Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

NEZNAS DA VODIS KLUB, NEZNAS DA SE BAVIS UGOSTITELJSTVOM!

Z A T V A R A J !!! KAFANU (floyd)

nema vikenda u ovom klubu da se nije desio neki incident...

...ili je neko pretucen... ili je pokraden...

ovo nesme da se nastavi....

ovako nesto se nikada nije desilo na na nekoj LQ zurci...

...pa cak i Kan-Kan onoliki klub koji prima 800-1000 ljudi uvek su imali muriju na vratima i civilu... pa onda ona rupa takozvani club X....

moramo da se udruzimo....
By Bombina
naravno egmont je bolji nego floydu i na drugim mestima
By жњ
lepa inicijativa, ali pravopis :nope:
Korisnikov avatar
By Deksi
Podrzavam kinder suprise! :yes:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto bi ga zatvarao kad je i sa security "tretmanom" lokal pun. Mislim i ja bi ga drzao ako se vec klijentela pali na takvu vrstu zabave. Cisto ekonomski razlozi.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ZvezdasBG
Sto bi ga zatvarao kad je i sa security "tretmanom" lokal pun. Mislim i ja bi ga drzao ako se vec klijentela pali na takvu vrstu zabave. Cisto ekonomski razlozi.
Slazem se!
By жњ
ne zabusavam :)

ali stvarno je potrebno da lupis "space" taster na nekoliko mesta :smug:
By RACABG
jos uvek cekamo stav vlasnika i menadzera
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kako lik ne zna da se bavi ugostiteljstvom?

Je l' mu lokal uvek pun?
Jeste

Je l' ima nekih problema sa gostima?
Uglavnom nema.

Je l' u minusu?
Nesto mi se cini da nije.

I zasto bi on zatvaro kafanu?
Korisnikov avatar
By d` Winter
B O J K O T ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

:sekirica:
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Jebes ti temu, kad si ti ovoliko nepismen! :shocked: :barf: :regan: :sniff: :puzzle: :roll: :smeh: :nokti: :sw:
GS!
Ozbijno razmislite o zaposljavanju lektora forumu
By petarpan
Originally posted by kinder suprise
NEZNAS DA VODIS KLUB, NEZNAS DA SE BAVIS UGOSTITELJSTVOM!

Z A T V A R A J !!! KAFANU (floyd)

nema vikenda u ovom klubu da se nije desio neki incident...

...ili je neko pretucen... ili je pokraden...

ovo nesme da se nastavi....

ovako nesto se nikada nije desilo na na nekoj LQ zurci...

...pa cak i Kan-Kan onoliki klub koji prima 800-1000 ljudi uvek su imali muriju na vratima i civilu... pa onda ona rupa takozvani club X....

moramo da se udruzimo....
Ma ti znas da on ne zna da se bavi ugostiteljstvom. Ja stvarno ne znam sta vi hocete. Daca je lud sto vam se stalno izvinjava ako vam se ne svidja nemojte da dolazite, nisam primetio da vam se ne svidja.
Korisnikov avatar
By Stripi
Nemojte ići i zatvorit će se sam od sebe.
Vrlo jednostavan princip.
Korisnikov avatar
By anche
ne znas da pises, nemoj pisati :P
By Pending-For-A-Bending
Ja nisam za to da se zatvori ta rupa. Imaju klijentelu. Kome se svidja nek ide tamo
Korisnikov avatar
By someone
Mishevi u rupu-govna u wc sholju :sw:

:lol:
Korisnikov avatar
By kinder suprise
A.F.K.A.OB lokal pun a gazda u minus 40 000 eura a u floyd usao iz "G" kluba sa jos toliko minusa. bolje cuti...

sto se tice konstantin laufer mojne mi glumis ludilo

a ti petarpan, ja tamo ne idem niti me zanima znam ko drzi tu rupu i kako posluje, da je u minusu do guse... i da ga jure za velike pare... pa gura... a videcemo koliko ce jos...
ja sam na vreme izasao iz te price dok su jos bili u visoj poslovnoj skoli pod imenom G klub

anche, sta mi se bre pravis pametna koliko ljudi pogresi pa sta ne treba osudjuvati za neke sitnice ... koliko ljudi gresi ... u mesto da budemo slozni mi se prepucavamo izmedju sebe... mi srbi smo takav narod....
Korisnikov avatar
By anche
ja nisam srpkinja :)

i da... bechio si se svima na u2u koji su ti uputili kritike ili...? :evilgrin:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xyz
lepa inicijativa, ali pravopis :nope:
:D Kako da je covek ne voli?
By Pending-For-A-Bending
Svaka cast, ali ne zelim da idem na mesto gde se malo-malo pa desi neki incident sa obezbedjenjem...
Sto se tice Alliance- mislim da me vlasnik ne mirise previse, ali je zato osoblje i OBEZBEDJENJE veoma kulturno, muzika odlicna i mesto kao mesto garantuje provod. Sta ja ima da volim vlasnika (ili on mene)- ali cu nastaviti da idem tamo jer mi je prijatno i uvek sam se dobro proveo! Punicu mu dzep jer imam razloga da tamo idem.
A u FLOYDu ne zelim nikome da punim dzep jer, em mi muzika ne prija, em je OBEZBEDJENJE KATASTROFALNO... Ma ne zelim d aplacam GAY BASHERIMA!

I da ne bude jos zabune. Ja sam izlazio u G koji je drzala ista osoba (valjda) iz razloga sto mi je prostor bio OK, muzika manje-vise, a najvaznija stvar je sto nikog obezbedjenje nije maltretiralo
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by lthr_yu
Sto se tice Alliance- mislim da me vlasnik ne mirise previse, ali je zato osoblje i OBEZBEDJENJE veoma kulturno, muzika odlicna i mesto kao mesto garantuje provod. Sta ja ima da volim vlasnika (ili on mene)- ali cu nastaviti da idem tamo jer mi je prijatno i uvek sam se dobro proveo! Punicu mu dzep jer imam razloga da tamo idem.
Sto se tice vlasnika, siguran sam da on nije taj koji te ne mirise previse, posto ne svraca u klub uopste :) Mozda je to neki drugi covek, ali za njega sam siguran da on ne reaguje emotivno ili sa predubedjenjem na ljude koje ne poznaje licno. U svakom slucaju, punio ili ne punio dzepove, dobrodosao si ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta se to desilo Sashi Vidicu tamo? Videh na nekoj reklami na teveju. :puzzle:

Uzgred, pravopis... :drama:
:alexis:
Korisnikov avatar
By Rei
Da, i mene zanima?
By RACABG
nishta mu se nije desilo naravno :) )
samo deo price u kome se kaze da je polomljen lavabo je istinit hahahaha
ceo klub je obavesten istog momenta kada se decko okliznuo u WC-u i posekao (prekinuta muzika i posetioci su obavesteni sta se dogodilo ) tako da od forumske euforije na zalost nema nishta
a uskoro i jos neke novosti sto se tice pomenutog kluba
By Spiridon
Riba je popila samar u wc-u od nekog lika i Vidic je skocio na njega kao pravi muskarac i pokidao ga od batina, usput je pao lavabo, a ceo wc je bio krvav. Tip koji je popio po picki je tri puta krupniji i napucaniji od Vidica ali ga je ovaj unakazio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!