Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Ovo je, prilicno, poznata vest u Beogradu. Naime, vlasnice kafica " Hemingvej" u kome se okuplja gay i lezbejska populacija, svojim goscama i gostima daju propusnice kako bi sprecile dolazak, kako one navode: "Cigana i trandza" u kafic, i time dale lokalu "urban karakter".

Ovo je jedan od primera kako marginalizovne grupe diskriminisu druge marginalizovane grupe koji mora da se javno iznese. Cutanjem o tome dajemo podrsku fasizmu kojib ima isto lice bez obzira u kojoj se zajednici desava: skloniti one koji su drugaciji/je.

labris
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Cutanjem o tome dajemo podrsku fasizmu kojib ima isto lice bez obzira u kojoj se zajednici desava: skloniti one koji su drugaciji/je.

Dobro jutro :jutro:

:zev:
Korisnikov avatar
By tramp
dobro da znam da ne pokusavam da udjem - jel ovo stvarno tacno?
Korisnikov avatar
By blenta
whaaaaa?
ciganima ulaz zabranjen
za shta chovek onda i da dolazi
bahh
:katemoss:
By Çâðê_DUP
blejim tamo poslenjih 5 dana i nisam videla nikoga sa propusnicom...tako da...a btw u petak i u subotu ce tamo biti neke zhurkice petak domaca zhestina uz ibica zvuk,a subota "sipaj viski preko malo leda" balantines promo cene,muzika ne znam kakva... tako da dodjite i uverite se...stvarno ne znam kako je bilo pre ali ono...
By fencysmurf
Originally posted by ForeverYoung
Cutanjem o tome dajemo podrsku fasizmu kojib ima isto lice bez obzira u kojoj se zajednici desava: skloniti one koji su drugaciji/je.

labris
jel to isto kao kad taj.... lezbos... lemnos.... jebem li ga ...labris u svojim oglasima trazi iskljucivo zensku radnu snagu ili kako?

dajemo li podrsku fasizmu i kada cutimo o tome jer je ... " isto lice bez obzira u kojoj se zajednici desava: skloniti one koji su drugaciji." ovog puta bez /je.

lustrirajte lepu! :colorado:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by tramp
kako bi se pripremila za dolazak jednom u sto godina :durenje:

a vlasnica je progresivna jeb'o mamu :kosa:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by fencysmurf

labris
jel to isto kao kad taj.... lezbos... lemnos.... jebem li ga ...labris
s tim što se vlasnica hemingveja ne bavi političkim radom već privatnom kafanom pa može organizovati i Antimađarsko veče ako treba :sweet:
By fencysmurf
Originally posted by deželaš

s tim što se vlasnica hemingveja ne bavi političkim radom već privatnom kafanom pa može organizovati i Antimađarsko veče ako treba :sweet:
spot on sir humphrey, spot on !

ali prvo jedan okrugli sto na temu : "ko vise smrdi - madjari, cigani, psi ili muskarci" pa da se odluci ko ce moci u hemingvej (privatni) , a ko u lezbis , lezbos... Labris !!! ...
Korisnikov avatar
By deželaš
dobro, dobro..

:jasamvlasnicahemingveja: :merlinka:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, potpuno se slažem sa komentarima u vezi Labrisa.

Ta udruga je toliko diskriminativna, a da ne pričam o njenim članicama, tzv "feministkinjama" čije se ponašanje pretvara ne samo u diskriminaciju nego u otvorenu mržnju prema muškarcima.

Ali zar to opravdava ponašanje vlasnica "Hemingveja" (ako je tačno naravno)? Lično nikada nisam ni čuo za taj klub do sada, tako da sigurno ni od sada neću kročiti tamo.
Korisnikov avatar
By shishmish
Ovo je, prilicno, poznata vest u Beogradu. Naime, vlasnice kafica " Hemingvej" u kome se okuplja gay i lezbejska populacija, svojim goscama i gostima daju propusnice kako bi sprecile dolazak, kako one navode: "Cigana i trandza" u kafic, i time dale lokalu "urban karakter".

Ovo je jedan od primera kako marginalizovne grupe diskriminisu druge marginalizovane grupe koji mora da se javno iznese. Cutanjem o tome dajemo podrsku fasizmu kojib ima isto lice bez obzira u kojoj se zajednici desava: skloniti one koji su drugaciji/je.

labris
ja ti jako pouzdano mogu reci da to UOPSTE NIJE TACNO!
kartice postoje ali ne za tu svrhu...
By fencysmurf
lol .... znate sta je ovde zapravo tragicno?

ne toliko to sto arhilicemerke iz labrisa i do-mojeg antidiskriminatorne poslodavke na principu "gace dole da vidis kako seka vole" zameraju nekom fasizam i diskriminaciju...to je smesno koliko je jadno, a vise nego tragicno....

tragicno je ponajvise sto se na to pale i primaju tako ti sustinski dokoni ko FY i onda talibanishu po forumu i zalazu se za prava lezbejki koje nemogu da udju u privatni lezbejski lokal...

brate !!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hehehhe..

