Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Gost
Pre svega, podržavam unicorna što je pokrenuo veoma važnu temu i što sajt ponovo dobija zanemarenu aktivisti?ku dimeniziju, makar ovim tekstom. Nadam se, takoðe, da ?e izazvati efekat, tj. da ako se ve? obezbeðenje ne promeni, da ?e se njihov odnos prema posetiocima izmeniti. U krajnjoj liniji, najvažnije je da se odnos gejeva i lezbejki promeni prema samima sebi, tj. da oni i one ne dozvole da sli?ni incidenti proðu bez reakcije. A na raspolaganju su mnogi mehanizmi -- od tužbe do bojkota. Kao trenutni koordinator Gayten-LGBT, centra za promociju prava seksualnihmanjina, voljan sam da pružim podršku svakoj inicijativi koja bi imala za cilj da opisanu situaciju promeni, na ovaj ili onaj na?in.

Ono, što je s druge strane, meni neprihvatljivo u tekstu, jeste kultur-rasizam, kao i anti-S/M stav, koji opet isklju?uje neke pripadnike LGBT populacije, koji, eto vole folk ili pak da u svoju seksualnu praksu ubace malo bola. Dakle, traži se tolerancija za homoseksualnu orijentaciju, ali se ta tolerancija u sferama ne?ega što je takoðe li?na preferenca ne dozvoljava. To je paradoks ovog stava i on i dalje peretuira diskriminaciju, koja ovog puta nije homofobi?na, ve? kultur-fobi?na odnosno S/M fobi?na. Takoðe, pobrkane su babe i žabe -- jedno je viktimizacija, koja uzrokuje da gejevi i lezbejke prihvate nasilje nad njima kao nešto uobi?ajeno te da na njega ne reaguju, a sasvim drugo je biti mazohista odnosno sadista. U tom nereagovanju, opet, ljude ne treba osuðivati, a implikacija teksta je nažalost takva -- nije lako biti peder u Srbiji i odrastati u izarazito homofobi?noj sredini, u kome su te u?ili da si, zbog svoje seksualnosti, loš i prokažen, tako da nije za iznenaditi zašto se ljudi ne odvažuju na akciju tj. reakciju. Pri tome, ne treba ih osuðivati, ve? razumeti i podržati, a ne i na tom mestu skliznuti u implicitni ma?o-stav prema "pederaju" i osuditi ih ðuture zato što su ?itav svoj život proveli u diskriminaciji i strahu.

Obezbeðenje, takoðe, treba osuðivati zbog akcija, a ne odmah pribegavati stereotipzaciji i vreðanju -- "?elavi degenerik", pored toga što implicira da je biti bez kose nešto loše (a u ejdžisti?koj civilizaciji i to je forma diskriminacije), esencijalizuje i dezavuiše kompletnu li?nost baš kroz stereotip o tome kako "primitivno" obezbeðenje obi?no izgleda. Dešava se to i sa homoseksualcima -- zbog svoje erotske prakse ?esto su telesno opisivani raznovrsnim pežorativnim terminima, da bi im i li?nosti bile zbog toga patologizovane.

Dakle, unicorn, od koga o?ekujem da se potpiše i svojim punim imenom i prezimenom, da bi dobar primer bio zaista takav, treba još malo da sazri i razmisli da li je i sam osloboðen diskriminacije, pre nego li bilo koga osudi. Kao i da se zapita o konsekvencama svojih stavova -- kako se ose?aju ljudi koji vole folk ili S/M nakon ?itanja ovakvog štiva?
Korisnikov avatar
By m..
Celavi degenerik je moj quote (kod Dude iscupan iz kontexta), odnosilo se na prvenstveno na skinheda, sire i obrazovca, kajgod, mislim da se i u doticnom textu odnosilo na istog. Razumemo se.

Nikad nisam bila u Floydu niti u G Clubu, jer sam iz utisaka onih koji su bili zakljucila da to nije provod za mene.
Uostalom gay clubbing je sasvim lepo moguc i van gay kluba, nas nekolicina srecnika to dobro zna.

