Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By tata
:saint: i tako svi koji znaju templ u prethodnom izdanju nece ga prepoznati a otvaranje je u petak 01.12.2006 u 20h. naravno uz maskenbal i orijentalni ples,novi vlasnici novi templ, na starom mestu i sa starim radnicima
Korisnikov avatar
By Adenim
ne mogu da dodjem, ali ne sumnjam da cu posetiti jednom prilikom...
:up:
voleo sam Temple.
Korisnikov avatar
By Paki
Posle vikenda... :jazzva: Ne može se za vikend i u Alijansu i u Templ... :dancing:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
sta je templ, bile su dve verzije, pa ne znam koja je sad nova=stara verzija opet aktivna...? address please...:novine:
By tata
ufffff
prvo zelim da se zahvalim svima koji su dosli na otvaranje novog Templa na starom mestu(adresa je Nishka br:O),i ovom prilikom pozivam sve koji nas znaju da svrate ne pice i vide sta su tata Ljuba i mama Jovanka uradili i kako su sredili kafic
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda svratim ovih dana, ukoliko nadjem vremena da na miru popijem bar neki sokic.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by mili86
seko, povedi mene
Batice, kad si u BG-u?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da li je neko bio sinoc? Bas me zanima kako je...
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne, ali Jovanka je najbolja konobarica koja je radila za bilo koje gay mesto i sigurno cu svratiti ovih dana.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Delete
seko, povedi mene
Batice, kad si u BG-u?
seko, ja sam ceo vikend proveo u BG, a sada se pakujem nazad.

Sta ces za novu god?:cool:
Korisnikov avatar
By Delete
Sta ces za novu god? :cool:
Cekam ishod jedne novonastale situacije sa jednim forumasem, pa da budem sigurna, ali 99% cu biti u BG.
By Tea
Super, to mesto mi je bas bas drago, kao i majka Jovanka :love:
By tata
radno vreme TEMPLE kafica je od 20-03h svakog dana sem ponedeljka
By KUCHKA
Za sve koji ne znaju kafic TEMPLE je doziveo veliko osvezenje, nastavlja sa svojim radom (i ako nije prekidao) sa jos jacom snagom i entuzijazmom, trudeci se da pridobije vasu naklonost.
Trud koji ulazu menadzeri!? .... osoblje (tata Ljuba i mama Jovanka)
Pokusavajuci da svakog vikenda naprave neko iznenadjenje, na racun vasih kritika i pohvala! :sudija:
Korisnikov avatar
By gorilica
Svratiću, prvom prilikom kada odem do Beograda.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gorilica
Svratiću, prvom prilikom kada odem do Beograda.
Eto, taman i mene povedi .. Nikad nisam bio kod mama Jovanke...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma dogovoreto Kiwice. :)
Još kad bi tatanapravio bear veče, mmmmm, bilo bi sjajno! :wink:
By KUCHKA
Odlicna ziva muzika napravila je pravo okrepljenje i opustenu zabavu na gay mestu, trbusni ples i extra iznenadjenje (piton od 4m) zagrejalo je atmosveru do maximuma.
Zao mi je ako je neko propustio ovakav provod!

Ali za sledeci petak je najavljen muski striptiz, zato drage i dragi moji ne dozvolite sebi jos koji promasaj! :sudija:
Korisnikov avatar
By istok
Iskreno, ni malo mi nije zao sto sam propustio "pravo okrepljenje i opustenu zabavu" sinoc.
Stavise, sinoc sedeci kuci sa svojim deckom, odlucismo se da odemo bas u Temple, iako smo znali za tematsko vece, ali pomislismo what the hell!!
I tako, priblizavajuci se Niskoj ulici, zacusmo "Zajdi, zajdi"... Jedno skretanje, i udaljismo se od zavijajuceg glasa, ciji god on bio...
Da ne bude zabune, nemam nista protiv pesme. Ali jednostavno, to prvo i osnovno, NIJE turska pesma, a drugo, TO nije moj nacin zabavljanja petkom uvece.
Ne mogu a da ne kazem da mi je jako zao zbog vidjenja nacina gay zabave od strane vlasnika klubova. Meni, a siguran sam da postoji jos dosta, makar muzicki osvescenih pedera, u ovom gradu, NIJE potreban jos jedan Grand show (kao da ga ja malo svuda i uvek), jos jedna Seka, Ceca, JK..., jos jedan club tipa X. Ja jednostavno necu da se pomirim sa tom cinjenicom da to "slusa vecina gay Beograda" i glasno Vam kazem NE!
Nisam bio razocaran, niti iznenadjen. To ste VI a ne JA.
Temple, zbogom!
By pedja72
Pre dve subote sam bio na korak da udjem u temple, ali sam ipak odustao! bio sam sam i bilo mi trulo da se prvi put sam pojavim na takvom mestu! moze li neko da mi objasni osnovna pravila ponasanja?
By pedja72
Ma ok, nisam formalista, ali mi malo neprijatno da sam upadnem medju lavove!
Korisnikov avatar
By persida
All my precious people, radi li Temple i dalje? ... Niko nista ne komentarise jos od februara, pa rek'o samo da proverim...
Malo pre gledah u solju, videla slovo "T", pa sam nesto 'tela, 'tela i setila se Templa :D ...ide mi se tamo, pa ako bi me neko uputio da znam da li po ovoj kisi da se cimatam do tamo ili ne...
By tata
dragi moji i drage moje da vas obavestim da TEMPL vise ne radi i jako mi je zao zbog toga ali vam TATA Ljuba i MAMA Jovanka spremaju veliko iznenzdjenje polovinom ili krajem avgusta kiss za sve koji su nas voleli i koji nas vole
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!