Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By F L O Y D
Veliki pozdrav svima! Svi Vi koji ste bili u petak i subotu(11 i 12avgusta) u clubu, videli ste da smo odrzali obecanje, koje se tice obezbedjenja. Tako ce biti i u buduce.Nastojacemo da se svaki gost oseca bezbedno i sigurno,i da niko od Vas vise ne dozivi nemile situacije sa obezbedjenjem.Stupili smo u kontakt sa V*******,momkom kome je ostecen slusni aparat,i dogovorili se sve,oko nadoknade stete.Sto se tice nase programske seme,nastojacemo da iz nedelje u nedelju unesemo po nesto novo,kako bi Vam provedeno vreme u clubu bilo sto zabavnije i ugodnije.U planu nam je da uradimo mnogo toga,kako na nivou cluba,tako i na kvalitetu programa i zabave.Zeleli bi da nas kontaktirate,ukoliko imate bilo kakve predloge i ideje,vezane za clubski program.

Veliki pozdrav od uprave cluba F L O Y D!!!

Sve informacije i rezervacije na tel.065/880-990-9
manager DACHA
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by F L O Y D
Stupili smo u kontakt sa V*******,
Bez imena, molim.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja ni do sad nisam imao nikakve probleme sa obezbedjenjem, a nisam ni cuo da je bilo ko imao...

Kokteli su vam super!!!

Vidimo se u petak...

:iskusenje:
Korisnikov avatar
By magic_man
Ajd da vam verujem... Mada ono sto se desilo za kratko vreme postojanja kluba nije bas za zanemariti... Sada morate da budete mnogo fini da bi se iskupili... Ma, ubiste mi volju da dodjem do Floyda, a bas sam planirao.
By Perun
Е, мени је провод у Флојду и у петак, и у суботу био фантастичан.

Двојица Хрвата су због Флојда продужила боравак на још један дан, петком су били одушевљени.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
хм, не знам које обећање је одржано али обезбеђење се на мене брецнуло када сам улазио, и то не због мене него су мешто међусобно причали и онај мало дебљи, с брадом чини ми се, (нисам загледао нити се трудио да запамтим лоше ствари) се нешто предерао на неког од колега али је очигледно гледао у мене док се драо. ја сам искулирао, наравно, и не бих ни потезао причу овде да није наведено да је "обећање одржано".

а што се тиче "Zeleli bi da nas kontaktirate,ukoliko imate bilo kakve predloge i ideje,vezane za clubski program." рећи ћу само

посебан дан за СТРАНУ МУЗИКУ!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Sejvovao sam ovo, a moraću negde i isprintovati.
Ovo se mora imati u ličnoj kolekciji.
Originally posted by F L O Y D
Nastojacemo da se svaki gost oseca bezbedno i sigurno,i da niko od Vas vise ne dozivi nemile situacije sa obezbedjenjem.Stupili smo u kontakt sa V*******,momkom kome je ostecen slusni aparat,i dogovorili se sve,oko nadoknade stete.
Ako sam dobro razumeo (a moli se neko ako shvati da grešim da mi javi- mnogo bi mi značilo) Dača čovek zove nas da se lepo provedemo u njegovom klubu gde je eto obezbeđenje čoveku oštetilo slušni aparat (kako li se čoveku oštećuje slušni aparat? nešto mi govori da se to ne dešava kada pomaziš čoveka po glavici) ali nema problema! Kontaktiran je momak i biće nadoknađena šteta.
Fenomenalno! Ludo!

Dolazim u Floyd prvom prilikom i sa sobom nosim kolekciju kristalnih čaša.

... Dačo volim te (džaba)
Dačo želim te (ali džaba) ...
Korisnikov avatar
By bgg
eh sta ti je konkurencija.kako se otvorio obnovljeni raspucin sad svi podizu nivo kvaliteta usluge.Ali sa floydom sam zadovoljan i ne menjam ga ni za sta:shtap:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Marvin

Dolazim u Floyd prvom prilikom i sa sobom nosim kolekciju kristalnih čaša.

... Dačo volim te (džaba)
Dačo želim te (ali džaba) ...

ponesi one najskuplje....

:goran:
Korisnikov avatar
By cony98
Kao sto napisah na nekom drugom mestu - "ne verujem da se ce se bilo sta promeniti"...

Uverio sam se licno. Ne samo da niko nije otpusten, vec covek koji je prebio momka i polomio mu slusni aparat i dalje najnormalnije radi. O tome sta se sve desavalo tokom "nadoknade stete" najbolje je da on sam napise.