U svakom slucaju ako me u klubu neko maltretira, ako je osoblje neljubazno, ako mi nesto smeta - prosto ne idem vise tamo, ne treba mi organizovan bojkot, jer ako ja bojkotuje zaista me ne zanima sta se dalje desava s mestom, svojevremeno sam bojkotovala Mondo jer nisu pustili Roma unutra. Na Akademiju sam otisla dva puta posle nemilog incidenta od pre 5 godina, da slusam bliskog prijatelja - inace nema sanse.

Anyway bottom line je ako tim ljudima koji izlaze u Floyd ne smeta tretman ili nemaju bolje mesto za izlazak i zele da naprave kompromis - neka ih, njihov problem. Onaj ko trazi nesto bolje naci ce. Nismo mali pa da ocekujemo da nam neko nesto napravi, napravimo ga sami za sebe.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, slazem se da treba ljudima skrenuti paznju na to sto se desava, da ne budem pogresno shvacena.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dušan Maljkovi?
Ono, što je s druge strane, meni neprihvatljivo u tekstu, jeste kultur-rasizam, kao i anti-S/M stav, koji opet isklju?uje neke pripadnike LGBT populacije, koji, eto vole folk ili pak da u svoju seksualnu praksu ubace malo bola. Dakle, traži se tolerancija za homoseksualnu orijentaciju, ali se ta tolerancija u sferama ne?ega što je takoðe li?na preferenca ne dozvoljava. To je paradoks ovog stava i on i dalje peretuira diskriminaciju, koja ovog puta nije homofobi?na, ve? kultur-fobi?na odnosno S/M fobi?na.

Takoðe, pobrkane su babe i žabe -- jedno je viktimizacija, koja uzrokuje da gejevi i lezbejke prihvate nasilje nad njima kao nešto uobi?ajeno te da na njega ne reaguju, a sasvim drugo je biti mazohista odnosno sadista. U tom nereagovanju, opet, ljude ne treba osuðivati, a implikacija teksta je nažalost takva -- nije lako biti peder u Srbiji i odrastati u izarazito homofobi?noj sredini, u kome su te u?ili da si, zbog svoje seksualnosti, loš i prokažen, tako da nije za iznenaditi zašto se ljudi ne odvažuju na akciju tj. reakciju. Pri tome, ne treba ih osuðivati, ve? razumeti i podržati, a ne i na tom mestu skliznuti u implicitni ma?o-stav prema "pederaju" i osuditi ih ðuture zato što su ?itav svoj život proveli u diskriminaciji i strahu.

Obezbeðenje, takoðe, treba osuðivati zbog akcija, a ne odmah pribegavati stereotipzaciji i vreðanju -- "?elavi degenerik", pored toga što implicira da je biti bez kose nešto loše (a u ejdžisti?koj civilizaciji i to je forma diskriminacije), esencijalizuje i dezavuiše kompletnu li?nost baš kroz stereotip o tome kako "primitivno" obezbeðenje obi?no izgleda. Dešava se to i sa homoseksualcima -- zbog svoje erotske prakse ?esto su telesno opisivani raznovrsnim pežorativnim terminima, da bi im i li?nosti bile zbog toga patologizovane.

Dakle, unicorn, od koga o?ekujem da se potpiše i svojim punim imenom i prezimenom, da bi dobar primer bio zaista takav, treba još malo da sazri i razmisli da li je i sam osloboðen diskriminacije, pre nego li bilo koga osudi. Kao i da se zapita o konsekvencama svojih stavova -- kako se ose?aju ljudi koji vole folk ili S/M nakon ?itanja ovakvog štiva?
Malo mi je dosadno da na isti nachin prichamo o istim stvarima...

