- 11 Maj 2005, 00:30
Upravo sam na chatu saznao da je cc zatvoren do daljnjeg! Znate li nesto o ovome?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by unic0rnpo dudama?
najveci sam klaber od svih ovde
Originally posted by unic0rnnista se ti ne brini, vodim te ja negde u zezanje
ma po svemu...
uvek je onaj na koga najmanje sumnjash
Originally posted by unic0rnne morash da igrash
vazi... samo, mi kompjuterasi ne znamo da igramo.... a tek meNtalci kompjuterashi.....
Originally posted by ZvezdasBGkakav crni splav... em da se tetke smrznu od hladnoce u onim vristecim ultrauskim majcicama, em da se pijane stroposcu u 'ladnu savu...Originally posted by bojandjoAjde , ajde da malo lobiramo za neki splav!!! Ajde....
ili da se lotos napuni vodom!!! lotosi i onako plutaju:smeh:
Originally posted by Alexander the GreatDa su bili pametniji pa da su ranije to uradili!
Upravo sam na chatu saznao da je cc zatvoren do daljnjeg! Znate li nesto o ovome?
Originally posted by MarbleVeruj mi da tu ne treba mnogo pameti, niti je potrebno izmishljati ne znam
Mudro zboris fazzo. Mada mislim da je vec ocigledno da ce to da urade. Samo, kako ce izgledati regenerisani Can-Can ? Ili, josh bolje pitanje, kako bi trebao da izgleda? Hmmm....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!