Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

X ili Can Can !?

X
12
24%
Can Can
39
76%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
"X"

jer je milion puta bolji.....

svaka cast za muziku, poseceniji je i jeftiniji i uvek se mnogo bolje provedem...

:chilling:
Korisnikov avatar
By Rei
U X-u nikad nisam bio, a i chuo sam da je rupa pa glasam za Can Can u kojem se uvek extra provedem.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
pa .... :nerd:

ni jedno, ni drugo ... smoooooooooooooooooooor :wcsolja:
By Бреее!!!
da, nedostaje treca opcija ... nesto drugo, ni jedno i sl :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ako je vec takva tema izaberi jedno od ta dva, shta ce ti treca opcija?
Korisnikov avatar
By Crave
Za Can Can znam da se svi uvek OK provedu .. ali avaj, to više nije IN, pa sve tete prešle u X ... do pre par meseci svi su o Xu govorili kao o rupi u koje ulaze samo najgore kalašture ... neke persone ga zovu Picin park 2. A sad je druga pri?a... Mada .. nisam bio tamo, tako da ne mogu da komentarišem. Tako da ne glasam ni za jedno ni za drugo.
By fazza
Ne smem da vam se zakunem, ali sigurno cu ubuduce izbegavati tu
rupu od rupetine!!! Pozlilo mi je chim sam se spustio dole, nisam mogao
da se povratim dva sata! Alo, dole nema vazduha, ne moze da se dishe
koliko je prenatrpano!!! Svaka chast onome ko dole moze super da se provede,
da ga guraju i jashe sa svih strana, fuj!
Korisnikov avatar
By EYA
kan kan, ali one zurke kao nekad sto su bile :lizalica:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Sudeci prema situaciji u X, nasoj zajednici je preko potrebno da se otvori sauna.
Iz nekog razloga, meni ne do kraja jasnog, ljudi vole da skacu jedni po drugima, znoje se, disu na skrge i cupkaju uz zalosno losu muziku.
Valjda u toj atmosferi jeftinih deo-stikova, sintetickih TRN majica i uskovitlanih ocekivanja izgledi za ljubav do kraja zivota jesu najveci.
:mete:
By Thomas
A gde se nalazi taj X. Moze neko adresu da napishe?
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by m..
Kinic...
:up:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by fazza
Ne smem da vam se zakunem, ali sigurno cu ubuduce izbegavati tu
rupu od rupetine!!! Pozlilo mi je chim sam se spustio dole, nisam mogao
da se povratim dva sata! Alo, dole nema vazduha, ne moze da se dishe
koliko je prenatrpano!!!
Fazzice, to ti je od onih 1l vina koje si popio ranije tokom veceri. :stopdrogi:

A ja i dalje nisam dobio da te mazim. Ni onaj ekstazi koji ti ubacih u pice mi nije pomogao. :no:
Originally posted by fazza
Svaka chast onome ko dole moze super da se provede,
da ga guraju i jashe sa svih strana, fuj!
Jahanje sa svih strana... Mmmmmm... Sounds like fun. :)

Ma ja glasam za oba. Bas je dobro sto postoje dva toliko razlicita mesta. :)

Bio sam u X-u sinoc prvi put posle tri godine i bilo je bizarno. Ali zabavno! :) samo mi je zao sto nije bilo jos vise ljudi. Ipak sam mogao sa teskom mukom da se krecem kroz (za/us)paljenu masu. treba ga anpuniti da ne mozes da se mrdnes. Podrzavam Vladimirkin predlog za saunu. :)