a. kada je pomenut FOLK vrlo je vidno pokazano da se to odnosi na onaj deo folka koji velicha ratne zlochince i celu idologiju i sistem koji stoji iza toga a koji je direktno kriv i za ovakve stavove i ponasanje prema homoseksualnoj i ostalim populacijama

b. kada je pomenut mazohizam - jasno se vidi da se mislilo na to shto ti nazivash viktimizacijom a ne na mazohizam koji nekome predstavlja fetish. da nije bilo jasno, ne bi ni znao da se radi o viktimizaciji nego nechem drugom.
mazohizam kao seksualni fetish svi znamo shta je i on ovde nije pominjan, nego se mazohizam kao pojam odnosio na psiholoshku crtu gde ljudi namerno podnose bol, patnju, strah, ..., da bi proveli jedno veche u klubu. pristanak na tako neshto sam oznachio kao mazohizam - dobrovoljno trpljenje bola iako to nije seksualni fetish...

c. celavi idiot, kreketanje (koje se mozhe uzeti i kao satira muzichkog pravca i chitavog ponashanja u tim klubovima) i slichno su pojmovi koji ochigledno predstavljaju stav autora. e sad, to se slazhem da nije u redu pisati ovakav tekst gde se neko buni protiv diskriminacije i etiketiranja, ali toliko sam sebi dozvolio da se ne bi krio iza lazhnog liberalizma ili idem i nazivam ljude fashistima, nacoshima i slichno, jer je to kao uchenije i bolje reci nego gore navedeno.

d. shto se tiche davanja primera - primer dajem tako shto tamo ne zalazim od onog prvog incidenta

Ako bi vadili tako svaku rech i analizirali i pronalazili 1000 analogija ceo tekst je diskriminatoran, pochev od pominjanja ljudi koji su inventar u Xu zavrshno sa rechi mazohisti. I tako mozemo za svaki tekst, svugde.

Ne ljutim se zbog kritike, ona je dobrodoshla i potrebna, ali to treba da se zadzhi u granicama teksta a ne juriti svaku asocijaciju koja ti padne na pamet.

itd itd ...
Korisnikov avatar
By HARP
Mala retrospektiva.... Mesto na kome se mimoilaze znojava tela uobrazenih prelepih mladih decaka sa majcicama na bratele i dior naocara, prevrcuci oci na svakog prolaznika, provocirajuci one u poodmaklim godinama koji su dosli da pare oci, izgazena obuca, delirijum skakanja uz Ceca hitove uz vristanje i uvijanje, balavljenje na pomenuto obezbedjenje koje sve to iskreno iritira.
Verujem da vecina na ulici se ne ponasa i ne oblaci tako, ali to je mesto za to, tu se sve to radi, odvrcu ventili dugo akumuliranih potisnutih sklonosti... ako je neko otvorio klub tog tipa treba unapred da bude spreman na takvu atmosferu... Malo alkohola, visak energije i malo radosti za slobodu jer jedino tu ne treba da se ustezemo da smo gay... stil zabave svakog od nas je razlicit, neko skace, neko vristi, neko se njise, neko kulira... opustite se, jos samo da se opusti obezbedjenje...

Retrospektiva dva:
Zurka u plastiku... Bahato djuskanje i bacakanje pod dejstvom alkohola, exera i ostalih stimulansa, ponovo iste vecinom face kao na drugim gay mestima, svako zeli da dodje do izrazaja stajlingom i izgledom da bi bio unic, posebno se pribegava urbanom stilu... namere su iste kao na drugim mestima, vid raspolozenja isti...
Ljudi stereotipno pribegavaju ustaljenom ponasanju dosadnog pogleda, prevrcuci oci i egocentricno bijuci krugove kroz klub glumeci zvezde. Ventili opet rade... Znojava tela se podrazumevanja, kao i izgazena obuca...
Kazem opet, opustite se i budite ono sto jeste...
Budite prirodni, zabavite se ako ste na takvom mestu... kuci ostavite svoje probleme, frustracije i po neki ventil :D
Ziveli

Moj predlog za organizatore...
Napravite zurku na exile-u na otvorenom uz opustenu atmosferu, leto je... Prostor i vazduh su potreba...
Pod uslovom da vlasnici
takvih lokala odobre okupljanje tog tipa...

