Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Da li Novom Beogradu treba gay(friendly) kafic (dnevna varijanta)?

Treba definitivno-nemam gde da izlazim
19
68%
Ne treba - dovoljni su ovi u centru
4
14%
Nikad ne izlazim na NBGD
5
18%
Pitanje primarno za one koji stanuju na NBGD i Zemunu : da li nam je potreban kafic u komsiluku?
Da li vas mrzi da idete do grada da biste sedeli u opustenoj (friendly) atmosferi?

Da li su ovi kafici u centru dovoljni ili nam treba jos?

Ako imate predlog gde bi se to moglo organizovati, saljite na u2u.

Poz!
:zastava:
Korisnikov avatar
By Hys.
kada bi postojalo nesto kao "smajli" u zemunu i nbg (mislim na deo prema merktoru, opstini, pocetak nbg, ne 45 il 70 blok) meni bi to pasovalo bas, iz skroz licnih razloga-da ne moram da se cimam do grada svaki put posebno kad je guzva da popijem pice u gay kaficu.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ovo je pitanje radi pitanja ili konkretnije ispitivanje tržišta? :sladoled:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
i mene to zanima....jel samo obicno pitanje?

naravno voleo bi da postoji kafic...ali mislim da bi imao dosta problema sa delikventima:)
Ipak ovde debili ne znaju sta da rade....ma kapirate na sta mislim....
Svake nedelje-renoviranje kafica....:D
Korisnikov avatar
By gorilica
Mišljenja sam da svakom mestu, a što se Beograda tiče - svakoj opštini treba gay friendly mesto.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da, merkator i njegova okolina su idealni za tako nesto. (novi merkator naravno) Bas imaju neki fancy imidz. :pinknaocari:
By RACABG
nikada dosta svaka opstina po minimum jedan gay kafic definitivno zdrava konkurencija je uvek dobro doshla
Korisnikov avatar
By Adenim
Bilo bi dobro da ima vazduha u kaficu, gde god da je.
Korisnikov avatar
By Draco
Ne verujem da bi cak ni kod Merkatora mogao da opstane. Ne bi ONI to dozvolili u svom kraju, makar morali da se cimaju i od 70. bloka da to i dokazu.
Korisnikov avatar
By Val
Samo me zanima odakle ljudima toliki novac da posetjuju sve te kafice...

Mozda neki u karton-city ne bi bio losh. Bash onako cetnralno uz prugu da i gay populacija iz drugih gradova moze da poseti gay kafic bez cimanja! Plus je blizu blokovima...

:pickme:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ostaFite hebeni 70-ti bloUk na miru !! missim, ja sam in da nejb'rhOOd a do merkatora moGU maltene pesaka (3 stanice od mene !!), a ovDe izgleda ko da su te 2 lokaCije nebo i zemlja, horror

u saFrsenom svetu, da, ajd laJk to heV a plejs lajk det in NBG :D
kaD se setim frustracija dok sam seDela sa gf na nekom splavu jeR nas je mrZelo da se cimamo do gaY grada..... AAAAAAAAAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By ::fy::
:yes: Novom Beogradu, mada je to veeeeliki pojam, je definitivno potreban gay kafić. Predlažem za početak deo oko Merkatora, a ne bi bilo loše da friendly kafić imamo i u Blokovima...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by RACABG
nikada dosta svaka opstina po minimum jedan gay kafic definitivno zdrava konkurencija je uvek dobro doshla
upravo tako :molise:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da ti to ne zavisi od konkretne lokacije, već od ponude, tipa usluge itd.
Korisnikov avatar
By Egmont
NBG-u fali za pocetak 3 komada.
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by ForeverYoung
:yes: Novom Beogradu, mada je to veeeeliki pojam, je definitivno potreban gay kafić. Predlažem za početak deo oko Merkatora, a ne bi bilo loše da friendly kafić imamo i u Blokovima...
Slazem se :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A je l' bi mogao neko da mi da primer "gay friendly", i "gay unfriendly" kafica?
Korisnikov avatar
By Error
Zuta greda i Romanija. I, naravno, Mali Hajat.
Korisnikov avatar
By Hys.
ali mali hajat...:lol:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
[quote]Originally posted by Val
Samo me zanima odakle ljudima toliki novac da posetjuju sve te kafice...

Sad zvucis kao moja mama:D
Korisnikov avatar
By beodecko
naravno da nam treba. svuda preko save treba gay kafic. zasto samo u centru? grrrr...
Mislim, nemam nista protov centra, ali hej ljudi, ponavljam pitanje, zasto SAMO u centru?
Predlazem lokaciju oko starog merkatora ili novog merkatora, mada ni oko arene nije lose. U svakom slucaju, i blok 70 pali lampicu, mada mi je to jednako udaljeno za voznju kao i centar...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by beodecko
naravno da nam treba. svuda preko save treba gay kafic. zasto samo u centru? grrrr...
Mislim, nemam nista protov centra, ali hej ljudi, ponavljam pitanje, zasto SAMO u centru?
Predlazem lokaciju oko starog merkatora ili novog merkatora, mada ni oko arene nije lose. U svakom slucaju, i blok 70 pali lampicu, mada mi je to jednako udaljeno za voznju kao i centar...
Stari Merkator bio bi savrsena lokacija :lizalica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by avalon
Originally posted by beodecko
Stari Merkator bio bi savrsena lokacija :lizalica:
o da, stari merkator bi bio bas BAS savrsena lokacija :love:
Korisnikov avatar
By deželaš
aaaaa.....šta mislite o otvaranju nekog gay-splava?

:roflmao:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by deželaš
aaaaa.....šta mislite o otvaranju nekog gay-splava?

:roflmao:
Ma da...I jos da nosi ime "Titanic" :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
moZe splaF, ja sam na reCI :yes:
efo, bass se Qpam,lol

i OPET, bem mu SVE, od merkiSha do chajniza (70 blok) ima 3-4 stanice, damn !! znaci merim svaki dan i razlika u minutima je prosek 8.
ali bolje sveukupno merkator, pa ma koji.

EVo da ja imam kinte, ja bih se oDma sa eYOm uposlila u to, mi godinama pricamo o tome, imam eXTra ideje, imamo ljude koji bi SVe mogli odraditi, ona ima iskustva, ja sam raDna , kREativna , luda i skoloFana za to. u preFOdu , treba nam sponZOr :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!