Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By blpetar
BanjaLuka MEETING POINT :
Posto je meni a pretpostavljam i vama dosadilo jalovo online uopoznavanje i cinjenica da u banjaluci nepostoji gay frendli mesto predlazem da se dogovorimo za mjesto nalazka gdje bi se jednom sedmicno u odredjeno vrijeme mogli naci gay ljudi iz banjaluke . To nebi trebao da bude neki parking , javni wc ili slicno jer nije namjenjeno za brzu jebacinu iza zbunja vec za ozbiljno druzenje u ne gay atmosferi , tako da bi najbolje bilo da to bude neki prometan i popularan kafic u banjaluci ali u koji bi u odredjeno vrijeme dolazili i gay ljudi a mozemo se dogovoriti i za znak raspoznavanja koji bi se odnosio na odjevni predmet ili slicno dako da ostane diskretno . Znak i meeting point bi se sedmicno mijenjao tako da bi za to znali samo ljudi koji se krecu u gay krugovima tj koji posecuju ovaj sajt redovno .Znam da to dogovaranje zvuci malo otrcanuo ali u gradovima u kojima neme gay klubova to je za sada jedina alternativa.
Pisite svoje komentare na ovu temu i dajite predloge pa da se do iduce nedelje (22.10) dogovorimo o mjestu i znaku raspoznavanja .
To bi otprilike ovako izgledalo :
22.10.2006,nedelja-INDEX klub-bijela majica i farmerke-21:00
PISITE STA MISLITE O TOME
Korisnikov avatar
By Delete
Evo ja cu da se izjasnim po pitanju toga!
Lakse mi je da odem u BG nego da dodjem u BL.
A i koliko sam primetila, ovde bas i nema mnogo gay sveta iz BL.
By draganlukajac
Ideja je izvanredna ali ljudi su ovdje takvi da je tesko zamisliti da ce se nesto ozbiljnije roditi iz svega toga ovdje ljudi vise vole biti zatvoreni u svoje male kutije i traziti bezlicnog partnera na netu i nadati se da ce im se jedne godine posreciti .
Ali ako odziv bude dobar doci cu ako nista drugo barem da malo bacim pogled i vidim sta ima .
Ono sa cim se definitivno neslazem jeste prvi predlog za lokaciju :
index radi samo utorkom i cetvrtkom a tada je prepuno nemozes nikog ni vidjeti kako treba , ulaz se placa. osim toga ja bas naprotiv mislim da bi lokal trebao biti neki tootalno neprometan i na periferiji tako bi bilo diskretnije a i nebi trebao znak raspoznavanja.
By blpetar
Ovdje i te kako ima gay svjeta samo sto niko nezeli das malo aktivira
Sto se tice predloga to je bio samo primjer ostavljajte i vi svoje predloge po formatu onog prvog pa cemo se valjda do nedelje nesto dogovoriti .
I NARAVNO OSTAVLJAJT poruke da znamo da ima zainteresovanih
POZDRAV
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by blpetar
Ovdje i te kako ima gay svjeta samo sto niko nezeli das malo aktivira
Kad sam upotrebila termin "ovde" mislila sam na GS, a ne na BL.
Za pocetak ne bi bilo lose da se uradi mozda na nekoj izradi sajta za gay populaciju RS, buduci da je BL nas glavni grad, samim tim i najnaseljeniji trebalo bi se poceti odatle sa svim inicijativama povodom toga, na nekom forumu lokalnog karaktera pa to siriti i organizovati neke sastanke, a mislim da je skoro pa beznadezno ovde "sakupljati" pedere iz BL, jer kao sto rekoh, nisam primetila da ih je do sada bilo mnogo. Moje misljenje, naravno, samo iznosim svoj stav, i ako mislis da nisam u pravu saslusacu i tvoju stranu.
By cloud
Ja mislim da je ideja savrsena. Slazem se sa tobom i javi kad je okup i gdje obavezno.pozdrav
Korisnikov avatar
By gaydecko
I ja mislim da je ideja dobra i da se to potrebno ali salzem se sa draganlukajac da bi trebalo da bude neko diskretnije mjesto
By blpetar
Podrska za ovu ideju je stvarno dobra do sada sam dobio masu mail-ova ali kao sto sam im svima rekao jako je bitno da se svi ukljuce i da ostave bilo kakvu poruku na forumu ili jos bolje daju neki predlog
pocetna ideja sa index-om je stvarno bila losa ali kao sto reko to je bio samo primjer zaista bi bilo bolje da to bude neko diskretno mjesto , obisao sam banjaluku i video masu prznih a gotivnih kafica na periferiji neko od njih bi mogao biti prvo mesto za sastanak ali tek onaj predlog koji bude poslat u cetvrtak (19.10.2006) bi bio konacan i onda bi se u petak navece 20 mogli naci na tom mestu u medjuvremenu dajite predloge ili podrzite neki od vec datih predloga
By BL humps
Ideja je odlicna. Mnogo sam se prijatno iznenadio kad sam vidio ovo. I meni je dosadilo vise chatovanje, nabijanje telefonskih racuna i sjedenje za kompom do jutra.
Ideja je super, samo se azljivo treba odabrati lokacija, ja znam da u Indexu ima dobrih macana ali isto tako ima jako puno str8 raje....

