Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Posmatrajuci par godina unazad naplacivanje pica po gay klubovima i zurkama (posebno LaQ) reklo bi se, a znam da ce se sloziti mnogi forumasi, da konobari nikako da se dogovore koje su granice kradje na picima. Dakle, stvarno me ne interesuje ko se gde i koliko ugradjuje, ali ih zamolite da kradu skladno.

Primeri:
Floyd: 1 viski, 1 pivo i jedna koka kola - npr 500din kod jednog konobara, kod drugog 800, kod treceg 650...

Can can: ista tura - 530. pa 730, pa 430 - ovoga se bas secam...

Alijansa: sinoc- 470, pa 840 - kada sam reagovao jer sam stvarno vise poludeo od ovakvih gluposti, no, nemam zamerki na Alijansu jer se sinoc ipak ispostavilo da je greska bila slucajna i da je doneseno pice duplo skuplje. Dakle, gluve konobarice koje sam napao bez razloga, zao mi je devojke jer nije bila kriva...

I jos jedan dodatak...

Kakva je to glupost da se naplacuje garderoba 50 dinara, pored ulaza koji se vec placa, stavite cenu onda 200din, i besplatnu garderobu da se osecamo malo bolje i nepokradeno. Svakako cemo zimi ici u jaknama...
Korisnikov avatar
By Escobar
Pa ako ga ufatis za dupe onda ti je cena niza.

Kod mene je sat vremena 40, pola sata 20....

:mama:
Korisnikov avatar
By Adenim
Eto, a meni naplacivala 100...
Korisnikov avatar
By Escobar
Pa ti me posebno iscrpis....:eevil:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Adenim
Kakva je to glupost da se naplacuje garderoba 50 dinara
:up:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nije ti to samo na gay zurkama, vec po vecini klubova u Beogradu.
By RACABG
napisah vec negde ali ovo je pljacka gay populacije i to na veliko kradu nas od ulaza preko garderobe do pica velika sramota za organizatore gay zurki koji em sto peru novac od donacija preko istih em nas jos kradu i zavlace ruku u dzep koliko god mogu ali isto tako mi im dozvoljavamo da nas kradu
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by A.F.K.A.OB
Nije ti to samo na gay zurkama, vec po vecini klubova u Beogradu.
slazem se, ali nikada kao na gay zurkama, u ostalim klubovima su konobari u dogovoru...
Korisnikov avatar
By Paki
Drao sam se bukvalno po forumu kad su bile prve ovogodišnje L&Q žurke u Lotosu u vezi naplaćivanja piva tada po 150 umesto 100 kolika je bila zvanična cena, ali nikog nije bilo briga ... Mali homofobni kreten od konobara nas je tada (mene i FY-a) opelješio svetski ...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znam da za te dogovore na zemunskim splavovima, ali mi se u Baltazaru i Crazy-iju desavalo da mi viski naplate po tri razlicite cene.
A nisam znao da li da se bunim ili ne, jer sam za jednog konobara 90% siguran da mi je naplatio manje.
Korisnikov avatar
By tramp
hm .. meni je logicno da se garderoba odvojeno placa - sta ako neko stvarno nema para a hoce na zurku - sto manje mora da potrosi na upad to bolje a ako ne zeli da ostavlja kaput na garderobi ne mora ....
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by tramp
hm .. meni je logicno da se garderoba odvojeno placa - sta ako neko stvarno nema para a hoce na zurku - sto manje mora da potrosi na upad to bolje a ako ne zeli da ostavlja kaput na garderobi ne mora ....
garderoba je uglavnom obavezna
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam pio pivo.
Uvijek po istoj cijeni i kod iste, lezbijske naplaćivačice.
Šta reć, lezbijke me se boje :evil:
By Tea
Desavalo se i meni u can canu, davno. Prosto ne znam kako da odreagujem u tom trenutku, osim da konobara pitam da li je siguran da je dobro izracunao. lol
Ali, posto najcesce nemam zivaca za takve rasprave, lepo platim koliko mi trazi, okrenem se i odem. :sigh:
:smiling:
By RACABG
ajde lepo da krenemo da trazimo racun kada nam naplacuju ili pozovemo trzisnu inspekciju uradimo nesto i stanemo na put pljackama svake vrste na gay zurkama
neka se lepo organizator dogovori sa vlasnikom da mora da nam donose fiskalni racun kada naplacuju pice naravno kao i fiskalni kada placamo ulaz i garderobu
Korisnikov avatar
By Deksi
Mene su pokrali u Inexu...lupali mi razlicite cene na pivo...kako im je palo na pamet :shrug:
By Tea
Posto se to stalno i gotovo na svakoj zurci desava, ne vezano za lokal u kome se organizuje, pitanje je:
Da li moze organizor da se zauzme i napravi dogovor sa vlasnikom lokala da se prilikom kupovine pica dobije i fiskalni racun?