Sve u svemu na kraju sam bio primoran da stavim svoje ruke na ovo ----> :sise: koje su bile bas te velicine. :smeh: It was scary, man. :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by EYA
kan kan, ali one zurke kao nekad sto su bile :lizalica:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hm jeb ga narode, mozemo da se lazemo koliko hocemo, ali can je pukao.....a ona rupa drnda sve u sesnaest.....
Sta da mislim? Nista. Nisam ni glasao.
By Бреее!!!
sto neko rece, glasam za oboje ... pa svako nek ide gde mu vise prija ! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Dragon
ja bih Kinic al ga nema vise :placko:
can can mi je mnooooogo normalniji od X-a, al je dobro da postoje barem dva kluba pa mozes kao da biras :smirk:
Korisnikov avatar
By djo
pa da, uvek je bolje kad može da se bira... samo da se can can 'pokupi'...
nego ljudi, još malo pa ?e temperature biti takve da teško da ?e neko u zatvoren prostor... mora da se smisli letnja varijanta... :kupanje:
Korisnikov avatar
By EYA
neki splav :cheer:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ma da, još nam treba da napravimo neku gay žurku na nekom splau, ... do?u obrazovci , odvežu splav i svi pederi Srbije otplivaju rekom vam Srbije....... eeeeeeeee ja im ne?u dati to zadovoljstvo :D :vulkanac:
Korisnikov avatar
By djo
to se ve? desilo, leta ljubavi 2001, samo nije splav otplovio nego nestalo struje :smeh: :kesa: koliko sam ?uo bilo je i ?amaca za spašavanje...
By Goldentouch
U X sam se osechao kao nasukani kit na obali koga ubija tezhina sopstvenog mentalnog zhivota. meni jednostavno chitava atmosfera deluje nekako nesvetlo, bezbojno, nikome se ne vide lica, a muzika je puna chudnih tekstova koji odrazhavaju neke mentalne matrice koje jednostavno ne mogu da podignu moje raspolozhenje. U kan kanu je muzika sigurno prihvatljivija, i ljudi se ponashaju kao i u svakom drugom klubu u gradu. Poshto sam zhiveo neko vreme u Vrshcu secham se da kad bih otishao sa rodjacima u diskoteku ljudi su po nachinu i ponashanju gotovo istovetni, nekako je chitava stvar sa izlaskom malo sick, tako nekako.

Kad se Kan Kan otvorio to je zaista bilo lepo, gradska deca mogu negde da odu da se zabavljaju.

:trep:
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by goranD
ma da, još nam treba da napravimo neku gay žurku na nekom splau, ... do?u obrazovci , odvežu splav i svi pederi Srbije otplivaju rekom vam Srbije....... eeeeeeeee ja im ne?u dati to zadovoljstvo :D :vulkanac:
ja se vala ne bih zalio da odem iz ove zemlje u lepshu buducnost...
a da josh otputujem krstareci na lepom plavom dunavu... the only way to travel!
dakle, cancan! :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Savitar
ja se vala ne bih zalio da odem iz ove zemlje u lepshu buducnost...
a da josh otputujem krstareci na lepom plavom dunavu... the only way to travel!
dakle, cancan! :D
da Duvan te?e u pravcu Nema?ke ne bi se ni ja bunio, ali u pravcu Rumunije ... neka hvala :no:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jel ti to hoces da kazes, da ne znas da plivas? :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ZvezdasBG
Jel ti to hoces da kazes, da ne znas da plivas? :D
Dunav je pun virova... neka hvala, radiju ?u ?ekati ?amac :alexis:
Korisnikov avatar
By black_wings
Kada sam bio u BG posetio sam X.I super je mesto.Muzika strava, super likovi i likuse lepo izgleda...Jedino ona fuxa sto cuva jakne nije htela da mi uzme torbicu pa sam celo vece nosio oko struka...
I pustali su Jeciku svaku drugu pesmu:-(
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by REI
Pa ako je vec takva tema izaberi jedno od ta dva, shta ce ti treca opcija?

Reichel dusho da ti Blondza rekne nesto... U petak sam prvi put izasao u X i fenomenalno sam se proveo! Mnogo mi je opustenije nego u cc, muzika je super i plus imaju sipku :) Ne razumem zasto ga svi toliko pljuju i nazivaju rupom.

Glasam za prvi opciju!
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Ctatyc
samo par stvari da napomenem ....

Uocite NAJVECU RAZLIKU zmedju
"X" i "Can can"-a...

slobodan ulaz u obe diskoteke
ista cena pica
Can Can ima mnogo bolji prostor, lepse je sredjen, mnogo uredniji....
u Canu je tehno muzika, u X-u narodnjaci....

zakljucite sami zasto je "X" PUN a Can Can PRAZAN.....ako izezmemo 30 tak ljudi koji tu dodju zato sto su dobri sa gazdom pa onda odu u "X"...

Po mom misljenju
X je DEFINITIVNO najbolji...

smeta mi mala diskriminacija CECE i ocigledan uticaj lobija JK i njen album koji se slusa cele noci....

:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!