Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ajkula
Usled pucanja vodovodne cevi u Visoj Poslovnoj skoli nismo bili u mogucnosti da radimo ovaj vremenski period.
Trudimo se da ovaj veliki problem resimo u najkrace moguce vreme.Cim saniramo gore pomenute probleme club ce biti renoviran i osposobljen za rad.
Sve price,pricice i dezinformacije da nas je zatvorio X, da nas je zatvorila inspekcija i da imamo problem sa Visom Poslovnom skolom nisu tacne.
Tokom sledece nedelje bicete blagovremeno obavesteni o daljim aktivnostima G-cluba.
Sve informacije mozete dobiti na tel:065/880-990-9(MANAGER CLUBA D A C H A )
Korisnikov avatar
By Adenim
Dobro je, sinoc sam se smorio u X-u do bola od muzike. Da nije bilo par dragih mi ljudi koji su mi ulepsali vece bilo bi mi jos gore.
By Perun
Dobro je, sinoc sam se lepo proveo u X-u uz super muziku. Da nije bilo par dragih mi ljudi koji su mi ulepsavali vece bilo bi mi jos gore.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Perun
Dobro je, sinoc sam se lepo proveo u X-u uz super muziku. Da nije bilo par dragih mi ljudi koji su mi ulepsavali vece bilo bi mi jos gore.
hahahhahahahahaha, I LOVE YOU!
Korisnikov avatar
By Frey
A što se to ti odjednom zanimaš??
Korisnikov avatar
By Delete
Ne verujem da ce u skorije vreme da proradi...:zavera:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Frey
A što se to ti odjednom zanimaš??
:wtf:

Zanima neke ljude koji nisu iz BG da li da dolaze, ako bash moraju svi da znaju :duh:

thx delete
Korisnikov avatar
By Frey
Eto, moraju svi da znaju!
Korisnikov avatar
By Abyss
Klub ce poceti da radi od 19.5.2006. na novoj lokaciji (nije moje da spominjem koja je to lokacija) i radice neko vreme tamo (2-3 meseca), ukljucena je i opcija da ce se raditi preko dana, ali ce se posle toga vratiti na staru lokaciju gde ce ceo klub biti renoviran.

Eto toliko. :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ovaj..pa vec postoji jedan X club .... uopste ne znam zasto otvaranje jos jednog X (G) cluba... :puzzle:

Mogli bi da otvore 'E' club ... malo elektronike za promenu... :dj:

:ves:
Korisnikov avatar
By unic0rn
thx za info :)
treba overiti to posle renovacije, valjda nece zaobici ventilaciju zbog nas snorkijevaca :D

em, treba da otvore neshto s vishe od jednog slova u imenu :D neshto nam ti jednoslovni bash i ne idu :vatroslava:
By жњ
Originally posted by Abyss
Klub ce poceti da radi od 19.5.2006. na novoj lokaciji (nije moje da spominjem koja je to lokacija)...

pretpostavljam da je ta nova lokacija ustvari X :pucaodsmeha:

:kisa:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam pomalo skepticna kad je rec o ponovnom otvaranju G cluba...bas se pitam zasto :whatever:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
danasw je vec 11. MAJ a on jos uvek ne radi...

:zvezdas:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by amnesia
Klub ce poceti da radi od 19.5.2006. na novoj lokaciji (nije moje da spominjem koja je to lokacija)...
pretpostavljam da je ta nova lokacija ustvari X :pucaodsmeha:
:lol:
Korisnikov avatar
By mili86
pa zar se nece otvoriti neki club u Kneza Milosa... negde kod petlje?????
Korisnikov avatar
By mortisha
Aman..ljudi.. mi iz NSa..nismo stigli ni da odemo da vidimo "G" u originalu....
ZNaci .. gde bi sad ..trebali ako dodjemo u Bg da odemo..(akoje uslov da X ne dolazi u obzir..)...
Ustvari jel postoji takvo mesto u BGu??
Korisnikov avatar
By Hys.
i, na kraju sta se desava:)?
Korisnikov avatar
By Abyss
Klub zvani?no po?inje sa radom u petak 19.5.2006. od 22h na lokaciji mostarska petlja (prevozi 17,18,23,46,55,58...), u sklopu kluba "Floyd" - pored istoimenog karting kluba. Klub se nalazi na srednjem nivou petlje.
Ambijent je mnogo bolji od postoje?ih klubova, WC je uredan i ?ist, ventilacija je dobra, obezbeðenje je na nivou.
U petak se ulaz ne pla?a, od subote ?e se napla?ivati 100 din.
Klub ?e raditi i u dnevnoj varijanti, svakog dana od 14h, po?evši najverovatnije od ponedeljka 22.5.2006.
Za sve rezervacije i dodatne informacije obratiti se menadžeru kluba - Da?i na broj telefona: 065/880-990-9

Vidimo se u petak!
Korisnikov avatar
By Nbegi
Klub zvani?no po?inje sa radom u petak 19.5.2006. od 22h na lokaciji mostarska petlja (prevozi 17,18,23,46,55,58...), u sklopu kluba "Floyd" - pored istoimenog karting kluba. Klub se nalazi na srednjem nivou petlje.
Ambijent je mnogo bolji od postoje?ih klubova, WC je uredan i ?ist, ventilacija je dobra, obezbeðenje je na nivou.
U petak se ulaz ne pla?a, od subote ?e se napla?ivati 100 din.
Klub ?e raditi i u dnevnoj varijanti, svakog dana od 14h, po?evši najverovatnije od ponedeljka 22.5.2006.
Za sve rezervacije i dodatne informacije obratiti se menadžeru kluba - Da?i na broj telefona: 065/880-990-9

Vidimo se u petak!
Vrlo ste ljubazni :P
Korisnikov avatar
By Adenim
Mostarska petlja?! Katastrofa, mogli su da ga otvore ispod Plavog mosta. Helloo predstavnici gay kulture............zar nam treba jos jedna rupa?
Korisnikov avatar
By Laika
A sta konkretno znaci to ''obezbedjenje je na nivou''?
Korisnikov avatar
By m..
Mozda sa ne zvacu slamku i dobacuju za aljinama?
Korisnikov avatar
By Delete
Ma jok bre...naoruzani do zuba :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!