Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Na insistiranje mnogih obozavatelja, najpopularnija nemacka DJ u Srbiji posle Miss Kittin, fraulein Brunhilda nastupice i ovog petka, 27. jula 2007. godine, u Alliance Gay Night Club (Zmaj Jovina 4). Zurka i Brunhildin 6-satni DJ-set pocinje u 23h. Ulaz je besplatan.

Na jucerasnjoj konferenciji za stampu u hotelu Hajat, Brunhilda je izjavila da je presrecna zbog odziva na koji je naisao njen nastup u klubu Alijansa prethodnog vikenda i da ce samo ovaj put napraviti izuzetak, te nastupiti 2 puta u toku godine u jednom mestu.

"Ja razumem u kakvoj teskoj situaciji se nalaze gejevi i lezbejke Beograda i Srbije, kao i njihovi prijatelji i zato im poklanjam ovaj moj nastup. Neka znaju da ce mi uvek biti u srcu i mislima", rekla je ova zvezda underground lezbejskih i gej klubova u Dizeldorfu i Rostoku.

Na pitanje znatizeljnih novinara zasto ovog puta njena koleginica Krinhilda nece nastupiti, Brunhilda je uz zagonetni osmeh odgovorila: "Krinhilda se odmara na Staroj planini sa izvesnim vatrogascem koga je upoznala proslog vikenda u Alijansi."

Slika
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Prosli put am samo prozujao Alijansom na 5 minuta ali sad ce ostanem all night :D
Korisnikov avatar
By avalon
Brunhi, nemoj da siris dezinformacije...

Slika
Ovo je slika mog vatrogasca, a ne ona koju si ti stavila....Uzurpadoro :jezik:
Burn, baby burn :lizalica:
Slika

Pozrtvovani pripadnici ruskog ratnog vazduhoplovstva spasili su sinoc Krinhildu iz strastvenog zagrljaja vatrogasca i pobesnelog pozara na Staroj planini u ataru sela Rosomac. Ona se tu nasla nakon pobedonosnog proslonedeljnog nastupa u klubu Alijansa, kada ju je opijenu uspehom i sampanjcem, vatrogasac iz pirotskog okruga pozvao na vikend i upoznavanje sa prirodnim lepotama Srbije.

Slika

Predstavnik za stampu ove zvezde lezbejskih klubova u Dizeldorfu i Rostoku izjavio je da se Krinhilda zahvaljuje ruskim pilotima i da je trenutno u Wiesbadenu kod stare majke, gde se oporavlja od pretrpljenog soka i obnavlja svoju kolekciju ploca, posto su ploce koje je ponela u Srbiju izgorele u pozaru.

Nadamo se da ce Krinhilda uspeti da se oporavi do sutra i pridruzi se Brunhildi na nastupu u Alliance Gay Night Club (Zmaj Jovina 4) od 23h gde je ulaz dzaba :)
Korisnikov avatar
By EYA
hocu i ja tog vatrogasca! hoce li i on biti sutra u alijansici ? :kosa:
Korisnikov avatar
By Alliance Gay Night Club
Die Party die keine Werbung braucht: Stars der deutschen lesbo clubs dj Brunhilde und Krinhilde im Allianz Club, Freitag den 27. 7. um 23 Uhr. Eintritt frei.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Alliance Gay Night Club
Slika
Majko avalonija! :drama: ... :sweet: ... :radosnice:
By жњ
a sta vrti brunhilda? :cheer:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Krinhilda nadam se da ces me lepo iznenaditi umbrellom kao i prethodnu zurku. JA sam tvoj najvatreniji fan!!!

Dovodim i totalno novo drustvo sa sobom da bih te culi...

Ocekujte Zonche Nacionale oko 1 :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!