Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Loud & Queer, te LGBT organizacije Duga (Sabac), Gej strejt alijansa (Beograd), Gejten (Beograd), Labris (Beograd), Lambda (Nis, Kragujevac), Novosadska lezbejska organizacija (Novi Sad), Queer Beograd (Beograd), Taboo (Zrenjanin), kao i Siguran puls mladih - SPY (Beograd)

vas pozivaju na najvecu gay zurku u ovoj godini u Srbiji - Stonewall Party

koja ce biti odrzana u petak 2. juna 2006. godine u 23h u Plasticu, jednom od najboljih beogradskih klubova (ugao Dalmatinske i Takovske ulice).

Dodjite i provedite se u odlicnom prostoru uz muziku mladih DJ mastera Dragana i Saleta L (ko je bio 25. marta na Exile-u jos se seca njihovog sestocasovnog seta). I upoznajte se sa Stonewall/Christopher Street Day pokretom i podrzite regionalni prajd u Zagrebu koji se odrzava od 22. do 25. juna 2006. godine.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ijao... Dragan?e dj... I Sale L... Njam njam... :bale:
Korisnikov avatar
By Rei
njami :)
Potrudicu se da dodjem, nisam bio stooo godina, bio bi red :)

Edit: E da, zaboravio sam shta je dan pre toga, tako da moram da dodjem da proslavim :D
By жњ
Oni Dj-evi su bili extra! :up:

jedva cekam..

mada.. jedino ako polozim sve ispite :giljotina:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Dobih mejl...
Ako se snaðem za kintu (ostao bez prihoda), eto me tamo.
Isklju?ivo zbog prajda Zagrebu.
Korisnikov avatar
By Val
Pre cu na Pride u ZG nego na zurku. Mada ni jedna opcija ne menja letovanje sa mojom devojkom, tako da cu obe rado da preskocim.

:tepih:
By Bombina
e pa kako cu da dolazim grrrrrrrrrrrr
ocu ja na zurku
Korisnikov avatar
By mortisha
Stani Stani..pa to je 27. Super ne moram da pravim zurku za rodjendan..haha..
Jos samo da se raspitam ..ko ide iz NSa...
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by Loud & Queer
upoznajte se sa Stonewall/Christopher Street Day pokretom i podrzite regionalni prajd u Zagrebu koji se odrzava od 22. do 25. juna 2006. godine. :bljak:
Ocigledno da je nekome od moderatora GS foruma bilo dosadno pa je dodao ovaj :bljak: smajli na kraju najave. I jos izmenio tekst. Zalosno. Nadam se, unicorn, da ces moci da utvrdis ko je to uradio.
Korisnikov avatar
By m..
Uhuh, vjerojaqtno dodjem, bez obzira na bljakavi smajli.
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Mozda ste primetili, a mozda i niste, zurka se pomera sa subote 27. maja na petak 2. jun zbog gostovanja Silicone Soul 27. maja u Barutani (Plastic ce se koristiti kao rezervni prostor u slucaju kise).
Korisnikov avatar
By Delete
:iskolacen:
To se neko sprda sa nama?
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by Delete
:iskolacen:
To se neko sprda sa nama?
Sto?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nije problem, pomeri?emo se u stranu da ne smetamo ve?inskoj populaciji. Hajde Delete, do sada si se ve? valjda navikla
Korisnikov avatar
By m..
Ej bre, kad je 2. jun, a nesto u medjuvremenu?
By жњ
U medjuvremenu:

Swayzak na kalishu 26-tog, 600 kinti kove :hvala:
Korisnikov avatar
By m..
Eh, ma da, i zatvaranje Plastica, i otvaranje ko zna cega i rostilj kod baba Savke...qq
Korisnikov avatar
By Rei
AAAAAAA neeee! :wtf:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by operativni kadar
Nije problem, pomeri?emo se u stranu da ne smetamo ve?inskoj populaciji. Hajde Delete, do sada si se ve? valjda navikla
Da redovno ides u Plastic (gde preko sezone ima gay ljudi kolko hoces), znao bi da sad lupetas. Jednostavno, dolaze ljudi koji su placeni hiljade eura i organizator (vlasnik Plastic-a) ne zeli da mu propadne booking zbog takve gluposti kao sto je kisa.
Korisnikov avatar
By colorado
Aj kad ste pomerili za nedelju dana, pomerite bolje za dve, da mogu i ja da dodjem. :)
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Aj da malo saznate ko su DJs :)

Dragan Ivkovic je zasigurno DJ koji ce tek doziveti uspon. Njegov stil objedinjuje najsofisticiraniji house i electro zvuk. Godina 1999. moze se okarakterisati kao pocetak njegove karijere. Od 1999. do 2003. sve se kretalo u krugu malih klupskih zurki, sve do trenutka kada 2004. postaje zvanicni DJ Lucky Strike za SCG. U tom periodu za njih je radio vise od 30 zurki u klubovima sirom nase zemlje, sa kljucnim imenima koja su zasluzna za osnivanje domace DJ scene (Gordan Paunovic, Boza Podunavac, Rade Banyan). Krajem prosle godine radi na Kent Explora Event-u gde su pored njega nastupili New York's Studio 54 DJs: Nickz Siano, Bert Bevans, Kenny Carpenter.

Privucen elektronskom muzikom, Sale L pocinje 1999. godine da intenzivno nabavlja vinile sa raznovrsnom muzikom i neprekidno da radi na obogacivanju muzickog sadrzaja i licnom tehnickom i muzickom usavrsavanju. Kroz set na tri gramofona provlaci muziku deep tech-house varijantu, elektro-techno, funky sa tvrdim i veselim minimalnim prizvukom, cineci je prilagodljivom za postovaoce elektro scene. Tokom narednih godina svirao je sa eminentnim beogradskim dj-evima i sa stranim producentima,kao sto su Danilo Vigorito, CJ Bolland, Marco Lenzi, Kay D Smith, Lars Klein... Nastupao je po vodecim klubovima i splavovima u Beogradu,kao i u Arandjelovcu, Pancevu, Novom Sadu, Smederevu, Nisu, Sremskoj Mitrovici, Pirotu, Kotoru, Podgorici... Ucesnik je novogodisnjeg STARGATE dogadjaja, "Ovo je moj grad 04, 05" i EXIT 04 festivala. Clan je Crew 21 i Diabolic organizacije koja radi na stvaranju underground zvuka koji je sve vise voljen i slusan u Beogradu.
Korisnikov avatar
By bigirl
Drugi juni!!!! Strava! Drugarici je ðendan tre?eg!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Loud & Queer
Mozda ste primetili, a mozda i niste, zurka se pomera sa subote 27. maja na petak 2. jun
da primetili smo...odnosno ja sam primetila....radovala sam se zurci koja ce se odrzati u SUBOTU...ali opet PRC....ipak je petak!!! (a ja radim i subotom). :placko:

:durenje:
Korisnikov avatar
By colorado
Razlog vise da se odlozi za 10. jun.
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by zbunjena
radovala sam se zurci koja ce se odrzati u SUBOTU...ali opet PRC....ipak je petak!!! (a ja radim i subotom). :placko:

:durenje:
Jbg, 3. juna je Noch muzeja, a kako su posetiteljke i posetioci LnQ zurki produhovljena bicha tananih umetnickih, kulturnih, emotivnih i inih aspiracija, te im je Museum Nacht pod obavezno, moralo je biti u petak. Ma biche zurki. Ili uzmi day off? :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!