Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Odavnooooo su vecina zena u toku. :shmi:
By rada
Originally posted by ns.happy
samo za lezbe? oh... :plavuso:
u pitanju je zenska zurka, nismo planirale da provjeravamo:) znaci, lezbejke, biseksualne, heteroseksualne zene...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by rada
u pitanju je zenska zurka, nismo planirale da provjeravamo:) znaci, lezbejke, biseksualne, heteroseksualne zene...
E da...to je zaista simpaticno.

Lezbejke su protestovale protiv recimo stockholmskog leather kluba SLM (Scandinavian Leather Club) jer ne dopusta ulaz zenama...Ali zato svako malo one organizuju "zenske zurke".
E onda se lepo nasao tip, gay, koji je naumio da udje jer ga je nerviralo sto lezbejke imaju pristup svim gay-zurkama, dok pederi na njihove zurke ne mogu da udju. Kad su ga amazonke u uniformama vratarki zaustavile i nisu mu dopustile da udje...covek je lepo pozvao policiju koja je poslala patrolu, sastavila zapisnik ... a tip je ladno na licu mesta podneo krivicnu prijavu protiv organizatora(-ki) zbog diskriminacije na osnovu polne pripadnosti...Odlicno.

Kad mi tako podju sa tim "zenskim zurkama" ja bih im zabranio da na pola gay-zurki ulaze.
Nije im dovoljna diskriminacija i izolacije od strane okoline...:dude:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by M M and I
Originally posted by rada
E da...to je zaista simpaticno.

Lezbejke su protestovale protiv recimo stockholmskog leather kluba SLM (Scandinavian Leather Club) jer ne dopusta ulaz zenama...Ali zato svako malo one organizuju "zenske zurke".
E onda se lepo nasao tip, gay, koji je naumio da udje jer ga je nerviralo sto lezbejke imaju pristup svim gay-zurkama, dok pederi na njihove zurke ne mogu da udju. Kad su ga amazonke u uniformama vratarki zaustavile i nisu mu dopustile da udje...covek je lepo pozvao policiju koja je poslala patrolu, sastavila zapisnik ... a tip je ladno na licu mesta podneo krivicnu prijavu protiv organizatora(-ki) zbog diskriminacije na osnovu polne pripadnosti...Odlicno.

Kad mi tako podju sa tim "zenskim zurkama" ja bih im zabranio da na pola gay-zurki ulaze.
Nije im dovoljna diskriminacija i izolacije od strane okoline... :dude:

Hm...zanimljivo...
Jesi u pravu....ali ako bi one zensku zurku,neka im...ipak su to budalastine o takvoj diskriminaciji....ipak je tog tipa samo nerviralo sto se one pojavljuju svuda a on ne moze da udje...bilo bi mi previse da se i oko toga nerviram...
Korisnikov avatar
By tramp
mimi - ne znam da li si primetio ali kad god se drzi mesana zurka u vecini slucajeva to izgleda kao 90% tipova 9% cura i 1% transrodnih/genderqueer osoba

jako retko je situacija obrnuta (mada se desi)

ja licno volim mesane zurke ali iskreno govoreci ako mi je cilj da se kresnem idem na zenske zurke

drugo ne mozes porediti situaciju sa stockholmom (ili recimo new yorkom) gde prosecna lezbejka ima gde da ode i nadje gomilu zena sto nije slucaj sa beogradom

shvatam odakle polazis ali mislim da ipak treba uzeti konkretnu situaciju u obzir a to je da se ovakve zurke dese jednom u sto godina i ne mislim da ce njenim odrzavanje biti ugrozena gej muska populacija
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jesam li ja propustila nesto da :cita: ili ne pise gde ce biti zurka? :cuddle:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
party je u klubu Libido (ex-Dzungla) Skadarska 4 (u blizini Skadarlije)......bice ful....a ja verovatno ne mogu doci jer sam u petak na nekoj zurci pa cu biti komirana. :(

Ako nista, makar cu se raspitacu kako je bilo
Korisnikov avatar
By anche
covek je lepo pozvao policiju koja je poslala patrolu, sastavila zapisnik ... a tip je ladno na licu mesta podneo krivicnu prijavu protiv organizatora(-ki) zbog diskriminacije na osnovu polne pripadnosti...Odlicno.

fenoooomenaaaalnooo! sledeci put kad pokusam da udjem iza oltara, a sprece me, zovem popchinama pandure :yay:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tramp
mimi - ne znam da li si primetio ali kad god se drzi mesana zurka u vecini slucajeva to izgleda kao 90% tipova 9% cura i 1% transrodnih/genderqueer osoba

Trampolina je upravu ... i lezbe zaslužuju svoje veče i svoj provod ....
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Kiwi
i lezbe zaslužuju svoje veče i svoj provod ....
jeste. cak i 'lezbe'.
By Swanheart
od toliko dana u mesecu martu bas ste morali da odaberete taj :sigh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mhm, da. Ali ko garantuje da ce odsustvo tipova automatski povecati broj devojaka na takvoj zurci? Mozda ce samo ublaziti frustraciju cinjenicom da gay muskaraca, uopste, ima vise.

Vise volim "mesane" zurke, ali se slazem da je interesantna ideja, narocito stoga sto takva okupljanja nisu ucestala.

:)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by anche
fenoooomenaaaalnooo! sledeci put kad pokusam da udjem iza oltara, a sprece me, zovem popchinama pandure :yay:
Ajoj. Znaš kako je sa te druge strane zanimljivo...
Huuuuuuh.
Ako postoji najveća glupost na svetu onda je to ta zabrana ulaska cujki sa druge strane.

