Dragi moji forumasi, evo zvanicne informacije od suvlasnika kluba, tj. moje MALENKOSTI
Klub je poceo sa radom od nedelje 30.07. i radi UJUTRU od 10-01 radnim danom i nedeljom, ili do poslednjeg gosta. Petkom i subotom imamo nameru da organizujemo zurke koje, sto se nas tice , mogu da traju do ujutru.
Kafe klub je registrovan kao nocni klub i zvanicno moze da radi do 4am, ali mislim da necemo imati problema i da produzimo jer imamo dobru zvucnu izolaciju.
Zvanicna adresa je :
kafe klub QUEEN, (ex RASPUCIN), Jovana Rajica 5e, (Crveni krst, kada se ide od slavije, posle pozorista na CK, na semaforu, prva ulica desno pa levo i dalje pratite table za Raspucin, nalazi se na kraju zgrade ima svetlecu reklamu za BREEZER ispred).
Info telefon za klub (sms 24/7, call 20-01) je 064-26-23-624.
Imamo bastu sa suncobranima za dnevnu varijantu i klub ciji je samo sank velicine smajlija
(Nije da podcenjujem smajli, ali tamo je malo skuceno. )
Mesta za sedenje ima oko 80, i dosta mesta za djusku. Imamo i klimu i ventilaciju, ali da li ce biti dovoljne videcemo na prvoj zurci .
Klub je, u odnosu na ostale, EXTRA, lepo sredjen i komforan, a ako imate neku ideju, slobodno predlozite.
Kao sto vidite, mesto je prilicno intimno, malo zavuceno, tako da bi trebalo da je sigurno.
Za kasnije, kada malo zahladni, planiramo da, ako bude bilo interesovanja, SVAKO VECE organizujemo tematske veceri, sa raznom muzikom, povodom raznih hepeninga... I naravno, ko zeli da organizuje sopstvenu zurku, stojimo mu na raspolaganju.
Ono sto bih zamolio je da imate razumevanja kada budete dolazili na zurku i da se ne pravi galama oko zgrade, jer se klub nalazi u prizemlju stambene zgrade, a kad udjete unutra, slobodno galamite koliko hocete!
Takodje, ako sedite na terasi, tokom dana, molim za "pristojno" ponasanje, a ako neko bas ima izuzetnu potrebu za intimiziranjem, separei unutar kluba su mu na raspolaganju .
Ovo je , koliko je meni poznato, prvi klub u poslednjih 10 godina koji je otvoren samo za GLBT populaciju, i da ga drzi "vesela" ekipa, a da nije vikend varijanta ili zakup za zurke. Pomozite nam da sada zazivi, a ja vam u ime ekipe obecavam da cete imati mesto za dobar provod. Ako ovo zazivi kako treba, ocekujte jos prijatnih iznenadjenja!
Ziveo sam napolju i znam kako se to tamo organizuje, tako da ne brinite ;-)
Takodje, trudicemo se da imamo razumne cene, na nivou drugih kafica i klubova, tako da ne brinite, ne nameravamo da vas "deljemo"
Za zurku smo obezbedili obezbedjenje u vidu par (friendly) kick boxera , i drugova plavih naravno, tako da ne bi trebalo da bude problema.
Za prvu zurku smo za sada nameravali da bude striktno strana muzika, ali ako bude zahteva(MNOGO) provucicemo i neki domaci hit. Kasnije, kada bude bio celonedeljni program, bice odvojeno jedno vece za narodnjake, AKO VI TO BUDETE TRAZILI !
Toliko od mene za sada, a vama ako treba neka info, mail sms i mob vam stoje na raspolaganju,
Pozdrav od Branka, kojeg neki od vas znaju kao KOBRA77.
PS. razlog zasto do sada niste dobili obavestenje je sto nikako nisam uspevao da otvorim sajt . sorry zbog toga !
pps. ako neko zeli da vidi kako izgleda klub to moze uraditi ovde :
http://img249.imageshack.us/img249/2056/image022pa8.jpg