Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By uprava-FLOYD
Zelimo da se oglasimo povodom napada na upravu FLOYD-a da je organizovala bacanje suzavca u novootvoreni club VIP.
Kao prvo jako nam zao sto se to desilo u jednom GAY clubu,jer to su stvari koje ne smeju da se desavaju.
KOLIKO PUTA smo mi imali problem u FLOYD-u??????????????
Ali nikada nismo izasli u javnost prozivajuci druge clubove.
Od veceras ce u clubu FLOYD biti strogi pretres i pojacano obezbedjenje.

UPRAVA cluba FLOYD
Korisnikov avatar
By horus.
a floyd zaista ima dobro obezbedjenje...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Lep odgovor...

Samo bez prepucavanja... i mislim da mozda nije bilo potrebe da se otvori nova tema....

srecno i vama

:smug:
Korisnikov avatar
By horus.
ja se ne prepucavam, vec samo konstatujem...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
@horus

sorry , mislio sam na njih, ti si se ubacio:)
By uprava-FLOYD
Originally posted by _Crazy_Fox_
@horus

sorry , mislio sam na njih, ti si se ubacio:)

izvini sto se sad ja ubacujem, ali u kojoj ti gore navedenoj recenici vidis da se mi prepucavamo ovde sa nekim??? samo ne zelimo da nas neko proziva bez razloga.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pa ok... ne optuzujem vas ja...

ja sam mislio na prepucavanje koje se zapocinje bas na ovaj nacin...

vi jedno, neko drugi drugo..i tako u krug...

ja sam rekao samo da ste nacinili dobar potez i to je to...kraj price.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by uprava-FLOYD
Zelimo da se oglasimo povodom napada na upravu FLOYD-a da je organizovala bacanje suzavca u novootvoreni club VIP.
Kao prvo jako nam zao sto se to desilo u jednom GAY clubu,jer to su stvari koje ne smeju da se desavaju.
KOLIKO PUTA smo mi imali problem u FLOYD-u??????????????
Ali nikada nismo izasli u javnost prozivajuci druge clubove.
Od veceras ce u clubu FLOYD biti strogi pretres i pojacano obezbedjenje.

UPRAVA cluba FLOYD
Naravno da FLOYD to nije organizovao. To je još jedna od insinuacija kojom bi VIP da skien odgovornost sa sebe i propusta u obezbeđenju.

Uostalom, klub FLOYD je poznat po tome što prebija SOPSTVENE goste, tako da sam ja odmah shvatio da niste vi u pitanju. Što biste se cimali sve do VIP-a, kad imate pedere za makljažu na pljuvomet!:maljkovic:
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by Dušan Maljković
Naravno da FLOYD to nije organizovao. To je još jedna od insinuacija kojom bi VIP da skien odgovornost sa sebe i propusta u obezbeđenju.

Uostalom, klub FLOYD je poznat po tome što prebija SOPSTVENE goste, tako da sam ja odmah shvatio da niste vi u pitanju. Što biste se cimali sve do VIP-a, kad imate pedere za makljažu na pljuvomet! :maljkovic:
Šteta što ovde ne postoji opcija "preporuči komentar". PREPORUKA
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Tema "I da komsiji crkne kokoska,kad je crkla krava"

:smeh: :nokti: :roll:
Korisnikov avatar
By KiWi
Srpska posla. Biznis je biznis, ljudi! Dajte se u advertajzing, biznis plening, kostjumers risrč i evriting els! Mante se ljudi rivaliteta!

P.S. Ne znam odakle im ideja da Flojdovci nemaju pametnija posla nego da suzavče svoje potencijalne mušterije?
Korisnikov avatar
By zboO
Uostalom, klub FLOYD je poznat po tome što prebija SOPSTVENE goste, tako da sam ja odmah shvatio da niste vi u pitanju. Što biste se cimali sve do VIP-a, kad imate pedere za makljažu na pljuvomet! :maljkovic:

Dushane ceo dan me zabavljash postovima...Hvala. Ti si jedini koji me je danas nasmejao... :)
Korisnikov avatar
By horus.
:lol: :lol: :lol:
:up: extra!
By Vanilla
Originally posted by horus.
a floyd zaista ima dobro obezbedjenje...
Floyd ima uzasno obezbedjenje!!! i to sastavljeno od homofobicnih strejt klinaca koji dovode svoje homofobicne strejt ortake koji zajebavaju i ponizavaju gejeve, samo sam jednog starijeg baju video u obezbedjenju,on im je kao glavni a ti klinci iz obezbedjenja mislim da su mladji i od mene i ne bi mogli ni od psa da me odbrane a kamo li od nekih pijanih manijaka sa ulice!!!

ja licno sam doziveo vise puta neprijatnost od obezbedjenja kao i dosta njih koje poznajem! kad ce vise da ga zatvore! UUAA FLOYD!! UAA!!!!!

e ubio si me... :lol: stvarno.. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
:lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by spliff
:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koji ste to VI?

Vanzemaljci? :uplasen:
Korisnikov avatar
By Vel boy
i shta ima da kaze gosp. iz uprave-FLOYD na ove dobro argumentovane izjave na rachun dotichnog kluba? npr. na sasvim argumentovano izneto i lichnim iskustvom opisano stanje kakvo je odlichno izneo Vanilla?
chija je to krivica, oj upravo-FLOYD-a?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!