Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nicodemus
Vec dva meseca nema tog sajta. To je dobar i koristan sajt i velika je steta da je neupotrebljiv toliko dugo. Ima li neko informaciju u vezi sa stanjem gay.hr-a?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
napali ih hakeri. doduše to je bilo pre dva meseca. navodno prave novu verziju sajta, mada to stvarno traje predugo. radi bar forum, btw.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.Ja sam isto cuo da su im hakeri srusili sajt ali ne razumem zasto im toliko dugo treba da se vrate online.
Svojim odugovlacenjem da se vrate samo pruzaju jos vece zadovoljstvo onima homofobima koji su im srusili sajt:zev:
By Pending-For-A-Bending
Sajt nije srusen. Moze da mu se pristupi samo treba znati kako. Ukoliko vam treba info kako to uraditi, javite mi se na U2U
By Swanheart
omg sad sam se setila da tamo nisam bila meseciiiiimaaaaaa
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja kada ukucam, prikaze se prva strana gde se spominje hakerski napad i onda mi se automatski prebaci na sajt normalno.
Korisnikov avatar
By Delete
Sajt je jedino i valjao, forum bas nije po mom ukusu, tako da sam ga uvek zaobilazila (forum).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dobro, znam da rade profili, ali nema tesktova i one naslovnice gde lepo možeš da pogledaš tesktove i vesti. tako da - sajt ne radi.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da! Mene i ne interesuju profili, već odlični tekstovi sa kojima je gay.hr mogao da se pohvali
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Big Bad Bear
Sajt nije srusen. Moze da mu se pristupi samo treba znati kako. Ukoliko vam treba info kako to uraditi, javite mi se na U2U
Neš ti mudrosti :lol:
upišeš www.gay.hr i onda izbije obavijest da se priprema nova verzija te nakon par sekundi budeš prebačen na forum.
Ako želiš ledati profile upišeš www.gay.hr/profil
i to je to :kiss:
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja sam tamo dobio u2u da bi bilo dobro ako bih promenio svoju lozinku. Navodno se hakerski napad odnosio na krađu lozinki, a ne na samo rušenje sajta. Al ja totalno nemam pojma o tim stvarima, tako da je vrlo moguće da sam pomešao neke stvari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!