Umesto slogana za zurku pinc is a must, neka bude ear&space is a must :)
Korisnikov avatar
By Paki
Ispade po Goxovom postu da su za incidente ponajviše krivi i odgovorni sami gejevi - ne navodi se eksplicitno, ali se provlači između redova... :nazdravlje:

@ juni ..... :sesir:

@ Maljković ..... jedan pasus pozitivne i tri pasusa negativne kritike - da li takvo skretanje sa suštine problema, na koju se juni osvrće u svom tekstu, može u epilogu doneti više pozitivnog ili negativnog? U moru aktivističke ćutnje bi jaka podrška i ovakvom nesavršenom, ali jedinom autentičnom izlasku na površinu te močvare bila vrlo dobrodošla. :)
Korisnikov avatar
By HARP
Ne, nisu krivi ljudi koji tu dolaze, vec ako je takvo mesto treba biti i primereno obezbedjenje i ostali uslovi lokala za takav vid zabave...

Ljudi koji to vode jednostavno nisu spremni za tako nesto...

Opet kazem, pogledajte kako to funkcionise preko, ucite...

Znate za slogan... Gost je uvek u pravu :nokti:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by FireGox
Mala retrospektiva.... Mesto na kome se mimoilaze znojava tela uobrazenih prelepih mladih decaka sa majcicama na bratele i dior naocara, prevrcuci oci na svakog prolaznika, provocirajuci one u poodmaklim godinama koji su dosli da pare oci, izgazena obuca, delirijum skakanja uz Ceca hitove uz vristanje i uvijanje, balavljenje na pomenuto obezbedjenje koje sve to iskreno iritira.
Verujem da vecina na ulici se ne ponasa i ne oblaci tako, ali to je mesto za to, tu se sve to radi, odvrcu ventili dugo akumuliranih potisnutih sklonosti... ako je neko otvorio klub tog tipa treba unapred da bude spreman na takvu atmosferu... Malo alkohola, visak energije i malo radosti za slobodu jer jedino tu ne treba da se ustezemo da smo gay... stil zabave svakog od nas je razlicit, neko skace, neko vristi, neko se njise, neko kulira... opustite se, jos samo da se opusti obezbedjenje...

Retrospektiva dva:
Zurka u plastiku... Bahato djuskanje i bacakanje pod dejstvom alkohola, exera i ostalih stimulansa, ponovo iste vecinom face kao na drugim gay mestima, svako zeli da dodje do izrazaja stajlingom i izgledom da bi bio unic, posebno se pribegava urbanom stilu... namere su iste kao na drugim mestima, vid raspolozenja isti...
Ljudi stereotipno pribegavaju ustaljenom ponasanju dosadnog pogleda, prevrcuci oci i egocentricno bijuci krugove kroz klub glumeci zvezde. Ventili opet rade... Znojava tela se podrazumevanja, kao i izgazena obuca...
Budite prirodni, zabavite se ako ste na takvom mestu... kuci ostavite svoje probleme, frustracije i po neki ventil :D
Ziveli

Napravite zurku na exile-u na otvorenom uz opustenu atmosferu, leto je... Prostor i vazduh su potreba...
Pod uslovom da vlasnici

Umesto slogana za zurku pinc is a must, neka bude ear&space is a must :)

Jebes mi mater ako sam ja shvatio sta si ti ovde napisao :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by avalon
Avi nemoj da si bukvalista... ajd napravi sad ti retrospektivu, ali mog posta :kiss:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by avalon
Avi nemoj da si bukvalista... ajd napravi sad ti retrospektivu, ali mog posta :kiss:

Pa malo si omasio temu... Ne znam kakve veze ima ponasanje posetilaca sa citavom pricom oko bahatog ponasanja obezbedjenja. Ljudi dolaze da se zabavljaju (ma sta god to znacilo jer je pojam "zabava" vrlo rastegljiv).
Poenta je da su ljudi iz obezbedjenja placeni da obezbedjuju goste, a ne da na njima lece svoje frustracije (kojih je koliko hoces...od latentne homoseksualnosti pa do malih kita koje donose velike frustracije).

PS. I ne znam sta znaci pinc...kao ni, zasto nam je potrebno uvo i prostor (ear&space) :D
Korisnikov avatar
By iJazz
@avalon: Uze mi reči iz usta...

