Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
pa pola grada ce biti na Cecinom koncertu....
ja sam imao varijantu kod jedne ortakinje(bleja neka) ali sam preumoran za tako nesto sad....tako da cu odmarati ovde...kasnije okrepiti dusu i telo s koka-kolom i vinom koje sam ustekao u sobi :smug:

Jedan iscrpljujuci docek NG mi je bio dovoljan :apprentice:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Adenim

Jel neko uopste ide na Srpsku Novu godinu?
kako se to ide na Novu godinu? :jezik: salim se, no hard feelings:)

on topic: mislim da cu kroz nekoliko minuta da idem pravac u krevet:)
By Swanheart
Lezbolah i Pederaj koji se skupio kod Swan i sada slusa The Killers
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Swanheart
Lezbolah i Pederaj koji se skupio kod Swan i sada slusa The Killers
lepo se provedite lepotice...
Korisnikov avatar
By m..
Idem ja u alijansu. Malo da se alkoholishem, i tako to...
Korisnikov avatar
By tramp
idem i ja do alijanse sa coloradom i hlaf .. hlaef ... kako se bouze zena ovde zove ... i konacno vidim m.. nakon par godina :D

nema smisla da ne slavim SNG :bouncy:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ne idem nigde, "proslaviću" je uz pivo sa dečkom....verovatno slušajući Cecu, jer je dečko obožava :(
Korisnikov avatar
By M M and I
CEkaj...zar to nije noc nedelja na ponedeljak???
JA sam mislio da je to tip tacno dve nedelje posle doceka prave Nove Godine...

Inache to chudo od tzv. praznika nikad nisam slavio pa necu ni sada...
By Ахасвер
У принципу не прослављам ту календарску грешку, мада се радо одазовем позиву који обећава добар провод. Уме да буде весело када Срби дочекују четрнаести јануар.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ja nisam ništa planirala...da sam planirala bilo bi sa društvancem verovatno kod mene...zajebancija... :lizalica: :lizalica: :lizalica:

Evo me kući za kompom...de ćeš bolje... :zid:
Korisnikov avatar
By malecka
bila kod bivseg decka sa drugaricama, a posle produzile na neku zurku... i taaako.... bilo eeextra! :sweet:
vazno je da ima povoda za provod, a koji su, nije mi toliko bitno. :D
Korisnikov avatar
By jukie
Prvo sam dremao, pa sam ručkao, pa sam posle normalno gledao svoje večernje serije sa forenzičarima, pa sam strepeo da nam bombe ne ulete kroz prozor (ono nisu bile petarde), pa sam opet dremao, i evo sada pijem kaficu
Korisnikov avatar
By Dina
Bila sam u Alijansi. Inace, kad sam isla taksista me ostavio pored skupstine tako da sam prosla tuda... Razdaljinu koju inace prelazim 5 minuta prolazila sam pola sata. Ne pamtim da sam videla toliku guzvu, mislila sam da nikad necu proci :uplasen: Na srecu kad smo dosli Alijansa je bila skoro prazna pa sam se malo oporavila od soka i gomile ljudi. Ali kasnije je bila i tu guzva. I puno forumasa :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Bili smo u alijansi,odlican provod! Puno forumasa meni dragih videh i puno prijatelja van foruma. Muzika tj. vibracije koje sam ja osecala. :up: :hiphip:
Korisnikov avatar
By V25
Štene i ja smo oko pola 2 došli u Alijansu. Bilo je krcato, ali opet vrlo lepo... Upoznah Tramp i videh neke stare forumaše : Mr.Ja, Shishmish, Zonche, FireGox...
Korisnikov avatar
By Delete
Ja prvo radila, onda se opijala sa drustvom...cak mi se i Jugoslovenka ucinila simpaticnom :P :minibounce:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja bio na okupljanju sa društvom iz osnovne škole... bilo fino, pili šampanjac u ponoć :D
Korisnikov avatar
By V25
Sada videh sta sam napisao... Nije shishmish bila... Pomesao sam je sa jednom drugom devojkom koja jako lici na nju.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
a mene nisi video,a? :)
salim se....tj.jesi ali nema veze:)
I ja bio u Alijansi,prvi put da nisam bio pijan ali mi bilo lepo....veoma zanimljivo vece...istina,neki mi jesu pravili zazubice sa svojim cmakanjem...grrrr...:D
Korisnikov avatar
By V25
Bože kako sam senilan... Sa Nemketom sam jedinim i pričao nešto više od "ćao-ćao" i zaboravim da ga pomenem... Sorry...
Korisnikov avatar
By Error
Nema oprosta! SIN!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Dina
Bila sam u Alijansi. Inace, kad sam isla taksista me ostavio pored skupstine tako da sam prosla tuda... Razdaljinu koju inace prelazim 5 minuta prolazila sam pola sata. Ne pamtim da sam videla toliku guzvu, mislila sam da nikad necu proci :uplasen: Na srecu kad smo dosli Alijansa je bila skoro prazna pa sam se malo oporavila od soka i gomile ljudi. Ali kasnije je bila i tu guzva. I puno forumasa :)
Jao imao sam isti problem samo sto sam ja od takvuda krenuo u guzvu misleci "ma probicu se" i tacno je tada Ceca krenula sa nastupom...

Trebalo mi je 25 minuta da se izvucem iz te guzve!!!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Bio dezuran:regan:
Korisnikov avatar
By someone
ja bila sa drushtwom,komirala se od pitja ali sam se super prowela :bouncy:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Beogradjanin18
Sada videh sta sam napisao... Nije shishmish bila... Pomesao sam je sa jednom drugom devojkom koja jako lici na nju.
hm, bas me zanima koja je to :) :puzzle:

ja pravila palacinke...:palacinke:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!