Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Posle svih napada koji su se desili sasvim je jasno gde navija?i, skinsi i ostali dolaze do informacija. Upravo ovde. Na ovom sajtu se nalaze detaljne informacije za sve žurke, klubove, promocije i sva ostala dešavanja na kojima se može na?i ve?i broj homoseksualaca. Ispisani su precizni podaci o adresama, datumima, prisutnom obezbeðenju. Uvoðenje flajera i spiskova je nefunkcionalno zbog takoðe javno ispisanih telefona dostupnih svima.
Za temu me je inspirisao novi ?lan koji je jutros pregledao samo i upravo ovakve teme. Na pozdravni u2u nije odgovorio. Nevažno je kakvi su mu bili motivi (važna je inspiracija).
Ne budem lenj i odem na Stormfront forum na kom se otvoreno i aktivno prati ovaj forum, komentarisu teme i ?lanovi sa istog.
Koliko mi je poznato ovaj sajt je jedini na?in informisanja i oglašavanja široj populaciji raznih dešavanja itd., dok u isto vreme služi kao izvor informacija upravo onima koji nas napadaju. Da li je ovo ikome palo na pamet? Any toughts?
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam pomislila... Pre vise godina kad mi je Seaman dolazio jedva saznasmo i gde je x pa da tamo izadjemo... Danas je to nekako mnogo lakse... S jedne strane mislim da jeste rizicno... Ja ne idem na zurke (u stvari jednom sam otisla ali tada Seaman i ja nikog sa foruma nismo ni poznavali a eto nije bilo tesko doci na zurku...). Ali kad nekad izadjem na neko gay mesto hvata me malo strah, koji se trudim da ne pokazem :D Mada ja nisam neko merilo posto mene hvata strah od svega i svacega i inace sam panicarka... Tako da s jedne strane mozda bi bilo sigurnije kad to ne bi bilo tako otvoreno... S druge strane opet u svetu postoje i gay diskoteke i kafici a postoje i razne fasisticke grupe... Ako mi stalno budemo strahovali od svega onda se situacija kod nas nikada nece ni menjati... S te strane je bolje da bude otvoreno...

:neznam:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ja sam bio dosta na gay zurki i nisam prisustvovao nijednom masovnom napadu....
Korisnikov avatar
By Val
Ni ja...

Ne znam samo cega se plashite. :zastava:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Ni ja...

Ne znam samo cega se plashite. :zastava:
Možda ovoga?

http://www.28serbia.org/lotosbar.htm

Tekst se, ina?e, nalazi na sajtu srpske neonacisti?ke organizacije "Krv i ?ast", tj. "Nacionalni stroj" u odeljku Vesti, negde na stredini te stranice (piše ?irilicom: -11. juli 2004. godine Otpor bez voðe u praksi...).

To je, draga Val, samo jedan od više takvih incidenata i premla?ivanja koji su se desili u Beogradu za poslednjih nekoliko godina. Bilo je toga ispred X-a nekoliko puta, moglo je da se dogodi ispred Plastic-a posle poslednje žurke 2.juna, a o nasilnom prekidanju beogradske LGBTIQ-parade iz 2001. da i ne govorim...
By жњ
plasicete se kad jednom dobijete batine
Korisnikov avatar
By colorado
Odbijam da zivim zivot u strahu.
By жњ
Napada?i su Latifu naneli teške telesne povrede: slomljen zub i nos, na miši?u podlaktice ima posekotinu otštrim predmetom u dužini od sedam do osam santimetara, rascenapa mu je donja usna i ima podlive oko o?iju. NAR podse?a da je ?lanom 53, stav 1 Krivi?nog zakona Republike Srbije za ovo krivi?no delo predviðena kazna zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina.

aj sad opet ponovite kako se ne plasite.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa, ostaje nam da ukinemo sajt da kao glavni rasadnik informacija o kretanju Srbijanske gay scene ne bi naneo vishe shtete.

:lood:

Rizik postoji, bilo kakvim iznosenjem privatnih podataka bilo gde na netu rizik se uvecava.
Dakle, svako se chinom registrovanja na ovaj i bilo koji drugi internet sajt odriche svakog dela privatnosti koje na njih iznese.
I valjda je svako dovoljno svestan koja je granica iznosenja informacija o sebi.

mada, neretko se deshava da neko zahteva da mu/joj se brishu poruke u kojima je izneto previshe.

Za paranoju ce se uvek naci razloga. Recimo meni je odlazak u FLOYD donekle bio tripozan, jer jedno sam kapirao da je jedno klub u centru grada a drugo neshto na sred Mostarske petlje.
I pored toga shto je to prometno mesto a Floyd praktichno na samoj ulici, a ispred njega je gomila po kojoj se izdaleka vidi 'za koji tim igraju', nije bilo nikakvih neprijatnosti. Shtavishe oko 4-5 ujutro kada su ljudi vec isli na posao i prolazili i tuda ili stajali dole na autobuskoj stanici a suprug i ja se cmakali i povatavali niko (dodushe verovatno od jutarnje kome) nije ni obratio paznju.