Ono sto me mnogo vise nervira je sto ce svako iz gay ekipe zdusno ici tamo sve dok se njemu slicno ne desi (a nije iskljuceno da bi isli cak i kad bi ih neko prebio)...

Video sam i kako svi ucute kada se priblize vratima i dok ne prodju obezbedjenje, sve da bi usli lepo i dobili nedeljnu dozu Cece, JK i Seke... Video sam kako se svako pravi potpuno lud na dobacivanja od strane obezbedjenja. Sa druge strane, cuo/video da je obezbedjenje sasvim dobro informisano o tome sta se pise na sajtu...

I jos nesto - nije lepo da mi ljudi koji se sa tim obezbedjenjem pozdravljaju / piju pice itd kazu kako nisam u pravu...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by cony98
Kao sto napisah na nekom drugom mestu - "ne verujem da se ce se bilo sta promeniti"...

Uverio sam se licno. Ne samo da niko nije otpusten, vec covek koji je prebio momka i polomio mu slusni aparat i dalje najnormalnije radi. O tome sta se sve desavalo tokom "nadoknade stete" najbolje je da on sam napise.

Ono sto me mnogo vise nervira je sto ce svako iz gay ekipe zdusno ici tamo sve dok se njemu slicno ne desi (a nije iskljuceno da bi isli cak i kad bi ih neko prebio)...

Video sam i kako svi ucute kada se priblize vratima i dok ne prodju obezbedjenje, sve da bi usli lepo i dobili nedeljnu dozu Cece, JK i Seke... Video sam kako se svako pravi potpuno lud na dobacivanja od strane obezbedjenja. Sa druge strane, cuo/video da je obezbedjenje sasvim dobro informisano o tome sta se pise na sajtu...

I jos nesto - nije lepo da mi ljudi koji se sa tim obezbedjenjem pozdravljaju / piju pice itd kazu kako nisam u pravu...
Ja tebe covece ne razumem.. Ok, ima nas raznih. Nekome to obezbedjenje ne smeta. Nekoga boli uvo sta to obezbedjenje radi. Neki ce se mozda opametiti AKO im se desi isto. Neki ne veruju da se ista od toga dogodilo. Neki nece da dolaze zbog tog obezbedjenja. Neki nece da dolaze jer im je mesto sranje <ja, npr.>. Pa sta sad?

Sad tebe nervira sto ljudi dolaze a obezbedjenje je i dalje brutalno? Sta treba; da se digne buna, da niko ne ide vise tamo? Svako radi sta hoce. Ako ti ne odgovara - nemoj da ides. Sta te boli uvo ako neko zeli da da 200 djunti za ufur i da tiho prodje pored obezbedjenja? Njihova stvar. Ne trose tvoje pare. Ovce su da se shishaju.
Korisnikov avatar
By cony98
I ja licno ne idem jer mi se mesto ne svidja.

Jedino ne mogu da shvatim druge. Pokusavam, ali mi ne ide....

Naravno, postujem slobodu izbora...:domino:
By Thomas
Bio par puta i super sam se proveo.

Zao mi je, sto citam sve ovo, sta se je desilo...

...da covek ne poveruje. Zalostno.

Licno na obezbedjenje ni nisam obracao paznju...

...mada koliko se secam, bio je medju njima i jedan jako sladak decko, kog sam kasnije video ii u gradu.

E, ima i jedan jako zgodan shanker....
...za kog kazu da je str8.

Jel˙ to istina?
By Thomas
Visok, mrshav, kratko oshishan... ;)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pričajmo o promašenim temama. Za to ti je potrebna jedna potpuno nova. Predlažem "Golicljive stvari" ili još bolje "Trač arenu". Naslov bi mogao da to bude...recimo... "Rado bih se dala"
Korisnikov avatar
By ogi_ns
...
Video sam i kako svi ucute kada se priblize vratima i dok ne prodju obezbedjenje, sve da bi usli lepo i dobili nedeljnu dozu Cece, JK i Seke... Video sam kako se svako pravi potpuno lud na dobacivanja od strane obezbedjenja....
е онда си вероватно видео мене!

је*ига, долазим једном месечно, и боље се направити луд него започињати свађу и/или добити батине...
Korisnikov avatar
By cony98
A matter of taste...

Ja sam izabrao da ne dolazim...
Korisnikov avatar
By Draco
A matter of taste...