..iskreno, nemam misljenje o ovome, ne mislim da bi FY lagao, a isto tako verujem shishmishu to sto kaze....manje vise me i ne zanima....samo volim eto da procitam fencysmurfove postove nekad...duhoviti su
Korisnikov avatar
fency, zaista ne znam kome je ovde dosadnije i ko više s*** na ovom forumu, ali to i nije tema ove rasprave...

LM, ja sam ovaj info dobio na mail pa sam mislio da je totalno OK da ga podelim sa vama jer ako su navodi iz informacije tačni, onda svakako treba bojkovati takvo mesto...
By Swanheart
samo jedno pitanje...F.Y. da li si nekad bio u tom kaficu?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
LM, ja sam ovaj info dobio na mail pa sam mislio da je totalno OK da ga podelim sa vama jer ako su navodi iz informacije tačni, onda svakako treba bojkovati takvo mesto...
ovo je vrhunac gluposti!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne verujem da je tacno ali i da jeste, nemojmo se praviti blesavi, svi znamo na koju klijentelu je mislila kada je rekla cigani i trandze...
By fencysmurf
Originally posted by Swanheart
samo jedno pitanje...F.Y. da li si nekad bio u tom kaficu?
he he he ... to je nepotrebno da bi se talibanisalo ... bitna je histerija.... sui generis... l`histeripourlahisterizam....

mada , s obzirom odakle mu informacija i ko su idejne tvoriteljke informacije mene cudi da pored aktivnog bojkota nije predlozena i vaginalana kastracija vlasnice kao metod da se ciganima i trandzama ipak omoguci da izlaze u Hemingvej...

Noz - zica - Hemingvej , i te fore....
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ali zar to opravdava ponašanje vlasnica "Hemingveja" (ako je tačno naravno)? Lično nikada nisam ni čuo za taj klub do sada, tako da sigurno ni od sada neću kročiti tamo.
Ovo nije tačno. Upoznao sam oko 7 zaposlenih devojaka iz Labria i imali smo veoma korektnu saradnju. Nas tri druga smo komentarisali kako su nam srushile predrasude o feminizmu. Btw videh da je jedan momak zaposlen u Labrisu. :murkan:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Da, potpuno se slažem sa komentarima u vezi Labrisa.

Ta udruga je toliko diskriminativna, a da ne pričam o njenim članicama, tzv "feministkinjama" čije se ponašanje pretvara ne samo u diskriminaciju nego u otvorenu mržnju prema muškarcima.
To set things straight, ovo uopste nije tacno, barem ne poslednjih godinu dana. Labris je doziveo temeljnu transformaciju, doslo je do smene generacija i ideologija, pa je ova organizacija sada daleko vise queer nego lesbian, a pogotovo je nekorektno govoriti o "mrznji prema muskarcima".
Korisnikov avatar
By Dina
Takodje.

Sto se Labrisa tice - ja isto znam tri devojke iz Labrisa i jako su drage. Vrlo su posvecene onome sto rade, energicne i pozitivne (verovatno zato i akcije koje su organizovale sto je u nasim uslovima prilicno tesko). O nekoj mrznji prema muskarcima nema ni govora...
By fencysmurf
Originally posted by Dina
Takodje.

Sto se Labrisa tice - ja isto znam tri devojke iz Labrisa i jako su drage. Vrlo su posvecene onome sto rade, energicne i pozitivne (verovatno zato i akcije koje su organizovale sto je u nasim uslovima prilicno tesko). O nekoj mrznji prema muskarcima nema ni govora...
isao kartmen pola jedne epizode south parka i tvrdio da je crnac.
By Swanheart
Originally posted by fencysmurf

isao kartmen pola jedne epizode south parka i tvrdio da je crnac.
:lol:

fency ti si moj idol
By Bombina
Originally posted by Dina
Takodje.

strasno
nikad nisam bila tamo,bas nisam zainteresovana
jeste drage su,pokusavaju da lepo organizuju,al ne znam sto je u ovome nije mi jasno zasto postali mrznje
prvo od pre pocetka su napravili izbor,a sad kasnije nece biti bolje nego gore
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Zasto se Ernest nije ovde oglasio??

U svakom slucaju moram da ih branim... postoje kartice, ali one sluze drugoj svrsi (kao sto i za Alijansu postoje clanske kartice sa kojima moze upad da bude za dz)...
Cak vise, Ernest Hemingvej je organizovao par zurki i DJ je bio musko:)

I plus,krajnje je glupo da otvara neko ovakvu temu a da pritom nije proverio informaciju posredno ili odlaskom tamo...

O vlasnicama Hemingveja sam cuo jako lepu pricu, i ako je ona istinita svaka im cast...

O Labrisu ne zelim da kometarishem jer ovo nije tema o njima...
By labris

labris
prije nego sto si postavio ovaj post, trebalo je bolje da se raspitas. Ovaj post nije potpisao Labris. Post je poslala djevojka na mailing listu Labrisa.
Korisnikov avatar
Ma zabole me ko je poslao tekst, zašto je on potpisan sa Labris?Od sada malo bolje obratite pažnju na one među vama koje u ima Labrisa iznose svoje lične stavove!

Izvinjavam se klubu "Hemingvej" zbog toga što sam preneo vest koja je potpisana kao da je zvanično saopštenje Labrisa!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!