Sem toga, 200 pederki sa flashama i chasahama na 50 skinsa? Pa mozhe neko biti tetka do 101 i nazad a opet da zna kako nekome da rascopa glavu flashom. Shto bi se reklo 'mi ili oni'.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by amnesia
Napada?i su Latifu naneli teške telesne povrede: slomljen zub i nos, na miši?u podlaktice ima posekotinu otštrim predmetom u dužini od sedam do osam santimetara, rascenapa mu je donja usna i ima podlive oko o?iju. NAR podse?a da je ?lanom 53, stav 1 Krivi?nog zakona Republike Srbije za ovo krivi?no delo predviðena kazna zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina.

Okay, ali treba li ziveti pod staklenim zvonom ceo zivot?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by unic0rn
Ne treba. Ja ga barem takvog ne prihvatam. Samo imam razumevanja za ljude koji se plaše više od mene..... Moj strah je, ?ini mi se, one prirode koja bi me u tom trenutku "biti ili ne biti" naterala da se prihvatim flašetine, ?aše, stolice i odbranim se koliko mogu i kako znam i umem... Ona vrsta straha koja utera adrenalina u krv onoliko koliko je potrebno za brzu samoodbranu, a ne u koli?ini koja odseca noge...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Paki
Možda ovoga?

Tekst se, ina?e, nalazi na sajtu srpske neonacisti?ke organizacije "Krv i ?ast", tj. "Nacionalni stroj" u odeljku Vesti, negde na stredini te stranice (piše ?irilicom: -11. juli 2004. godine Otpor bez voðe u praksi...).

To je, draga Val, samo jedan od više takvih incidenata i premla?ivanja koji su se desili u Beogradu za poslednjih nekoliko godina. Bilo je toga ispred X-a nekoliko puta, moglo je da se dogodi ispred Plastic-a posle poslednje žurke 2.juna, a o nasilnom prekidanju beogradske LGBTIQ-parade iz 2001. da i ne govorim...
Videla sam snimke sa parade. I rastuzilo me shto ne umete da se branite. Koliko pedera i lezbejki ima u Srbiji? A ima i dosta autovanih...pa su tu i njihove porodice itd.

Od prazne price nema nishta! Jel' znash zashto se uopshte slavi taj CSD iliti Gay-Pride?
Bilo je nekada i hrabrih ljudi koji su se na druge nacine izborili za svoja prava... :)
By жњ
Originally posted by unic0rn

hm, ne svakako.

ali mislim da bi informacije za zurke mogle da se plasiraju malo zasticenije... po preporuci, itd..
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Možda ovoga?

Videla sam snimke sa parade. I rastuzilo me shto ne umete da se branite. Koliko pedera i lezbejki ima u Srbiji? A ima i dosta autovanih...pa su tu i njihove porodice itd.

Od prazne price nema nishta! Jel' znash zashto se uopshte slavi taj CSD iliti Gay-Pride?
Bilo je nekada i hrabrih ljudi koji su se na druge nacine izborili za svoja prava... :)
Znam, Val. Ne bi se ni zvao Pride da nije tako ... Samo kažem da imam razumevanja za ljude koji se plaše. Jedno je biti u grupi istomišljenika (pa ?ak ni tad se ne može efikasno odbraniti, videli smo 2001.), a sasvim drugo iza?i sam sa de?kom posle žurke iz gay-kluba na ulicu gde te ?eka gomiletina majmuna. Kažem opet, biti sam i biti u grupi su sasvim dve razli?ite stvari.
Korisnikov avatar
By Val
Pa s obzirom da ispred ulaza uvek neko stoji...videce i tebe s deckom dok izlazi i zvati ostale koji su u Plastiku ili gde vec da vam pomognu. Ili ne?

A ako primetish da te neko prati, naruci taxi...(jedna od opcija)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Pa s obzirom da ispred ulaza uvek neko stoji...videce i tebe s deckom dok izlazi i zvati ostale koji su u Plastiku ili gde vec da vam pomognu. Ili ne?
:sigh:

... Da si ti meni živa i zdrava ... ! :)

Bilo bi lepo da je tako idealno, da postoji solidarnost oko "naše stvari", da to može da se ispolji u svakoj prilici... Znaš li koliko samo na te žurke dolazi gejeva i lezbejki sa duboko usaðenom internalizovanom homofobijom?
By жњ
Originally posted by Val

