Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Ove sezone smo vas odveli na par stepenika do raja (ko se seća 20. sprata Inex kule još?), podsetili vas kako to beše u Can Canu 2003/2004. godine, venčavali se i fensirali po Movie Baru.

Preko 40 žurki, najbolji beogradski DJ-evi (Gordan Paunović, Goran Zmix Kovačević, Ewox, Fraky, Flip, MKDSL, Sale L, Dragan Ivković, Bokee, Ales, Steve Vegas, etc), uvek dobar prostor (Can Can, Plastic, Green Bar, Trezor, Exile, Black Cat, Inex, Movie Bar), zvuk, svetlo, usluga, preko 15.000 posetilaca rezultat je trogodišnjeg rada Loud & Queer.

U međuvremenu su mnogi shvatili da gay gost nije tako loš potrošač, klub X je davna prošlost, Beograd ima dva gay kluba koji zadovoljavaju različite ukuse, otvoreni su novi gay kafići, neki su zatvoreni, strejt klubovi bi želeli što više gay gostiju, pojavile su se nove ekipe organizatora žurki, uveli smo na gay scenu instituciju flyera/pozivnice, stvarali nove kanale promocije, gay clubbing je postao otvoreniji. Pomak na sceni je napravljen.

Pozivamo vas na proslavu trećeg rođendana Loud & Queer u subotu 7. jula 2007. godine u klubu Baron (prvi lokal sa makiške strane Ade Ciganlije). Žurka počinje u 23h. Muzičku podršku daju DJ Nikola Stanisavljević i Aleksandar Tanasijević. Glitter is a must. Ulaz džaba.

Info: 064/212-79-63
Korisnikov avatar
By Paki
Kad Pakita turi šljokice, lele majkeeee ... :peva: :kolo:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Neeeeeeeeee..... Ne moguuuuuu.... :rida:
Osmog rano ujutru putujem.... :placko:
Korisnikov avatar
By deželaš
jedva čekam da čujem izveštaje sa večerašnjeg otvaranja. nazovite me konzervom, ali mislim da je Baron previše na izvol'te svakojakom šljamu korzoa Ciganlije. prvi je u nizu (tako da svako ko ide na jedan od sedamdeset hiljada kafea sa makiške strane mora proći pored Barona) i nema nikakvih razgraničenja od susednih lokala. it can't be more out. što je super, ali - ako su poslednjeg meseca na Obilićevom vencu tukli posetioce jedne poprilično zavučene Alijanse, kako će izgledati gej-žurke na glavnoj gradskoj plaži?

Ili će postati isključivo "friendly" (ali ne i gej-mesto), ili ovdašnjoj sceni slede velike pozitivne promene :molise:

a cela druga strana Ade je sva u mraku i neiskorišćena... :gotika:
Korisnikov avatar
By Paki
Na Obilićevom su u grupicama sačekivali usamljenike... Ovde mogu, što se mene tiče, samo Stonewall da prizovu... :sweet:
Korisnikov avatar
By Paki
Znam... a i rukovanje baštenskim stolicama mi ide od ruke... :)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by deželaš

ko je rekao da ce biti
postavicemo fuck shtandove :misici: :kokice:
Korisnikov avatar
By Rei
:zove fazzu da se dogovore: :moby:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by blenta
Originally posted by deželaš

ko je rekao da ce biti
postavicemo fuck shtandove :misici: :kokice:
meni se više dopadaju one napuštene osmatračnice i trafo-stanice

samo ima mnogo da se ide... :sigh: :sigh:
By fazza
Haman, gde je ta Makishka strana?

'el to iz pravca sajma, pa onda skretanje desno prema Adi?

'aj neka dobra dusha da mi objasni kako mi je najlakshe da dodjem kolima. 10x!
Korisnikov avatar
By Rei
U prevodu, fazza i ja dolazimo :boxer:
By fazza
nenenenenenenenenenenenenenenene!

JA dolazim, a TEBE vodim sa sobom! :P
Korisnikov avatar
By tinkerbell
neeeeeeeeeeeeeee :rida:

7. ujutru putujem :rida:

Nista, srecan 3. rodjendan :party:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da!

Ali izvini, nije to samo zbog mene...

Mnogi su dosli kod kojih se na 10 km udaljenosti vidi da su gay orijentacije... i kako da prodje to bez problema?

Mislim da je mnogo glupavo mesto i stvarno ne znam ko su organizatori ali bih voleo da popricam sa njima! :durenje:
By жњ
Originally posted by Dirrty18g
Mislim da je mnogo glupavo mesto i stvarno ne znam ko su organizatori ali bih voleo da popricam sa njima! :durenje:

A da ih nagovorimo da sruse klub i sagrade novi na... trgu republike??? :blenta:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je potrebno, sto da ne? :D
Korisnikov avatar
By coka
mozda mozda ali ovaj put nosim rezervnu odecu ili cu obucem kupaci...

strokavi ae prestani vise da pricas o baronu i da ga bojkotujes... vec da mi idemo ponovo... ko zna zasto je dobro sto je otvoren a i zasto bi gay i lez uvek morali da se zatvaraju po nekim rupama...:peace:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma zacepi!

I meni se sada ide! :durenje:

Ali ne mogu da garantujem!
Ali opet nisam zadovoljan 100 posto!
Korisnikov avatar
By coka
sto znaci da idemo :kosa:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ej bre...poceli ste da me plasite sa tim sto je Baron prvi lokal...
premestite zurku u Gavez..tamo je bilo super i bezbednije...:tumble:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
O bezbednosti gostiju vodiće računa privatno obezbeđenje na samoj lokaciji i pojačane policijske snage OUP Čukarica.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Loud & Queer
O bezbednosti gostiju vodiće računa privatno obezbeđenje na samoj lokaciji i pojačane policijske snage OUP Čukarica.
Kao što je uvek i bio slučaj sa Loud & Queer žurkama i generalno svim žurkama koje je organizovao i organizovaće Boris Milićević. Tačka. Zdravo, doviđenja.
By жњ
Originally posted by Paki
Originally posted by Loud & Queer
Kao što je uvek i bio slučaj sa Loud & Queer žurkama i generalno svim žurkama koje je organizovao i organizovaće Boris Milićević. Tačka. Zdravo, doviđenja.

:up:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ako ne odem na more, eto mene! :bubbles:

A sto imam glitter za telo... Uh, ne mogu da docekam da se nasljastim!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!