@Gox: Ni ja ne kapiram. Jedino što mogu videti je da si želeo reći da se ljudi zabavljaju u Floydu i Plasticu na sličan način, ne :nesiguran: ... Ali to nije bila tema. Anyhow, rekao je avalon, da ne ponavljam.
Korisnikov avatar
By Egmont
Retrospektiva dva:
Ziveli

Pod uslovom da vlasnici

Umesto slogana za zurku pinc, neka bude ear&space is a must :)
Mozda postoji mogucnost da se uvede alko- i narko-test pre ulaska u klub ;) . Prica o stylingu, izgledu, urbanom stilu, namerama, vidu raspolozenja i ostalom sto si naveo upravo predstavlja reprodukciju stereotipa. Evo, ja, na primer, nisam nista od toga. T-shirt i farmerice su definitivno out jos od 1983. godine, kad je gay moda u pitanju. Podvaljak, 30 kg viska, brada od 3 pa do 20 dana su sve samo ne stereotipan izgled pedera na bilo kojoj tacki ove planete. Namere - hm, davno ih izgubih kad su muskarci sa beogradske gay scene u pitanju.

Sto se tice Exile-a, vidis, na otvaranju letnje sezone tog uvazenog ugostiteljskog objekta 25. maja 2006. godine mene i jos dvojicu prijatelja su napale izvesne muske osobe bez ikakvog povoda uz povike "Bolesni pederu, znam ko si, gledao sam te na televiziji". Ja sam OK prosao, sa ugruvanim nosom i par cvoruga. Mom prijatelju su razbili flasu o glavu, isekli mu celo i donji kapak levog oka. Na sve ovo vlasnik SUTR "Exile" mi je rekao "Nije ti ovo New York, nego Beograd". Ja od tada ne idem tamo, mada kada me drugi pederi u Beogradu zamole da im nabavim karte za special event-e, ja to obavezno i uradim. Tako da moze tamo zurka, samo sto mene nece biti na istoj. Svako ima svoj vid zabave, ne?

I... It's IN to be OUT :)
Korisnikov avatar
By Delete
Uni, svaka cast za text.
Sto se obezbedjenja tice, mislim da sam ja vec na jednom rekla da u gay klubovima treba da postoji obezbedjenje koje sacinjavaju gay osobe-profesionalci u obvljanju poslova obezbedjenja.
A takodje sam jednom prilikom spomenula i uzvracanje istom merom...pa sam bila iskritikovana.
Svi vi imate petlju da se zalite, kukate na sav glas, a niko nista konkretno da uradi. Pa ako vam obezbedjenje ne odgovara, potrudite se da promenite obezbedjenje. Oni vas udaraju-udarajte i vi njih...pa da vidimo da li ce gazda da drzi obezbedjenje koje ce redovno da dobije batine pri svakom sukobu, ili ce da trazi neke druge.
Mislim stvarno, je*u vas na ulici, je*u vas na poslu, u gradu, zasto da vas je*u i na mestima koja imaju predznak gay?! Umesto da se na takvim mestima opustite, vi strepite, i to ni manje ni vise nego bas od onih koji treba da cuvaju vase guzice na tim mestima. Uzasno je kako ste svi sposobni samo da kukate, a niko nema muda da preduzme nesto konkretno. Vazno je da svako svakog ogovara, da jedni drugima zabijate noz u ledja...to svi pederi i lezbe znaju, i posle kukate kako je gay zivot los, a sami ste krivi za to. Evo, meni, koja sam lezbejka, se gadi stanje u "gay svetu" i licno bih bar polovinu pljunula u facu kad ih vidim jer su jadni da jadniji ne mogu biti, a trude se da sve oko sebe nacine jos jadnijima da bi uzivali u saznanju da ima neko jadniji od njih. I dok pederi i lezbe ne postanu slozniji tako im i treba, unistavaju i jedni druge, pa kad to str8eri vide, verovatno im prva pomisao bude "zasto da ih ne gazimo malo i mi, kad oni mogu medjusobno da se gaze". Verujem da se mnogima nece svideti ovo sto sam napisala, da ce reci da sam u nekoliko navrata skrenula sa teme, ali takve molim da svoje komentare zadrze za sebe, jer sam dovoljno sposobna da to i sama uocim.
Korisnikov avatar
By Adenim
welcome back delete :)