Mislim da bi trebali naci neko prikladnije i zavucenije mjesto, moze se naci u Banjaluci sigurno takvih. Preko neta se mozemo dogovoriti kada i gdje da se nadjemo..... Ja cu svakodnevno provjeravati ovaj forum i uputicu jos ljudi da ga posjete i da se ukljuce....
By blpetar
Sobzirom da je proslo tek par dana odziv je dobar ali podsecam sve one koji pogledaju post a iz banjaluke su da je cijela pojenta u tome da ostavite svoju poruku da znamo da ima zainteresovanih a ne da gledate iz prikrajka sta ce se desiti jer nista se nece ni desiti ako nebude dovoljno zainteresovanih ljudi.
Ako nemate sta reci onda barem ostavite poruku "docu"ili "necvudoc"
dabiste to uradili treba da se registrujete a za registraciju vam treba ne vise od minut.
Ja nemam neki dobar predlog za znak ali evo na mail mi je stigao jedan poprilicno dobar predlog za znak : namie to bi bio lancin sa priveskom u obliku slovima : Q G H ili slicno , ostavite i vi svoje predloge
sto se tice lokacije neko je dao predlog za mister X to nije losa ideja i evo od sada je jedna od mogucnosti mada za nister X svi znaju da je gay mjesto a pojenta je da to bude diskretno mjesto gdje bi se ljudi osecali diskretno .
U buduce svoje predloge ostavljajte na forumu ane meni na mail jer kao sto rekoh cijela pojenta je da skupimo sto vise zainteresovanih.
By azen
za petra i slicne njemu
..koji vjerovatno nisu iz BL. pa bi da prave
gay susrete u nekim trecerazredim mjestima
kao INDEX ili na periferiji grada
hvala lijepo!na pozivu .ALI NE!
dok klub ne budemo imali teksas hlace
ni bijelu majicu necu nositi
da bi nekoga upoznao/prepoznao

+vjerujte u slucajni susreti
Korisnikov avatar
By Delete
A sve same novajlije...ne bi me cudilo i da vam je IP isti :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
azen
BL humps
gaydecko
cloud

koji su registrovani danas, dakle 14. okt

i blpetar koji je registrovan 12. okt

ma daaaaaaaaaaaaaaaaj
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
eto Delete... u isto vreme nam palo na pamet... tj. tek smo sada vid'le ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tinkerbell
eto Delete... u isto vreme nam palo na pamet... tj. tek smo sada vid'le ;)
Mogli su bar nesto bolje da smisle, a ako nista drugo, da nas, iskusnije pitaju kako to da urade manje providno :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma jok, mislim da je to neka grupica str8tera koji bi malo da mlate pedere...

e,pa mili moji, zenuli ste se...

