta za njega![]()
PS. Nije istina da se u BGDu organizuju svaki vikend zurke. Pa u BEOGRADu nije bila gay zurka jos od onog partya koji sam ja organizovao
Originally posted by blentaBlento... ti mozes samo da budes... blenta
ja![]()
Originally posted by Big Bad Bear
ti! Dokazi da nisi! Slikaj se kako pusis nekom tipu pisu i drzis tablu na kojoj pise tvoj username i danasnji datum. pa onda okaci ovde na forumu.
To ce biti dokaz da si iskreno gay!
PS. Apel moderatorima da ovo pravilo uvedu za sve nove korisnike! Amen!
Originally posted by HtonOriginally posted by Hans_87
Hm..u poslednje vreme se na forumu pojavljuje sijaset nekakvih neobaveštenih novajlija..evo ako treba, mi ćemo sami baciti suzavac, vi nam niste potrebni, okay?
![]()
Originally posted by guy friendlyZnaci... i ti si spijun
ima dosta gej zurki po beogradu, prica se da gejevi stalno menjaju lokacije, taman kad se provali jedna, ide se na drugu, pa na trecu, cetvrtu i tako do u nedogled.
ilegala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!