Tako je najjednostavnije i najsigurnije.

:klavir:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Deksi
Mene su pokrali u Inexu...lupali mi razlicite cene na pivo...kako im je palo na pamet :shrug:
Mislim da smo u Inexu svi globalno bili pokradeni, ali najociglednije je bilo to kad smo Taurus i ja dosli po pice i sankerica nam kaze jednu cenu, a sanker neku drasticno razliciti cenu jednih te istih pica...n kraju smo platili kod njega, jer je rekao manju sumu.
By Tea
Kako su glupi, bar da se dogovore...Pivo naplacujemo 50 din vise, sokove 30, viski 70 itd itd...I da ih niko ne provali...A, ne ovako...

:ubise:
Korisnikov avatar
By Alliance Gay Night Club
Garderoba u Alliance Gay Night Club nije obavezna. Klub ne preuzima odgovornost za ukradenu ili ostecenu odecu koja nije ostavljena na garderobi.

Cenovnici ce biti postavljeni na vidnim mestima kako bi se sprecili eventualni pokusaji potkradanja gostiju.
By RACABG
Originally posted by Alliance Gay Night Club
Garderoba u Alliance Gay Night Club nije obavezna. Klub ne preuzima odgovornost za ukradenu ili ostecenu odecu koja nije ostavljena na garderobi.

Cenovnici ce biti postavljeni na vidnim mestima kako bi se sprecili eventualni pokusaji potkradanja gostiju.
a fiskalne racune jel dobijamo prilikom naplacivanja
By жњ
Originally posted by Adenim
Originally posted by tramp
garderoba je uglavnom obavezna

Kada nisam bila pri keshu unosila bih jaknu u dzinovskoj torbi :D Ko nema, taj se uvek doseti ;)
By жњ
Originally posted by RACABG

come on, da li ih dobijas u drugim klubovima :roll:
By Bombina
:drama:e bas vala moja xyz
dok ja preuzmem mere i nedam moj jaknu ne nosim torbicu
kradja je uglavnom dobit ce vecu kaznu
ha ha fiksni racuni kad placamo pice
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Delete
Originally posted by Deksi
Mislim da smo u Inexu svi globalno bili pokradeni, ali najociglednije je bilo to kad smo Taurus i ja dosli po pice i sankerica nam kaze jednu cenu, a sanker neku drasticno razliciti cenu jednih te istih pica...n kraju smo platili kod njega, jer je rekao manju sumu.
Pa mene su odrali za moja 3 piva,martini i dve djus-vodke koje sam narucio ortakinjama...mislim da sam pukao oko 1000 kinti na sve to....
By RACABG
Originally posted by xyz
Originally posted by RACABG

come on, da li ih dobijas u drugim klubovima :roll:
ne dobijam ih samo u klubovima gde se pljacka gay populacija
ok posto je u pitanju utaja poreza cene nize za 9% da podelimo tu dobit koju ostvaruju... na ravne casti
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
morali bi da vam daju fiskalni, jer je drugačije protivzakonito. zbog toga ih mogu zatvoriti na mesec dana uz novčanu kaznu od 100 000 do 500 000 din za firmu i 50 000 do 100 000 din za odgovorno lice. pa sad...

meni bi bilo glupo da zatvore (za sada) okeg gej klub zbog neizdavanja fiskalnih računa.

a što se tiče većeg naplaćivanja, ako mi je nešto sumnjivo ja tražim da mi kažu šta je koliko. na kraju krajeva, to mi je često i potrebno jer uzimam piće za više ljudi, a svako plaća svoje. a ako neće, onda im kažem da to mogu da vrate nazad, pa naručim od drugog konobara.
Korisnikov avatar
By Adenim
Osvezavam temu iz prostog razloga sto pocinju najave za nove zurke pa da budete upozoreni.

Iz teme iskljucujem Alijansu, gde su konobari vrlo korektni i nisu lopovi...
Korisnikov avatar
By shishmish
a ja razumela da je neko ukrao konobare pa se uplasila da nece sad imati ko da nam naplacuje :) :mjuza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!