a tekst, da, bravooo!
Korisnikov avatar
By Laika
@Delete, slazem se kompletno, izuzev sa onim delom o uzvracanju istom merom. Ne znam dal si na kraju izasla tamo u subotu pa videla kako to uzivo izgleda, ali momci su siledzije par ekselans.
To sa jedne strane uliva osecaj sigurnosti jer su u stanju da nagaze bilo koju eventualnu grupu navijaca, obrazovaca i slicnih, ali nije bezbedno popreko ih pogledati.
Ja ih cula kako sa pendrecima u ruci komentarisu vrlo mirne posetioce i izgovaraju bljuzge tipa ''uuu, gle ovoga, ovog bih razbucao'' i ''ovaj mi je zreo za batine, a tebi?''.
Znaci ko god bi im uzvratio, lose bi se proveo.

Floyd :down:
Korisnikov avatar
By Delete
Videla ih i u sub., i ranije, i znam sta govorim. Njih ima nekoliko, a od svih onih koji izlaze ili imaju zelju da izadju tamo, moze se naci grupica koja bi to isto obezbedjenje poslala tamo gde im je mesto. Uostalom, ti bolje od svih forumasa znas na koji nacin sam se ja na poslednjoj zurci u Plasticu osecala sigurno :kiss:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Delete
Uostalom, ti bolje od svih forumasa znas na koji nacin sam se ja na poslednjoj zurci u Plasticu osecala sigurno :kiss:
Naravno da znam, bejbe. Pa, JA sam bila tu da te zastitim :mirnatetko: ;)
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Egmont

Mozda postoji mogucnost da se uvede alko- i narko-test pre ulaska u klub ;) . Prica o stylingu, izgledu, urbanom stilu, namerama, vidu raspolozenja i ostalom sto si naveo upravo predstavlja reprodukciju stereotipa. Evo, ja, na primer, nisam nista od toga. T-shirt i farmerice su definitivno out jos od 1983. godine, kad je gay moda u pitanju. Podvaljak, 30 kg viska, brada od 3 pa do 20 dana su sve samo ne stereotipan izgled pedera na bilo kojoj tacki ove planete. Namere - hm, davno ih izgubih kad su muskarci sa beogradske gay scene u pitanju.

Sto se tice Exile-a, vidis, na otvaranju letnje sezone tog uvazenog ugostiteljskog objekta 25. maja 2006. godine mene i jos dvojicu prijatelja su napale izvesne muske osobe bez ikakvog povoda uz povike "Bolesni pederu, znam ko si, gledao sam te na televiziji". Ja sam OK prosao, sa ugruvanim nosom i par cvoruga. Mom prijatelju su razbili flasu o glavu, isekli mu celo i donji kapak levog oka. Na sve ovo vlasnik SUTR "Exile" mi je rekao "Nije ti ovo New York, nego Beograd". Ja od tada ne idem tamo, mada kada me drugi pederi u Beogradu zamole da im nabavim karte za special event-e, ja to obavezno i uradim. Tako da moze tamo zurka, samo sto mene nece biti na istoj. Svako ima svoj vid zabave, ne?

Ok, znam za pomenuti dogadjaj i ni malo mi nije prijatno zbog toga...
Nisam znao da su vecina vlasnika lokala nastrojeni Balkanskom tipu poslovanja, mislio sam da smo makar malo otisli ispred...
Korisnikov avatar
By spliff
dakle bio sam u floydu tri puta:
prvi put, poslednji put i nikad vishe...

x broj 2 :flaming:
By SUNNY B
Originally posted by Laika
@Delete, slazem se kompletno, izuzev sa onim delom o uzvracanju istom merom. Ne znam dal si na kraju izasla tamo u subotu pa videla kako to uzivo izgleda, ali momci su siledzije par ekselans.
To sa jedne strane uliva osecaj sigurnosti jer su u stanju da nagaze bilo koju eventualnu grupu navijaca, obrazovaca i slicnih, ali nije bezbedno popreko ih pogledati.
Ja ih cula kako sa pendrecima u ruci komentarisu vrlo mirne posetioce i izgovaraju bljuzge tipa ''uuu, gle ovoga, ovog bih razbucao'' i ''ovaj mi je zreo za batine, a tebi?''.
Znaci ko god bi im uzvratio, lose bi se proveo.

