Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nika
Ljudi,predlazem da se,in memoriam,sjetimo lijepih trenutaka u arAri u Molerovoj(kod Vuka),posto je jednog od ovih dana brava posljednji put vidjela kljuc.
Navali,narode!!!!:jerry:
Korisnikov avatar
By Paki
:placko:
A baš ju?e moj de?ki?, još jedan forumaš i ja došli preko dana do Arare da otpijemo po kafu, kad ono zaklju?ano ... Malo zagvirili unutra i kao skontali da ?e se lokal renovirati u narednom periodu, kad ono - klju? zauvek! :( ... Baš sheet...
Korisnikov avatar
By Hys.
E bas mi je zao, ja sam bila samo 3 puta, ali mi je bilo skroz okej svaki put (od ta tri puta) :salut:
a jel ce biti nove arare:obraz:?
Korisnikov avatar
By bigirl
E bezveze! Ne mogu da verujem. A ja baš htela dimitriadesa ovih dana da vodim u A... Zna li se razlog? Ili da ga saznam iz prve ruke...
By жњ
nikad je nisam napustila trezna.. :usamljen:
Korisnikov avatar
By IriS
pa idite u onu drugu Araru, moUžda se ona nije zatvorila :trep:

@amnezijo, super si ispala na toj fotki što ti je na avataru, jel to neki novi imidz? :lol:
Korisnikov avatar
By Nika
Originally posted by bigirl
E bezveze! Ne mogu da verujem. A ja baš htela dimitriadesa ovih dana da vodim u A... Zna li se razlog? Ili da ga saznam iz prve ruke...

Saznaj izz prve ruke..............:jbg:
By Kekec
Meni nekako zao osoblja,a i jedno od gazda.....
Mislim,sve one divne lezbache koje su radile,a sad???
moj zivot je kompletno ruiniran.Zaista.
By жњ
Originally posted by kiss addict
@amnezijo, super si ispala na toj fotki što ti je na avataru, jel to neki novi imidz? :lol:

shut ba, jel` vidish kakva mi makina? jebo ti gramofone, ovo svira ko ludo! :zvezda:
By spf 3000
Originally posted by Kekec
Mislim,sve one divne lezbache koje su radile,a sad???
meni je jedna od njih bila bas draga :meda:
zao mi je za araru. tu sam volela ponekad da svratim.
By SUNNY B
posto sam bila jedan od najistrajnijih i najdugorocnijih posetilaca (da ne kazem osnivaca), bila sam i jedna od prve 3 osobe koje su saznale za to....

istog momenta sam otvorila frizider,izvadila flasu pelinkovca, sela i zagledala se u daljinu.... tesko da cu nekada negde ponoviti iste ili makar slicne momente... ta kafana je zaista imala dusu....i u toj kafani je moglo sve...

pritom moram da pomenem jednu devojku sa belom prugom posred kratke trsave kosice koja je dozvoljavala bezmalo sve, jednu drugu devojku iz jednog malog mesta na granici sa bosnom , cudnog naglaska i gegova cije anegdote se prepricavaju i dan danas sirom beograda, nekoliko ruiniranih fotelja, par pokradenih piva, gomile veceri ispijanja alkohola na crtu, polu- nadrkanu gazdaricu bez koje nicega ne bi bilo i nekoliko simpaticnih pogleda koji su se kasnije pretvorili u nesto vise....

arara, rest in aur memoris.... :vezan: :uplasen: :placko: :bye: :kiss:

p.s. ostala je jos jedino takozvana "donja arara".... koja je takodje umela da posluzi....ako je neko zainteresovan, neka se javi za vise informacija...
Korisnikov avatar
By Nika
pritom moram da pomenem jednu devojku sa belom prugom posred kratke trsave kosice koja je dozvoljavala bezmalo sve, jednu drugu devojku iz jednog malog mesta na granici sa bosnom , cudnog naglaska i gegova cije anegdote se prepricavaju i dan danas sirom beograda

Sorry,jel ti ovo pricas o osoblju?
Ko je tu ko?
Zar nisu radile tri cure u staroj varijanti?

just and only 4 myself---->:roflmao:
Korisnikov avatar
By Draco
Ne mogu da verujem! :no: Bas mi je zao.. :( Jes' da dugo nisam bila, ali to ne znaci da nisam volela to mesto. Toliko toga se desilo tamo, toliko ljudi, secanja, dobrih stvari, osecanja.. Tako neke sitnice.. :placko: :placko:

..mada je sve to ionako bilo ujebeno mnogo pre, onom novom postavom vrkera i ljudi koji su blejali..

