Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kksvetlost
Ove nedelje u ciklusu Druga stvarnost film:

2:37
rezija i scenario: Murali K. Thalluri
Australija, 2006

Kompleksna prica o sest ucenika srednje skole cije se sudbine preplicu tokom jednog, kobnog, skolskog dana. Problemi glavnih likova - nezeljena trudnoca, skrivena homoseksualnost, anoreksija, nezadovoljstvo roditelja, droga i siledzijski tretman autsajdera - dovesce do tragedije koja ce se desiti u tacno 2:37.

Ocekujemo vas u Kino klubu "Svetlost" (Milutina Bojica 2) u nedelju 01.04. u 18h.
Ulaz je besplatan.
Korisnikov avatar
By Egon
odlichan film i odlichna pricha !!!

sigurno dolazim!
Korisnikov avatar
By Deksi
hahaha.....imam vec slican film oko sebe....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Deksi
hahaha.....imam vec slican film oko sebe....
Dekisch, pocinjes da me brines :mazi:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Jako mi svidelo mesto :yes: , atmosfera i dekor su super (pogotovo one visece sijalice i ono simpa jelence). Prijatan prostor (malko mali doduse :( ), fina muzika, ljubazno osoblje i super film :love: :love: :love: . Svaka vam cast za originalnu ideju i nadam se da ce postojati jos ovakvih mesta ubuduce. Sve u svemu cista 10-ka :wink: .
Jedino mi je zao sto sam propustio proslonedeljni film :rida: :rida: :rida: . Bas sam odavno zeleo da ga pogledam. Niste postavili temu za prosli put, ili sam ja nekako uspeo da je promasim :nerd: ?
Sta vam znaci ta Druga stvarnost koju stalno pominjete :puzzle: ?
:wink:
NOX
Korisnikov avatar
By kksvetlost
8. aprila u ciklusu Druga stvarnost film:

POSLEDNJI DANI
rezija i scenario: C. Jay Cox
SAD, 2003

Christian je kalifornijski "party boy' koji uspeh u zivotu meri brojem muskaraca sa kojima je spavao. Kada se u njegov komsiluk doseli grupa mormonskih misionara, medju kojim je i staresina Davis, on prosto ne moze odoleti izazovu. Ali, da li je to pametno?

Ocekujemo vas u Kino klubu "Svetlost" (Milutina Bojica 2) u nedelju 08.04. u 18h.
Ulaz je besplatan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!