A tamo- isto. Kao i prva strana. Samo malo prljavije i zapuštenije :lol:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dzelajza Rouz
Mhm, da. Ali ko garantuje da ce odsustvo tipova automatski povecati broj devojaka na takvoj zurci? Mozda ce samo ublaziti frustraciju cinjenicom da gay muskaraca, uopste, ima vise.
pazi garantovano ce biti vise zena nego inace, ali procentualno :D

ako ti je za utehu mozda ce ti biti zanimljivo da osetis kakva je atmosfera kada je iskljucivo zensko drustvo :wink2:

@marvin

jeste. pretpostavljala sam da su :svetac: lenchuge i da ne cistU.
Korisnikov avatar
By tramp
dzelajza - pa mozda se pojave cure koje inace ne izlaze jer ne ocekuju da ce naci cure

inace lezbejski barovi u NY su svi otvorene prirode ali recimo Cattyshack ima petkom samo cure vece (cini mi se da tip moze da udje uz pratnju dve cure)

meni je veci problem sa tim ogranicenjem sto onda neko na vratima treba da odluci da li je neko cura ili ne, pa me zanima kako se to odlucuje? i da li to znaci da trans decki ne mogu da udju? pretpostavljam da su trans cure pozvane?

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Hys.

ja licno volim mesane zurke ali iskreno govoreci ako mi je cilj da se kresnem idem na zenske zurke

drugo ne mozes porediti situaciju sa stockholmom (ili recimo new yorkom) gde prosecna lezbejka ima gde da ode i nadje gomilu zena sto nije slucaj sa beogradom

shvatam odakle polazis ali mislim da ipak treba uzeti konkretnu situaciju u obzir a to je da se ovakve zurke dese jednom u sto godina i ne mislim da ce njenim odrzavanje biti ugrozena gej muska populacija
upravo tako....
Korisnikov avatar
By Hys.
e jbg nisam videla drugi post-bas to sam ja htela da pitam, sta sam ftm i mtf?
By Bombina
cuj slazem tramp,u svedskoj se borila dalje i zatrazilo svoju slobodu,i to nije nikakav problem
eh otvoreno mogu ti reci dzelajza - pa mozda se pojave cure koje inace ne izlaze jer ne ocekuju da ce naci cure
-ja to kazem medjuvremenu pojavi ko poznanje mogu izlaze a drugo ne ocekuje zato sto nemaju vremena
i to ja pitam tramp a zasto nemaju vremena dok ne izlaze i jer ne ocekuje ,i to imaju velika obaveza
eto ja dolazim u desetog,pre sam imala obaveza nemogu na net svracam se i dok ne zavrsi obaveza i to ne pitaj na mene i tacka :wink:
By fencysmurf
@svi koji imaju nesto protiv cinjenice da je to cisto zenska zurka:

Sta ce bilo sta sa ukusom na bilo cemu sto organizuje Labris?
Korisnikov avatar
By Adenim
Jel poziv vazi i za muskarce koji se oblace u zene, tzv trandze, ili je vagina jedna validna propusnica?
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by KissQueen
Jesam li ja propustila nesto da :cita: ili ne pise gde ce biti zurka? :cuddle:

ULICA JE SKADARSKA 40c
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Adenim
Jel poziv vazi i za muskarce koji se oblace u zene, tzv trandze, ili je vagina jedna validna propusnica?
ako budes imao srece (mozda nekome zapadnes za oko pa te puste in), ali mislim da je striktno zenska zuraja...jer je labris org. osnovana samo za "lezbe"
Korisnikov avatar
By M M and I

Ama...o.k. je i imati tzv. zenske zurke...ali onda bih ja licno na pola gay-zurki u gradu zabranio ulazak zenama i boli me cosak...
Sta su sad pederi krivi sto lezbejke ne dolaze na mesane zurke?
Isto tako ni ja kad odem na zurku pa hocu da uhavtim nesto ili da se kresnem, kako kazes, ne zelim da mi okolo lebdi masa lezbejki...Zato ne vidim zasto bi bilo legitimnije imati zenske zurke od toga da se na svaku drugu gay-zurku zabrani ulaz zenama...osim, naravno drang-kings...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by anche
covek je lepo pozvao policiju koja je poslala patrolu, sastavila zapisnik ... a tip je ladno na licu mesta podneo krivicnu prijavu protiv organizatora(-ki) zbog diskriminacije na osnovu polne pripadnosti...Odlicno.

Pa da...to se ovde vise puta desilo...Nisu ni ovde sve popine odusevljene cinjenicom da je svedska luteranska crkva odlucila pre nekih godina da i zene budu svestenici...PA je onda bilo crkvenih zajednica (parohija recimo) gde se glavni pop protivio tome i nije dopustao pristup oltaru zenskim svestenicima koje su tu dobile posao od crkvene uprave (koja inace i uposljava svestenike) ... E tad su lepo svestenice ulazile na radno mesto tako sto bi policija prvo odnela (bukvalno) matore drtine koje bi zasele za na mesto odakle se vodi sluzba i propoved...

Tako da ne mozes da trazis patent na to resenje...vec je korisceno
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A ako se dragiram, ocel' mi biti dozvoljen ulaz?
By rada
Originally posted by Dzelajza Rouz

Vise volim "mesane" zurke, ali se slazem da je interesantna ideja, narocito stoga sto takva okupljanja nisu ucestala.

:)
odsustvo muskaraca ce uciniti da lezbejke budu vidljivije. Pogledajte samo polnu/rodnu strukturu uobicajenih gej zurki u Beogradu? Ni na jednoj na kojoj sam bila, a koja je bila "mijesana", nije bilo vise od 10% zena. Ne slazem se da gej muskaraca ima vise, samo su vidljiviji jer su socijalizovani drugacije od zena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!