a ova tema dusu dala za off:)

dilituso, picko, gdje si ti, bre?!
By difius
ideja je OK, u B.L ima i te kako gay sveta a što se tiče eventualnuh nameštaljki pa ima i nas koji smo spremni na dobru makljažu u koliko se nađemo u takvoj situaciji.
nismo svi femi likovi koji se boje videti krv!!!!!!!!!
pa ko voli nek izvoli.
možda je bolja ideja sastajanje po privatnim objektima, uz veće mere sigurnosti.
By azen
koje su to to mjere sigurnosti?
obezbjedjenje -policija?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
azen
BL humps
gaydecko
cloud

ma daaaaaaaaaaaaaaaaj
evo ga (ih) opet pod nickom difius (15. okt)... :prst2:

By difius
naravno da ne mislim na takav tip osiguranja.
pošto imam malo više iskustva mislim na druge vidove sigurnosti, interne.
a zašto ne i takav vid sigurnosti, mislim na obezbeđenje pri takvim partijima, sastancima.
toliko znam likova sa scene koji bi sutra bez pogovora skinuli uniformu i u civilu obezbeđivali, a ima nas koji smo i fizički građeni i obučeni da se suprostave tim impotentnim pičkicama koje svoje frustracije pokušavaju lečiti fajtom.
ja sam bisex i već godinama se zalažem za slobodu opredeljenja, tako da imam i iskustvo a i veze i kontakte.
znam šta govorim!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Unique
ma jok, mislim da je to neka grupica str8tera koji bi malo da mlate pedere...

e,pa mili moji, zenuli ste se...

a ova tema dusu dala za off:)

dilituso, picko, gdje si ti, bre?!

Gde si devojcice moja?! :lezkiss:
Evo pisem neke pesme :)
Sta ti radis?
Korisnikov avatar
By Delete
azen
BL humps
gaydecko
cloud

ma daaaaaaaaaaaaaaaaj
evo ga (ih) opet pod nickom difius (15. okt)... :prst2:

Ma nista od zakljucavanja, bolje da vidimo koliko autor ima strpljenja da izmisli BL pedera na GS-u.
By blpetar
Za azena , delete i njima slicnim:
Bl petar je iz banjaluke i gay-serbia posecuje od 1999-te , ali tek odnedavno pod ovim nickom napravljenim specijalno za ovu priliku i vjerovatno ima poznavanje gay scene bolje nego azen i delete zajedno.
svi oni koji zele da se i dalje nalaze po parkinzima i javnim wc-eima za jebacinu na brzaka u obliznjem zbunju to mogu i dalje da rade za takvo nesto ionako im nije potreban ni net ni bilokakv dogovor , isto vazi i za sve one koji su toliko se srodili sa netom da brkaju izlazak petkom navece sa logovanjem na net petkom navece (kad je impuls jeftiniji) pa im je sad isfur da izlaze napolje jer nekontaju koja je razlika izmedju upoznavanja i "upoznavanja " na netu. :kesa:
Za sve ostale ideja upoznavanaj u "normalnoj " atmosveri uz pice , radi druzenja i dalje ostaje otvorena .
Sobzirom da ce ovi partibreakers-i i te kako doci na dogovoreno mjesto i kao prave pedercine praviti se da su tu slucajno , postoji miogucnost da konacni dogovor se sklopi preko u2u poruka izmedju stvarno zainteresovanih.
I dalje ostavljate poruke podrske i predloge.

za delete i azena : ajde budimo ljudi iako smo pederi:))))))) pa da se zajedno dogovorimo da nesto se promeni, bez ljutnje ;)
By blpetar
Razlog zasto su svi nick-ovi novi je taj sto je za ovu poruku culo mnogo ljudi van gay-serbia.com , jer sam slao poruke ljudima iz banjaluke i na drugim gay adresama , i molio ih da se registruju na gay-serbia i ostave poruku :molise:
By vangogh
Kao sto je blpetar napisao, vidio sam poziv da pogledam ovaj site danas i odlucio se registrovati. Znaci, tinkerbell i delete su u pravu kad kazu da ima dosta novih.

