Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Pre par dana sam bio u ovom kaficu i mogu vam reci da je jedini pravi GAY kafic ....sve je cisto, normalan wc, jako ljubazne konobarice, usluga na nivou, sve odise cistocom i kluturom... Nalazi se na Terazijama preko puta ''Benetonove'' radnje u prolazu.....Posetite i iznesite utiske....
Korisnikov avatar
By tessio
E ja bila tkdj,pre par dana ... skroz ok ;) tj. kao svaki kulturishka caficj ... bez mrakova i zavijanja ...
Samo ,ja videh fine konobare ( heh,mozhda druga smena ;) )
damnt :lol:
Korisnikov avatar
By Boshko
Simaticno je, jedino sto je malo malo i malo neudobno... Ali generalno su vrlo pozitivni utisci :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman i ja mnogo volimo taj kafic, super je u svakom pogledu :love: Medjutim prosli put kad je Seaman bio (pre jedno dve nedelje) kafic je bio zatvoren, zatvorila ga finansijska policija :no: Ako je Tessio bila pre neki dan onda su to lepe vesti, znaci da ponovo radi... :klap:
Korisnikov avatar
By Seaman
Prijatno mjesto, lijepi utisci.Prijatni vlasnici.
Dina, kad dodjem opet idemo tamo. :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Svakako :bouncy: Mada mozda bi Status mogao da brise adresu, pa koga zanima - nek se javi na u2u...
Korisnikov avatar
By Seaman
Mada mislim da bi prvo trebao da pita vlasnike da li odobravaju da im se lokal ovdje spominje.
Korisnikov avatar
By Dina
To sam upravo i ja napisala... nekako mi se javlja da ne :smilegrin: :wink2:
Korisnikov avatar
By Seaman
Odnosno, sigurni smo da ne zele!
Korisnikov avatar
By Seaman
Kada su otvorili kafic, pitali smo ih(Dina i ja) da li smijemo da ih reklamiramo ovdje i rekli su da ne bi voljeli.Medjutim, danas sam ih kontaktirao i nisu imali nista protiv.Tako da je sve u redu.
:kupanje:
Korisnikov avatar
By EYA
ako je u redu, onda nek stoji tema... taman sam se naostrila na brisanje :sw:

zivela gay scena :zastava:
Korisnikov avatar
By radoznala
Pa ja bila... i to 3 puta!
Jeste, bas je lipo.... Imaju i super salate... Ne narucujte sa pancetom, mnogo podseca na pasulj i.... nema tople vode u wc-u, i.... konobarica mi je jednom donela casu vode bez vode(tj.casu sa ledom-'zaboravila') i jednom krenula da donese racun i (opet)zaboravila da ga ponese :lood: :lood: :lood:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by radoznala
Pa ja bila... i to 3 puta!
Jeste, bas je lipo.... Imaju i super salate... Ne narucujte sa pancetom, mnogo podseca na pasulj i.... nema tople vode u wc-u, i.... konobarica mi je jednom donela casu vode bez vode(tj.casu sa ledom-'zaboravila') i jednom krenula da donese racun i (opet)zaboravila da ga ponese :lood: :lood: :lood:
Ja ne zamjeram kod takvih stvari.Mozda joj je to prvi posao.:vogue:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
recite vlasnicima da sam ja otvorio temu... neka me mladji vlasnik poljubi u usta u znak zahvalnosti... ne bih se bunio...

:obraz:
By Perun
Danas sam i ja posetio to mestasce.
Jako lepo izgleda.
Jedina zamerka - losa ventilacija.
Korisnikov avatar
By djo
hehe, losa je ventilacija i u 'ipanemi'...

ja još ne odoh, nikako da se bivši i ja dogovorimo :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja danas <mada vec juce :smirk: > htela tamo da zabodem sa drujzom <rain shelter> i kad smo prolazili ka Slaviji skontam znak i sve to i kao, aj u povratku cemo, ali djaba, ne e radilo vise.. :( U stvari, ne e :( nego :wtf: ?!?! Mislim, vremenski raspon je bio tipa pola sahata max.. Jebo kafic koji radi do tri or sth nedeljom..

A sad jedno Q <kad se vec furamo fensi zakonima> --> jel dozvoljeno pusenje tamo? Mislim na pljujze.. :zev2:

..i kakve su cene? :smirk:

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Super Mario
fine su cene- regularne. A prostor je muy bien, samo sto je mali :sigh:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Super Mario
fine su cene- regularne. A prostor je muy bien, samo sto je mali :sigh:
Apsolutno tacno... Skuceno je bre mnogo...ne mozes posteno ni da pljujes po drugim gostima :roflmao: ...ali to me ne sprecava da idem tamo u proseku 1,333333 puta nedeljno :D
Korisnikov avatar
By Dina
Draco,
Kafic ne radi nedeljom...
Korisnikov avatar
By Draco
Kako sad ne radi?!?!
Pa bila je upaljena firma <na putu ka Slaviji>..a u povratku ugasena i skroz sve zabarikadirano.. :(

Hvala za info o cenama i prostoru! :)
Korisnikov avatar
By Dina
Verovatno su samo vlasnici dosli na kratko da srede kafic, papire ili vec nesto slicno... Pretpostavljam - jer se meni jednom desilo da upadnem u kafic nedeljom - isto videla upaljenu firmu :shok2: :shok2: posto ih znam preko Seamana imala sam svejedno nesto da im predam, ali sam upamtila da tog dana ne rade.
Korisnikov avatar
By Hys.
nije loso, nije loso:pivce:, samo je malecko:nazalost:
Korisnikov avatar
By unic0rn
bejah juche, prostor je stvarno super, osoblje je fino :)

samo, mnogo je mali bre + zagushljiv + bude s vremena na vreme preglasna muzika kao u diskatj da ste ushli :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by unic0rn
bejah juche, prostor je stvarno super, osoblje je fino :)

samo, mnogo je mali bre + zagushljiv + bude s vremena na vreme preglasna muzika kao u diskatj da ste ushli :)
... e, da, samo malo da se updateuje playlista :blush:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam bila u cetvrtak sa nekim krdom ljudi pa je delovalo bas malo, plus su mi stolovi nekako cudne visine + labilni :lol:

Enivej, smestili smo se, shvatili da se bas i nismo najsrecnije smestili i zapalili na drugo mesto u roku od 3 minuta.

I dalje nemam utiske, moracu jednom da overim place bez krda..:indijanac:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hajde poblize objasnite gde se mesto nalazi.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Oziris

Ja cu da te vodim :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by avalon
Originally posted by Oziris

Ja cu da te vodim :D
Sugar, sta bih ja bez tebe? :kiss:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
meni je tamo super, ali do sada ne sretoh nijednog forumasa...

pa gde se krijete kada tamo dodjete....

:peva:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!