Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
NE znam zasto se ne napravi neka tematska zurka...
Secam se da je jednom u Zvezdi (valjda) bila neka gde si nosio broj na grudima pa su mogli da ti salju poruke ili tako nesto...

Zasto ne organizovati tako nesto... ili neku zurku tipa military ili svako da obavezno dodje u sportskim patikama...
Da bi tako nesto uspelo nek daju besplatno upad za takve na zurku. Mislim da bi to bilo cool...
Sta mislite? I ajde neki predlog kakvu bi zurku voleli da dozivite-ALI DA IMA NEKU TEMU (samo me postedite tipa MAdonna ili Ceca party gde bi se pustale samo njihove pesme)
Korisnikov avatar
By Delete
Za pocetak, ne bi bilo lose da se napravi zurka gde ce se pojaviti samo forumasi i forumasice, sa nekim bedzevima na kojima ce pisati nickovi.
Korisnikov avatar
By Rei
Bio je jednom maskembal. Znash ko je doshao maskiran? Boris i jedan njegov drug (ili beshe koorganizator). I to je to! Svi ostali doshli obucheni kao i za svaku zhurku. :)
Korisnikov avatar
By iJazz
Black and white party :hyper: ... ili Tie party :hyper: ...

...ali malo ko će ispoštovati to :sigh: .
Korisnikov avatar
By Rei
Mmm tie party :bale:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Delete
Za pocetak, ne bi bilo lose da se napravi zurka gde ce se pojaviti samo forumasi i forumasice, sa nekim bedzevima na kojima ce pisati nickovi.
Podržavam.
By Pending-For-A-Bending
PA to je zato sto smo majmuni...
JA cu doci samo ako bude objavljeno da je tako. I bilo bi dobro da ono bude kao OBAVEZNO

Suit and tie je OK, Black&White onako, Military WOOF WOOF WOOF
By Pending-For-A-Bending
MA da... I ovako se forumasi drze zajedno (sem mene, koji se javi svima i vrati drustvu)
Korisnikov avatar
By colorado
Ja cu rado sve prohteve vezano za garderobu ispostovati, pod uslovom da mi neko da garderobu. :-/
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by lthr_yu
MA da... I ovako se forumasi drze zajedno (sem mene, koji se javi svima i vrati drustvu)

Ja imam mali problem...koliko god se trudila da to izbegnem, moje drustvo i dalje sacinjavaju pojedini forumasi, nikako da pobegnem od njih :lol: pa cak i kad to uradim, budem sa drugim forumasima.
By жњ

da bude zabranjeno glasno pricanje i da svako ponese tastaturu sa sobom!! :vudu:
By жњ
Originally posted by REI
Bio je jednom maskembal. Znash ko je doshao maskiran? Boris i jedan njegov drug (ili beshe koorganizator). I to je to! Svi ostali doshli obucheni kao i za svaku zhurku. :)

:pucaodsmeha:

ajao blama... i meni se to desilo jednom, pa imam pravo da se nasmejem :blush: :giggle: mislim da mi se nista blamaroznije nije desilo :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by lthr_yu
PA to je zato sto smo majmuni...
JA cu doci samo ako bude objavljeno da je tako. I bilo bi dobro da ono bude kao OBAVEZNO

Suit and tie je OK, Black&White onako, Military WOOF WOOF WOOF
o daaaaaaaaaaaa
ali moze i policeeee..jel moze, jel moze, jel moze:klap:
Korisnikov avatar
By Hys.
mah sve uniformisano:pionir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da bi maskenbal bio prilično nepraktičan za nas koji sredstvima javnog prevoza putujemo do BG-a na partije. a i pitanje je zaista ko bi došao maskiran. čak i taj b&w parti deluje prezahtevno. kravate su već okej. doduše, ja kad sam nosio kravatu na partijima bilo 20 ljudi...

forumaška/chatterska okupljanja su bila popularna tamo 2002. ili možda još i ranije. sećam se da ih je bilo nekoliko u NS-u.

ja imam predlog da se napravi silent parti. čuo sam da se to dešava već sada u ZG. ljudi na ulazu dobijaju slušalice gde mogu da biraju muziku nekoliko DJ-eva. i svi tako đuskaju sa sluškama. deluje fenomenalno!