Floyd :down:

boze me oprosti!

ja sam bas zgranuta i iznenadjena jer je to ozloglaseno obezbedjenje prema meni uvek bilo , pazi, ekstremno ljubazno a cak su me pre neki dan sreli u knez mihajlovoj kako se drzim sa devojkom za ruku, nasmesili mi se, javili i cak pruzili ruku uz srdacno pitanje "kako ste?"

:shocked: :shocked: :shocked:

stvarno sam sokirana...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Definitivno svaka chast autoru.
Chinjenice govore jedno, iako se potpuno slazem s textom, voleo bih da chujem i drugu stranu.
By Director
odlican text, svaka cast

Samo, zao mi je sto nemam vremena da iscitam sve ove kilometarske postove u ovom topiku...
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by SUNNY GIRL
boze me oprosti!

ja sam bas zgranuta i iznenadjena jer je to ozloglaseno obezbedjenje prema meni uvek bilo , pazi, ekstremno ljubazno a cak su me pre neki dan sreli u knez mihajlovoj kako se drzim sa devojkom za ruku, nasmesili mi se, javili i cak pruzili ruku uz srdacno pitanje "kako ste?"

:shocked: :shocked: :shocked:

stvarno sam sokirana...
Па, кад си фаца... ;)
Korisnikov avatar
By Pipin
Niko od tog silnog sveta koji odlazi tamo nije vlasnik nijednog lokala u gradu?
By Ulix
Originally posted by Egmont
Mozda postoji mogucnost da se uvede alko- i narko-test pre ulaska u klub ;)
Jeste pa da mene niko nikad ne pusti u klub. Ko jos dolazi trezan tamo? :dude:

Sto se Exile-a tice, decko i ja smo se tamo ljubili (petak vece bese) bez nekih posledica. Cak nisam primetio ni naopak pogled.:wtf:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ostavicu samo novac, dostojanstvo i ponos sam ostavio pre 7 godina jos u X-u kad sam prvi put otisao tamo
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Za to vreme niko nije ni primetio da su se prvo veče (24.6.2006.) desila čak četiri incidenta u kojima se obezbeðenje kluba sukobilo s posetiocima. Razlozi su, kao što i pretpostavljate, vrlo ozbiljni i nadasve validni - skidanje majice, stajanje na vratima, ... Sve to za posledicu ima da trojica majmuna jure za jednim pederom kako bi ga ulemali.
(Izvor: Diskusije )
hmm, ako su ih jurili, to je verovetno zato sto im je receno da nije dozvoljeno skidanje majica gostima u klubu ili stajanje na vratima... nisam bas shvatio, da li su momci iz obezbedjenja to radili svojevoljno...mislim da ne, jer tih par puta sto sam bio tamo, izgledali su mi sirovo, ali ne da bi to radili tek tako...
dakle kriva je politika vlasnika kluba...? (please correct me if i'm wrong)

samo jedna stvar, meni je bilo uzasno seljacki sto su pojedini ljudi skidali majice na zurkama u Can Canu i licilo mi je na tipicno "balkansko" seljachenje i machoizam...
a onda sam izasao u gay klubove u Madridu, Berlinu i Milanu I ZAPREPASTIO SE kada su i tamo pojedini (uglavnom sjajno gradjeni) posetioci skidali majice i sepurili se... cakmnogo vise njih nego kod nas (mada je razumljivo jer i ima mnogo vise momaka sto ima "sta" da pokaze)

dakle nije do balkana...
Korisnikov avatar
By Egon
reci cu samo jedno:

- I Told You So!!!
- I Told You So!!!
- I Told You So!!!

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!