Dragi blpetre, mislim da ti je ideja katastrofa i da ce na kraju i biti tako, na tvoju veliku zalost. Razlozi zbog kojih ti pisem ovo su sljedeci:
1. vecina gay-ljudi na ovim prostorima se boji reakcija str8 okoline, u slucaju da se sazna za taj klub,
2. mnogi ce doci samo iz razloga da upoznaju nekog za quick sex i to ce ponavljati svakog sljedeceg puta,
3. ne vidim zbog cega se morate (moramo) kriti i odlaziti na mjesta na kojima ima mnogo ljudi ili nema nikoga?
4. znak raspoznavanja? ma daj! covjece, nismo u Hitlerovoj Njemackoj.

Moj savjet svim homoseksualcima je da se otvore prema svojim porodicama i prijateljima i zivot ce im biti mnogo ljepsi. Ne pricam bez razloga-imam str8 i gay prijatelje, svi moji str8 prijatelji znaju za mene i ponasaju se potpuno normalno jer se i ja tako ponasam, moja porodica zna sve o meni, a najvecu podrsku u svemu imam od brata i snahe. Zivim u jednom gradicu u RS gdje se skoro svi znaju, imam decka vise od 4 godine i zivot mi je lijep. Ne znam sta vise da trazim? Treba da kukam i placem sto ne zivim na zapadu jer sam gay i ljudi me ne prihvataju? Ne mogu str8 ljudi ni prihvatati gay ljude koji stalno trube kako su ugrozeni. Ne kazem da je ovdje idealno ali cak ni u Holandiji, koja je gay-Meka, ljudi ne vole homoseksualce i svasta znaju dobaciti na ulici i poprijeko gledati itd.

Uh, ovo je Krlezin roman, a ne brzi odgovor :-)

P.S.
Mozda bezobrazno ali moram:
blpetre, pronadji negdje Pravopis i vrati se mislima u osnovnu skolu. Covjece, nepismen si, sramotis nam naciju!
Korisnikov avatar
By muzika86
Ideja koju je predložila Delete o gej portalu za RS je odlična ideja!

Nego kakav je gej život u Sarajevu i okolini?
Korisnikov avatar
By Delete
U SA nema apsolutno nista, bilo je pokusaja neke lokalne organizacije, ali bezuspesno. Postavio je neko vec temu o SA sceni nedavno, i nije bilo nesto postova.
By BL humps
Stvarno mi nije jasna prica poput azena i delete!

Ako se vama ideja ne svidja zaobidjite sajt i stvarno se grozno osjecam kada vidim da se svaki pokusaj da se nesot uradi osudjuje i napada od strane ovakvih ljudi... Ako vam se ne svidja vas stvar, ima ljudi koji ovo zeli i koji misle da stvar moze upaliti!

Sem toga, nije rijec niokakvom klubu niti javnom gay druzenju... niste procitali petrovu poruku do kraja!

Nadam se da ce se sto vise ljudi javiti i da cemo ovo uskoro organizovati!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by BL humps
Stvarno mi nije jasna prica poput azena i delete!

Ako se vama ideja ne svidja zaobidjite sajt

Alo pederu, ko da zaobidje sajt...sate, dane, mesece sam ja provela na ovom forumu, a godine pokusavajuci da ucinim nesto u propaloj RS po pitanju toga, znam vrlo dobro sta pisem ovde. Ti se pojavis niotkuda i odjednom meni nasao da seres. Daj da vidimo sta si ti uradio po pitanju gay populacije, da vidimo tvoje zasluge, ili bar pokusaje do sada pa da mi kazes da je ovaj ili onaj u pravu, i da mi jos kazes da zaobidjem ovaj sajt!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by azen
za petra i slicne njemu
..koji vjerovatno nisu iz BL. pa bi da prave
gay susrete u nekim trecerazredim mjestima
kao INDEX ili na periferiji grada
hvala lijepo!na pozivu .ALI NE!
dok klub ne budemo imali teksas hlace
ni bijelu majicu necu nositi
da bi nekoga upoznao/prepoznao

+vjerujte u slucajni susreti
Ma okupite se u Latino baru i bog da vas vidi! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!