ispred ulaza da ali ne i iza prvog coshka. a od primecivanja da te neko prati pa do narucivanja i dolaska taksija je jedan veliki period u kome lako mozes ostati bez zuba
By Tea
Ma lako je to reci, ali su tu minuti u pitanju kad iza nekog coska izleti gomila majmuna. I lepo je amnezija rekla, dok ne osetis ne plasis se.
Kad sam osetila martinke na svojoj kozi pre par godina, imam tu malu dozu straha da devojku zagrlim i poljubim na ulici u sred bela dana, i stvorila se reakcija da kad god izlazim sa neke zurke, stanem na vrata i osmotrim okolinu. I NIKAD SE NE VRACAM SAMA KUCI!! :maca:
Korisnikov avatar
By m..
Ok, dobila sam batine, nisu bile neke, ali sad znam gde je urgentni. I necu da zivim u strahu, skinsi su me jurili kad sam imala 15, doduse iz drugih razloga, tada sam gledala da zaobilazim Klas, Pravni i slicna mesta. Ali vise necu. Odbijam da mi neki celavi degenerik, kojem je jedina stvar kojom moze u zivotu da se ponosi to sto je Srbin i beo, trasira kretanja.. Necu. A flashu umem da potegnem ako treba. Pa ako je zaista tolika dileja koja nema pametnija posla u zivotu osim da me vija, neka ga..
Korisnikov avatar
By colorado
Predlazem da svi pocnemo u stiklama da dolazimo na zurke. Mislim da nema veceg bola od toga kad te neko stileto stiklom od najmanje 5cm iz sve snage pukne u jaja. :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

ispred ulaza da ali ne i iza prvog coshka. a od primecivanja da te neko prati pa do narucivanja i dolaska taksija je jedan veliki period u kome lako mozes ostati bez zuba
A koliko vas to ostaje bez zuba nakon svake zurke?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Bilo bi lepo da je tako idealno, da postoji solidarnost oko "naše stvari", da to može da se ispolji u svakoj prilici... Znaš li koliko samo na te žurke dolazi gejeva i lezbejki sa duboko usaðenom internalizovanom homofobijom?
Pa konacno si shvatio shta sam htela da kazem. ;)
By жњ
Originally posted by Val
Originally posted by Val

A koliko vas to ostaje bez zuba nakon svake zurke?

incidenti se beleze skoro posle svake zurke, jer se oko mesta gde se prave cesto nadje i ekipa obavestenih nasilnika

dozivela sam i to da se grupa srednjoskolaca (oko dvadesetak njih) strateski rasporedila oko kan kana po pesackim prelazima i raskrsnicama. e sad, grupa srednjoskolaca bi ti zvucala smesno da nisu ustvari gomila pijanih testosterona koji su dosli samo da prave sranje sa namerom da nekog povrede. deo njih je krenuo prema mojoj ekipici, ali je jedan od likova povikao "e nemoj nju - nju znam" misleci na moju drugaricu, inace bi nas posteno dokacili. razlog svemu je bio, koliko sam cula, jedna strejt devojka koja zna neke ljude sa scene i koja je htela da dodje da prisustvuje partiju, a brat navijach joj je nasao flajer u torbi i odlucio da povede sa sobom sve mangupe koje je znao. eto kakva sitnica moze da dovede celu scenu u opasnost. ako jedan tinejdzer moze da napravi ovakvo sranje, pitam se sta tek mogu ostali

neka hvala, volim se previse, tako da izbegavam da odem na zurku ako imam neki los predosecaj
Korisnikov avatar
By Val
Jaooooo...pa tih adolescentnih manijaka ima na svakom koraku. Ali oni traze svadju...pri tome im nije bitno s kim idesh u krevet, nego eto malo da se "poigraju" i pokazu kako su "jaki". Cista dosada...

Biju se navijaci posle utakmica, biju se zene na pijaci zbog trulog paradajza...a napadnuti se eto brane. Shta zelim reci? Ne mislim da je sve to tako ucestalo i opasno kao shto je ovde predstavljeno.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Originally posted by Val

Pa konacno si shvatio shta sam htela da kazem. ;)
Znam ja to odavno, svestan sam toga vrlo dobro, nisam tek sad ukapirao... Maštam ?esto o tome da se desi nešto sli?no kao ono u USA pre oko 35 godina i da to kona?no promeni mnoge stvari, da pokrene i promeni svest mnogih ljudi, i LGBTIQ populacije i onih koji im imaju pružiti njihova prava, koji im moraju obezbediti pravo na dostojanstven život.
By Ulix
Znam ja to odavno, svestan sam toga vrlo dobro, nisam tek sad ukapirao... Maštam ?esto o tome da se desi nešto sli?no kao ono u USA pre oko 35 godina i da to kona?no promeni mnoge stvari, da pokrene i promeni svest mnogih ljudi, i LGBTIQ populacije i onih koji im imaju pružiti njihova prava, koji im moraju obezbediti pravo na dostojanstven život.
Nesto ne verujem da je realno ocekivati novi Stonewall ovde. Ako ga nije bilo nakon rasturanja Prajda '01, tesko da cemo ga sada, relativno mirnodopskih uslovima, docekati.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Ulix
Nesto ne verujem da je realno ocekivati novi Stonewall ovde. Ako ga nije bilo nakon rasturanja Prajda '01, tesko da cemo ga sada, relativno mirnodopskih uslovima, docekati.
Pa napisao sam da maštam... :sigh:

Mada, ko garantuje bilo kome da se takvi (sli?ni ili ?ak i gori) incidenti ne?e nikad više desiti ovde? Zamisli, recimo, upad stoke na neku budu?u veliku LGBTIQ žurku... (!) :zavera:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!