evo i nešto lakše: happy 80s muzika celo veče. ali samo originali!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni najinteresantnije deluje ideja da budu forumaši sa bedževima.
Ne razumem u čemu je poenta to BW party. Maskembal je bezveze, kako stići do mesta gde se odrava žurka, mada bih se ja rado nekako maskirao u Borga :D /davnašnja mi je želja da sašijem pravu Star Fleet uniformu, ko zna, nekad se možda i ostvari/
Ovaj silent party mi se ne sviđa jer hoću bre da pričam sa nekim, ko neće neka stavi slušalice.
Korisnikov avatar
By Draco
Kontam da bi se problem nepostovanja tematike veceri mogao jako lako resiti.. Kako? Tako sto bi se svakome ko ne ispostuje dress code za to vece naplatio ulaz a za sve ostale da bude ufur za dz.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ideja silent partija je između ostalog da pričaš sa ljudima, jer muzika piči na sluške, dok je u sobi tišina. super je trip dok gledaš kako ljudi igraju u rnb fazonu dok ti npr. slušaš trance. ili samo da ih gledaš kako plešu, a skineš sluške.

slažem se sa predlogom Draco, mislim da bi to efektno rešilo stvar.

btw, što se tiče maskenbala, deo fora je i u tome da tako maskiran prođeš kroz grad. :)
By fencysmurf
Cole Porter Fancy Dress Party...

... i svako dolazi maskiran u nesto/nekog iz Porterovih pesama...

:spank: :gubitnik: :spank:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by 2Q2Bstr8
forumaška/chatterska okupljanja su bila popularna tamo 2002. ili možda još i ranije. sećam se da ih je bilo nekoliko u NS-u.
U BG-u 2003.

evo i nešto lakše: happy 80s muzika celo veče. ali samo originali!
:hyper: :hyper: :hyper:
By fazza
Ma, ja sam za neku forumashku zurku, ali ne chak ni da bude klasichna zurka,
nego neshto tipa da se svi okupimo, ponesemo hard diskove i raspalimo po
kopiranju kojechega, odnosno razmena filmova/muzike/software-a, etc.

A? :komp:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Draco
Kontam da bi se problem nepostovanja tematike veceri mogao jako lako resiti.. Kako? Tako sto bi se svakome ko ne ispostuje dress code za to vece naplatio ulaz a za sve ostale da bude ufur za dz.
...ili ga/je ne pustiti unutra :novine: ...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Jazzva
Taj hepening bi se V.E.O.M.A. brzo pretvorio u sedeljku za shachicu najzagrizhenijih. :shrug:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ideja je super, ta sa slusalicama....ali ko bi to organizovao? :nesiguran:
Ideja 80s ORIGINALI je fenomenalna!!! Ali opet, necemo se organizovati pa to ti je. :veciti_pesimista:
+ jos neke ideje, pa bilo bi nas izmedju 5 i 10 :giggle:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Jazzva
Taj hepening bi se V.E.O.M.A. brzo pretvorio u sedeljku za shachicu najzagrizhenijih. :shrug:
To mi je proletelo kroz glavu dok sam kucao ono gore :sigh: ... BTW, ja držim fige za ovo sa osamdesetim :fige: . ...uz kravate... Svako može naći neku. Nije prezahtevno :trep: .
Korisnikov avatar
By colorado
Moze 80. Madaih je vec bilo.

A mogla bi i neka zurka s rok/alternativnom/nju vejv/got/indi muzikom. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
80's su i onako trenutni trend, tako da mislim da je to super ideja o kojoj bi Boris trebao da razmisli do Septembra. LOL
Naravno, uvek sam za Delete-in predlog o forumashkoj zurci. :D
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by gorilica
80's su i onako trenutni trend
2003. godine
By жњ
Originally posted by Egmont
Originally posted by gorilica
80's su i onako trenutni trend
2003. godine

:up:

kad se samo setim rivajvla onog elektroklesha sa gomilom vokala al u fensi aranzmanu... brate al je to smaralo! mislila sam da ce duze trajati. jedva ga se reshismo :vruce:
By жњ
sad je doduse in onaj ghetto-tekk (chamuga repuje na tekk matricu).. ni to nesto ne volim, mada mkdsl voli da zavrti :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!