Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
...kada su homofobi vlasnici gay klubova

Da li je moguće da u ovom jebenom gradu od 2 miliona stanovnika nema dovoljno mesta za dva, tri,... gay kluba? Da li je moguće da se neko plaši konkurencije? Da li je moguće da je neko spreman da podmeće nogu samo zato što se taj "drznuo" da otvori novi klub u gradu? Da li je moguće da ispred kluba bude pretučen dečko i slomljen mu slušni aparat u vrednosti do 1000 evra i da to prođe nekažnjeno? Da li je moguće da je neko spreman da izazove tuču u konkurentskom gay klubu, samo sa jednom namerom - da se prljavom, netržišnom borbom obračuna sa konkrencijom?

Fuj, gade mi se takvi ljudi kojima se jebe za LGBT populaciju i koji ne bi imali ništa protiv da u njihove klubove dolaze i slonovi samo ako će ostvariti profit :hand:
Korisnikov avatar
By spliff
mogucce,
mogucce,
mogucce,
mogucce i
mogucce!

na zzalost
Korisnikov avatar
By m..
Moje pare nece ugledati.

Ma.. ne mogu...

Da li je moguce da ljudi i dalje izlaze u te klubove?
Korisnikov avatar
By spliff
e, to se i ja pitam....
Korisnikov avatar
By m..
Mislim s jedne strane kukamo kako nam nije dobro, s druge to ni cim ne pokazujemo.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja stvarno ne znam o cemu pricate... Mislim, citao sam o tome, ali ne idem na ta mesta, pa ne bih znao nista da kazem o tome.
Korisnikov avatar
By Delete
Nazalost, moj stav o tome je da su za sve krivi pripadnici gay populacije, koji ne mogu da budu slozni ni oko cega na ovom svetu.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by colorado
Ja stvarno ne znam o cemu pricate... Mislim, citao sam o tome, ali ne idem na ta mesta, pa ne bih znao nista da kazem o tome.
Zaista je ponekada /ali samo ponekada :D / bolje živeti van Beograda...većeg sela od ovog "grada" nema....
By Simor
Originally posted by Delete
Nazalost, moj stav o tome je da su za sve krivi pripadnici gay populacije, koji ne mogu da budu slozni ni oko cega na ovom svetu.
Nismo složni zato što smo odrasli u svetu koji mrzi homoseksualce i onda smo tu spoljašnju mržnju preneli na unutrašnji plan.

Lepa Mlađenović je u predgovoru knjizi "Lavirintski rečnik / Paris-New York" ubijenog Dejana Nebrigića napisala da treba da se brinemo jedni za druge, da pazimo nežno jedni na druge. Na žalost, meni to deluje kao utopija. Ista Lepa je napisala i: "Društvo se najviše boji da mi budemo srećne i srećni." A mi kao da smo odlučili da neplašimo društvo našom srećom...

:(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pročitao sam i ja taj predgovor baš nedavno...

eto, ja bojkotujem i prvi, i drugi, a izgleda i ovaj novopečeni treći klub. ostaju mi jedino LnQ partiji. za sada...
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Simor
Nismo složni zato što smo odrasli u svetu koji mrzi homoseksualce i onda smo tu spoljašnju mržnju preneli na unutrašnji plan.

Lepa Mlađenović je u predgovoru knjizi "Lavirintski rečnik / Paris-New York" ubijenog Dejana Nebrigića napisala da treba da se brinemo jedni za druge, da pazimo nežno jedni na druge. Na žalost, meni to deluje kao utopija. Ista Lepa je napisala i: "Društvo se najviše boji da mi budemo srećne i srećni." A mi kao da smo odlučili da neplašimo društvo našom srećom...

:(

Zvuci veoma poznato ali kriv je umnogome i kulturni kontekst koji se mora radikalno menjati. Dakle, da parafraziram Unikorna i njegov tekst koji je objavljen na sajtu; kulturni milje ovog naroda koji podgrevaju "celavi degenerici" time sto on u rupama ovog tipa mora biti jos nizi i bedniji se nudi latentnim ljubiteljima bola. Samodostojanstvo je neophodno da bi jedni prema drugima bili obzirni. U rupi je to nemoguće. Zato rupa priziva svoju klijentelu i zato ce jedan deo gay populacije biti sa takvih mesta izopsten. Povladjivanje takvom kichu i neukusu je jeftina demagoska zvaka. Potrebno je uloziti trud da bi se koliko toliko napravilo mesto za sve, mesto u kome ce se pederi osecati prijatno ali ne i "celavi degenerici". Mi moramo napraviti otklon od kulturne sredine u kojoj se nalazimo a ne povladjivati joj. Kazem ovo uprkos kulturteoreticarima podzemlja.

(i naravno pod rupom ne podrazumevam X nego celi kontekst gay okupljalista)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Delete
jeste... I ZA TO SMO KRIVI MI!

grr... sto volim vas koji samo kritikujete a nista ne radite! :wink2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!