Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Mozda vam je vec poznato, "VAGININI MONOLOZI", Autorke Iv Ensler,
u reziji Jelene Bogavac
i u organizaciji ANTI TRAFIKING CENTRA
bice izvedeni uz vrhunsku glumacku postavku :
Mirjana Karanovic, Danica Maksimovic, Ana Sofrenovic, Anita Mancic, Natasa Markovic, Danijela Vranjes, Jelena Ilic, Vladislava Djordjevic, Hristina Popovic, Anita Matic- Hrvatska
i specijalne gosce iz inostranstva:
BEATRIZ LUENGO
popularna spanska glumica iz serije "Korak Napred/UNPASO ADELANTE"
I
MYLEENE KLASS
poznata Engleska pijanistkinja (ex pevacica pop grupe "HEAR'SAY")
Sve karte za predstavu "Vaginini monolozi" mogu se kupiti na blagajni JDP-a
(tel: 3061 957, 644 447)
po ceni od 700.00 dinara.
Zasnovani na intimnim intervjuima, koje je Iv vodila sa preko dve stotine zena razlicite starosti i socijalnog porekla, "Vaginini monolozi" transformisu stid i tajanstvenost koji obavijaju zensku anatomiju u duhovito, seksi i dirljivo iskustvo. Ceo prihod od ove predstave bice doniran u humanitarne svrhe, organizacijama koje rade sa zenama zrtvama nasilja.
Anti Trafficking Center

Resavska 1

tel/fax: +381 11 3239 002

mob: +381 63 8638 129

email: atc@atc.org.yu

web: www.atc.org.yu
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Jaooo tako mi se ide na ovu predstavu!!!! :eya:
ali necu biti tu.. fuck :drama: :mad: :mad:
Korisnikov avatar
By bona
me like the ekipa & co. al skupooooo :sigh:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by bona
me like the ekipa & co. al skupooooo :sigh:
Valjda postoje i karte za balkon, za ljude sa plicim dzepovima.
Korisnikov avatar
By Zoe
LJudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................a hoce li biti i u Novom Sadu? :cupakosu:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Daaaaaaaa..hocu da idem!!!!! Ali...skupo je... trenutno sam u nikakvoj novcanoj situaciji :( :sigh:

:rida: :rida:

(mozda za neki dan nesto izmuvam...al' da li ce tada biti karata... :nesiguran: )
Korisnikov avatar
By Tweety
dobrotvorni pozorišni performans pod nazivom "Vaginini monolozi" je pozorišna predstava gde poznate strane i doma?e li?nosti ?itaju ispovesti žena, žrtava surovog nasilja i koja ima za cilj da važnost ove teme druga?ije predstavi o?ima najšire javnosti.

Kao što je ve? poznato, režiju ovog poznatog komada Iv Ensler ce raditi Jelena Bogavac, a vrhunska gluma?ka ekipa koja ?e ovo delo izvesti obuhvata imena kao sto su:

Mirjana Karanovi?
Danica Maksimovi?
Ana Sofrenovi?
Anita Man?i?
Nataša Markovi?
Danijela Vranješ
Jelena Ili?
Vladislava Djordjevi?
Hristina Popovi?
Anita Mati?, Hrvatska
i još mnoge druge
Specijalne goš?e iz inostranstva:

Beatriz Luengo - popularna španska glumica ( Lola - iz serije "KORAK NAPRED" )

Myleene Klass - poznata engleska pijanistkinja ( ex-peva?ica pop grupe " Hear's say" )

Obaveštavaju se svi zainteresovani/e da se karte za predstavu "Vaginini monolozi" mogu kupiti na blagajni JDP-a (tel: 3061 957, 644 447) po ceni od 700.00 dinara i pozivaju da kupovinom ulaznice podrže ovaj dobrotvorni projekat.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja MORAM da idem na to, ali nikako u Bg.............ako iko sazna da ce biti i u NS, neka JAVLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Korisnikov avatar
By bigirl
Eh što je lepo što mi drugarica radi u JDP-u, pa mogu da gledam za dž... :trep: :D
Korisnikov avatar
By Tweety
nece biti nigde, osim tog jedinog datuma u beogradu u jdp-u!!!!!
poenta je u V-danu...

Šta je to V-Day?

V-Day je uspostavljen 1998. - vizija, duh, pokret, performance. V-Day slavi i osnažuje zene širom sveta,prikupljaju?i istovremeno sredstva u dobrotvorne svrhe.

Beogradski V-Day je zakazan za 22. april 2006. u 20.00h u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu. www.jdp.co.yu
Korisnikov avatar
By switchon1234
Kako ja znam, za predstave kao i za mnoge druge stvari se mogu koristiti razlicite studentske kartice. Easy travel, Euro 26 sigurno.
U NS sa tim imate 50%, u Bg su mi rekli preko telefona pre par meseci 20%.

Meni ova predstava ne deluje primamljivo. Ni tema, ni naziv.
Korisnikov avatar
By Draco
Danas sam gledala na B92 emisiju o V Day, zenskim organizacijama i tako svacim necim <kontam da je neko mozda gledao od pocetka i da zna kako se zove i o cemu pricam>. Enivej, isplakala sam se kao luda :draco_postala_softy: i bas bih volela da idem ali mislim da trenutno nema sanse da izdvojim toliki kesh tako da idem samo ako iscimam neku kombinaciju.. :)
Korisnikov avatar
By Tweety
ko bude dosao, bilo bi lepo da se upoznamo... anyway, ako neko dolazi neka mi posalje u2u:chestram: c ya
Korisnikov avatar
By Draco
I, jel bio neko na kraju? <ja nisam :( >
Korisnikov avatar
By Tweety
Meni licno je bilo sjajno! Predstava jako zanimljiva i uvek aktuelna, odlicna domaca glumacka ekipa, prelepa Myleene Klass koja je sjajno odglumila svoj deo, kao i Bea, odnosno Lola(Korak nepred) koja je pevala... :kokice:
Korisnikov avatar
By djo
ja ?uo od 2 u?esnice/glumice da su se ose?ale KRSHevito :giggle:
Korisnikov avatar
By tramp
e ne da mi se da jos jednom pisem zasto mi Vaginini monolozi idu na kurac ... ne mogu vise ali izgleda da me nista nece spasiti od njih ... presisali su McDonald's u osvajanju planete :roll:
By spf 3000
isla moja zena. predstava mi deluje toliko zanimljivo da sam zaboravila da je pitam kakvi su joj utisci. a ona zaboravila da mi isprica :zev2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!