Ma ne znam, opet mi je zao i sad sam se sjebala. Bilo je lepo bar znati da postoji, makar i u tom nekom drugom vremenu i prostoru od mog.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Nika
Originally posted by bigirl

Saznaj izz prve ruke.............. :jbg:
Potrudi?u se da se ve?eras obratim naciji sa sveže-proverenim informacijama direktno od (kako re?e Sunny) "nadrkane gazdarice" (koja uopšte nije takva... baš je cool... most of the time...).
Korisnikov avatar
By Delete
E, bas mi je drago sto sam ja svratila neposredno pred samo zatvaranje, da se prisetim uspomena iz tog lokala...eh, mozda je tako i bolje za mene, bar cu lakse zaboraviti i jednu osobu na koju me to mesto strasno podsecalo :(
Korisnikov avatar
By bigirl
Sorry but...

Nisam pitala. Bilo mi glupo. Ustvari, bila je jako medena i slatka, baš baš raspoložena, pa nisam htela da je ispitujem (da eventualno ne pokvarim raspoloženje...). Možda next week (imam više m..a)...
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa kad se družite sas ?lanicama osoblja!!! :deda: I i i ???
Korisnikov avatar
By EYA
sta cemo bez TracArare ?
ceo grad ce biti u haosu usled nedostatka informacija... muvace se vec smuvane, slobodne ce chamiti same jer niko nece znati da su slobodne, mnoge ce biti trezne danima misleci da su u stvari pijane, a neke ce, bez usluge brojanja ispijenih flasa, koju je osoblje tako svesrdno pruzalo, zadobiti teske povrede trovanja krvi beskrajnim kolicinama alkohola...

:uplasen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
E, jebite se. Ili recite zashto je zatvorena ili ne smarajte.

To 'i ja znam, i ja znam' je fora iz obdanishta i to ako ste ishle u jaslice s mentalno retardiranom decom koja nisu bila sposobna da koriste tu foru tada pa su morale u 'starijim godinama'.

Chak me i ne zanima toliko koliko iritira ovakvo ponashanje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Mo?ni imperator je ljut... Bolje recite, da ne pati server... :D Ili da se 'bemo? Hm... Težak izbor.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
sta cemo bez TracArare ?
ceo grad ce biti u haosu usled nedostatka informacija... muvace se vec smuvane, slobodne ce chamiti same jer niko nece znati da su slobodne, mnoge ce biti trezne danima misleci da su u stvari pijane, a neke ce, bez usluge brojanja ispijenih flasa, koju je osoblje tako svesrdno pruzalo, zadobiti teske povrede trovanja krvi beskrajnim kolicinama alkohola...

:uplasen:
:lol: :lol: :lol:

Kako si me sad nasmejala! :kiss:

Skoro pa sam zaboravila ceo onaj 'uuuu, informac'je' dogadjaj :)

'Recite nekome, doci ce do nas, recite nama - doci ce do svih! TracarAra'
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by unic0rn
E, jebite se. Ili recite zashto je zatvorena ili ne smarajte.

To 'i ja znam, i ja znam' je fora iz obdanishta i to ako ste ishle u jaslice s mentalno retardiranom decom koja nisu bila sposobna da koriste tu foru tada pa su morale u 'starijim godinama'.

Chak me i ne zanima toliko koliko iritira ovakvo ponashanje.
Zapravo, Tinki i jeste isla u spec. odeljenje.. :gotika:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Draco

Pa da, tamo sam ti sa zenom :teletabisi:

:bundeva: :domino: :evil: :tuc:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Draco

Pa da, tamo sam ti sa zenom :teletabisi:

:bundeva: :domino: :evil: :tuc:
Pa da.. Pricala mi je kako vam je bilo na fizickom u petak.. :diplomac: :lol:
:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!