Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Kako kontaktirati administratora na Gay Romeu?
Pojavio se neki kreten pod nickom Crni Gruja, koji je pokupio fotke veceg broja nishlija (mene ochigledno josh nije primetio), i okachio ih u svom profilu uz neko suludo trabunjanje o bolesti, outovanju, pretnjama...
Isprva sam uklonio svoje fotke vidljive u profilu ali sada sam besan i vratio ih. Ne zelim da me iko uslovljava i preti!
Korisnikov avatar
By Paki
Kontaktirani su saradnici GayRomea iz Srbije, dva dečka... Obojica su mi odgovorili i odradili su posao. Sad prijava treba da stigne do admina, koji će takođe uraditi svoj posao. :)
Uzgred, pojavio se i Grujin-izaslanik (novi profil) ... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Imao sam i ja problema sa jednim frikom isto tako...
Imas na naslovnici nakon logovanja na sajtu da im se obratish...i takodje postoji da izaberesh po kom osnovu zelish da prijavish nekog (komercijalna delatnost, lazne slike....bla,bla)...
Samo vodi racuna, upisujes njegov broj profila a ne njegov naziv profila...

Ako se ne snadjes javi se...uradicu ja to...
Korisnikov avatar
By Rei
Omg :doh:

Help and contact sekcija, tu imash listu supportera, a mozhesh da se obratish i direktno adminima preko linkova ka formularima koji se tu nalaze.

'I would like to report a user who seems to be breaking your rules'

Elem garisha o kojem prichash je kada je ivanazuh postavio temu verovatno prijavljen mnogo mnogo puta, medjutim vikend je, pa ovi ne delaju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!