Ja sam izabrao da ne dolazim...
I ja isto, zato sto mi klub deluje kao wc sa onim crno-belim plocicama + je muzika sranje + su ljudi krsh + su cene neprihvatljive <zbog svega ostalog navedenog>.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Draco
Sta te boli uvo ako neko zeli da da 200 djunti za ufur i da tiho prodje pored obezbedjenja? Njihova stvar. Ne trose tvoje pare. Ovce su da se shishaju.
Ne seri da se placa? :giggle: Ja kada sam bila (2 puta :jbg: ) bilo je dzabe.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell
Sta te boli uvo ako neko zeli da da 200 djunti za ufur i da tiho prodje pored obezbedjenja? Njihova stvar. Ne trose tvoje pare. Ovce su da se shishaju.
Jes' da sam bila pijana, ali prilicno sam sigurna da sam one pare na ulazu dala zato sto su mi trazili. :smirk:
Korisnikov avatar
By Aksa
Jel smeju da se mešaju teme? Malopre sam bila na temi prdenje...

Jel dozvoljeno prdenje u klubu Floyd?

I kako pobogu nazvati nešto gde se slušaju narodnjaci tim imenom? Zašto se ne zove Jelena, Ceca, ili Seka?
(toliko se razumem u narodnjake, ostali, sorry)
Korisnikov avatar
By Delete
Jes' da sam bila pijana, ali prilicno sam sigurna da sam one pare na ulazu dala zato sto su mi trazili. :smirk:

I meni su naplatili!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete

I meni su naplatili!
:shok:

Ili je zavera ili se :uplasen: ..ili se.. :uplasen: placa ulaz!!! :shok:
By CLUB FLOYD
Cao svima, koliko pratim vase komentare i trudim se da stvarno maximalno ispravim sve greske koje su se desavale, ocigledno ce uvek biti vas koji ce te me osporvati. ok, to sam i ocekivao ja kao manager cluba mogu sve to da ispavai i ispravljam ali jeddnostavno sve ide postepeno. Toliko sam se trudio da vam udovoljim u svemu a sad vidim da nekima cak smetaju i crno bele plocice u toaletu.cak sam u club uspeo da dovedem i nasu najvecu estradnu zvezdu cecu raznatovic,ali ok ocekivao sam da ce me mnogi osporavati. ja cu se i dalje truditi da vam maximalno ugadjam i ispunjavam zelje,sto se tice obezbedjenja momak koji napravio problem je dobio otkaz a momku kome je aparat ostecen je nedoknadjenja steta u subotu i cifra nije bila 1000 evra kako ste pricali nego 9.848din. a to je oko140evra u svakom slucaju ja cu se i dalje truditi da sve bude u najbollem redu a ko hoce da nas posecuje posecivace nas. i da karta nije 200 din nego 100din e da i sanker je gay.pozzdrav za sve DACHA
Korisnikov avatar
By mary
:shok:

ok...
Stvarno bila Ceca? Kad? Oce opet da dodje?
Posalji mi U2U kad sledeci put bude dolazila ;)
Korisnikov avatar
By cony98
Dacho,

Momak koji je tukao tog decka NIJE dobio otkaz. To je cinjenica!!! Iznos od oko 9000 din jeste tacan, ali momak koji ga je tukao stoji na vratima i dalje dobacuje ljudima koji ulaze itd...

Valjda je to kao i u nekim drugim klubovima, gde gazde ne diraju obezbedjenje jer to "batice mora da se ispostuje"...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Aksa
Jel smeju da se mešaju teme? Malopre sam bila na temi prdenje...

Jel dozvoljeno prdenje u klubu Floyd?

I kako pobogu nazvati nešto gde se slušaju narodnjaci tim imenom? Zašto se ne zove Jelena, Ceca, ili Seka?
(toliko se razumem u narodnjake, ostali, sorry)
:roflmao: ovo je najjace!!! ne mogu da verujem!!! svaka chast!!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
bila ceca??? uuu... pa to je vec duga pricha... mislio sam da je ona homofobichna jer je na tv prichala kako se najvishe boji da joj sin ne postane feminiziran jer zivi sa majkom i tetkom.

ako je to istina, menadzeru svaka chast za trud, naravno, nikad neces udovoljiti svima, a ako taj frajer jos radi na ulazu, pa 'ajde tetke da se organizujemo, da i njemu polomimo slushnu koshchicu... :shtap: :eureka:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by ns.happy
bila ceca??? uuu... pa to je vec duga pricha... mislio sam da je ona homofobichna jer je na tv prichala kako se najvishe boji da joj sin ne postane feminiziran jer zivi sa majkom i tetkom.
Ma nek' je peder - ali nek bude musko, kao pravi Srbin!
Vec je cujem kako izgovara ovo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!