Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ajkula
Novootvoreni G-Club nastavlja sa radom u petak 24.03.2006.godine od 23-00h gde Vas o?ekuje crazy party sa novim facama i so?nim provodom. ULAZ SLOBODAN!
Radno vreme od 23-00h do kad Vi želite!
Club radi sredom, petkom i subotom!
SREDA - muziku birate Vi!
PETAK - elektro, strana i doma?a komercijala!
SUBOTA - strana komercijala do 02-00h, a od 02-00h strani i doma?i aktuelni hitovi!

Bezbednost u Clubu Vam je zagarantovana, jer je obezbeðenje profesionalno u odgovaraju?em broju.

Club prima do 800 ljudi, 140 sede?ih mesta (separei i šank).
O?ekuju Vas gostovanja poznatih imena doma?e estrade.

Uskoro i VIP deo, dark room (kreveti sa baldahinima), u planu je otvaranje saune kao i dnevna varijanta caffe bar-a.

ul. Zahumska 14a (ex Padrino, iza Više poslovne škole)
sve informacije na tel. 065/880-990-9 do 20-00h.

W E L C O M E T O G - C L U B ! ! ! ! !
By ajkula
EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
jedno pitanje da li je vlasnik/ci gay ili str8:opatica:
ili je kao X u dosluhu sa BIA?
Korisnikov avatar
By Super Mario
nadam se da ce petkom biti dosta strane elektro muzike.

Svidja mi se i ideja sa nastupima poznatih ( vec vidim naslov u Svetu Ana Nikolic "Romale Romali u gej klubu" )

:dj:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Super Mario
"Romale Romali u gej klubu"
to sigurno necu propustiti :trampolina:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ajkula
u planu je otvaranje saune
Sa'ce dvije tune da se pracne :ribica: :ribica:
Korisnikov avatar
By colorado
Muka mi je strane, a pogotovo DOMACE komercijale!!!

Zar jedan X nije sasvim dovoljan????
By Sixto
Sudeci po ukusu vecine uskoro narednih vikenda ce Lepa brena da oplete jedan 'Mile voli disko'!
Korisnikov avatar
By EYA
ljudi, vidimo se nocas... ponesite 50 kinti, inace necete proci pored mene :lukavi:

:smeh:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by colorado
:kasalj:
e onda da se kolorado i ja trljamo ajpodovima u diskoteci :) )
By LilianBg
a sta fali narodnjacima ?? :) ako vam se ne svidja idete u SKC, Akademiju ili KST

a moze i brena ne zalim se :) )
Korisnikov avatar
By colorado
:)

Hvala na podrsci. Izludjuje me pomisao da nas postoji ukupno 5 u celom gej svetu kojima je bitno da NE slusaju narodnjake kad izadju i koji nece praviti kompromise po tom pitanju. Zar stvarno svi to slusaju?? Mislim, 90ih vam je bio izgovor to sto se nista drugo ne pusta po radio i TV stanicama.. Sta je sad u pitanju?

Lilian, nista licno. Samo sam revoltiran time sto cujem samo narodnjake i city produkciju gde god se okrenem.
I ok su KST, Akademija, plastik... Isto tako su ok i splavovi, pa mozete vi sto se lozite na narodnjake tamo da idete.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Bolesna sam :sigh: :temperatura:

Ni ovog petka necu videti taj g-club :sigh:

@ colorado : :up:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Sixto
Sudeci po ukusu vecine uskoro narednih vikenda ce Lepa brena da oplete jedan 'Mile voli disko'!
u to sam ubedjen jbg
By Bombina
dve su poznanice su bolesne tinke i krepac c c c
Korisnikov avatar
By two4fun
nadam se da ce se pojaviti neko ko ima dovoljno novca da otvori normalan gay club, a ne da podleze muzickom ukusu masa:kafa:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Sixto
good prediction :(
Korisnikov avatar
By Paki
Sre?ica i ja ipak ne odosmo ... (tuga :( ) ... al' opet, bilo nam je lepo i ovako ... :mazi: :kissing: :blush:
Korisnikov avatar
By Vlada T
U moje vreme, gej muzika je bio haus.

Danas je, ocito, "romale, romale, cavale".

Sto rek'o Branko Radicevic, "tuga i opomena"...

:predaja:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Vlada T
U moje vreme, gej muzika je bio haus.

Danas je, ocito, "romale, romale, cavale".

Sto rek'o Branko Radicevic, "tuga i opomena"...

:predaja:
U koje tvoje vreme, Vlado? Stvarno je vreme da pises memoare...
Korisnikov avatar
By EYA
bilo bi bolje da prave tematske veceri, jedan dan elektronika, drugi dan turbo elektronika... nego sto prave blokove, pa se svi umore...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Razumem da G klub ho?e da prelomi X, te da tu publiku privu?e, ali ako se ve? obe?a elektro- to nikako ne podrazumeva uživo izvoðenje CECE.
I dalje mislim da je otvaranje drugog kluba u BG izuzetan dogaðaj, ali odredite jedan dan (makar to bila i sreda)za elektro (onakav kakav slushamo u plastiku, recimo)

:flasher:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Super Mario
nadam se da ce petkom biti dosta strane elektro muzike.

Svidja mi se i ideja sa nastupima poznatih ( vec vidim naslov u Svetu Ana Nikolic "Romale Romali u gej klubu" )

:dj:
Kralju, kol'ko si biJo u praFu:hail:...
By жњ
X je postao isuvise tesan za ondasnje tetke i strejt devojke pa su se setili da im je potreban veci prostor i otvorili G-club! Isto sranje kao X, samo pet puta vece. Ekipa ista kao iz X-a. Muzika - identicna. Samo ne znam zasto su napisali da je petkom elektronika - kad nije (prevarishe nas). Zapoceli su sa onim najbednijim disko hausom i singlovima starim pet-sest godina, pa preko "moj sexy robot" by goga sekulic, dosli do brene. Cichanje, vrishtanje, skakanje po sanku, padanje sa istog, sex, droga i harmonika!!

jebiga, mesto je imaLO potencijal, ali imam osecaj da je X samo promenio adresu!!
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by amnesia
X je postao isuvise tesan za ondasnje tetke i strejt devojke pa su se setili da im je potreban veci prostor i otvorili G-club! Isto sranje kao X, samo pet puta vece. Ekipa ista kao iz X-a. Muzika - identicna. Samo ne znam zasto su napisali da je petkom elektronika - kad nije (prevarishe nas). Zapoceli su sa onim najbednijim disko hausom i singlovima starim pet-sest godina, pa preko "moj sexy robot" by goga sekulic, dosli do brene. Cichanje, vrishtanje, skakanje po sanku, padanje sa istog, sex, droga i harmonika!!

jebiga, mesto je imaLO potencijal, ali imam osecaj da je X samo promenio adresu!!
pa da, vlasnik X-a i G-cluba su jedna te ista osoba...

Prostor je super ali fali ventilacija - OPET taj problem!

Muzika je grob kao i u X-u! (sto ocito nije smetalo onima sto su se bacali po sanku)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Iz ovih i onih razloga jos nisam stigao da obidjem klub, ali po onome sto sam cuo napravili su jos jedan, samo veci, X.

Ako je zaista tako, onda nam nije ni trebao...

:kokice: :kokice: :kokice:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ne, gazda nije isti. Gazda G kluba je bio shef obezbedjenja X-a godinama, a sada je pokrenuo svoje mesto
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!