Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By eurogayboy22
Originally posted by coalaBG
svake 2 nedelje se odrzavaju zurke u Subotici , u lokalu u centru grada , prostor je skroman ali bolje ista nego nista... :) )) upad je 150 dinara a svako pice je 50 dinara :) ))) ja sam bio 2 puta , prvi put su delili tortu za dz, a prosli put je nastupala neka zenska iz madjasrske (trandza) :) )) u svakom slucaju bolje nego nista, inace zurke se odrzavaju u starpom gustavu :)

[Izmenjeno 17-11-2004 goranD]
By eurogayboy22
JA BIO NA POSLEDNJOJ ZURCI SADA U SUBOTU-STVARNO JE BIO LUD PROVOD - BILA JE NEKI DJ IZ MADJARSKE- ALIZ-BRATE ONA STVARNO ZNA SVOJ POSAO!!!
MASA MLADIH LJUDI A ATMOSFERA OPUSTENA MAXIMALNO
PRAVE I DOCEK NOVE GODINE EJ- ZA 20 EURA SVE UKLJUCENO I PICE I KLOPA NEOGRANICENO PA JEL IMA JOS NEGDE ZA TOLIKO!!!
POZURITE JER SAM CUO DA JE OGRANICEN BROJ MESTA A I JA DOVODIM DOSTA DRUGARA IZ BGD-a

LJUDI JA CU STO POSTO BITI TAMO A VI VIDITE:party: :muzika:

BY THE WAY IMA I DOSTA DEVOJAKA KOJE SE LUDO PROVODE:lezkiss:
Korisnikov avatar
By aborn
Ja bih svratio ali me je strah jer znam da tamo ima ljudi koje poznajem a za koje predpodstavljam da ne znaju za mene:smilegrin:
Inace, skonato sam koji je to kafic. Malo bolje sam procatao prvu poruku gde pise "bivsi Gustav" :smilegrin: Eto, vidi se koliko poznajem svoj rodjeni grad! C,c,c,c!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
kad je sledeca zurka i koga da kontaktiraju NSadjani koji bi da dodju?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pa stvarno kad sledeci put budem isla dole u posetu moracu da zavirim tamo, nije daleko od mesta odakle sam...da vidim kakve su party dole jer bila nikad nisam(milim na gej zurke)
Korisnikov avatar
By marvuk
I ja dolazim obavezno!

FIESTAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

:muzika: :muzika:
By Andjelija
dobro, a gde se tacno nalaci taj klub i da li ima ime, jer sam ja iz Beograda, i volela bih da ga posetim, poljubac!:cvece:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Bila sam 3-4 puta,jeste da je malo mesto,ali ok..."veselo veselo"eto ko je za upoznavanje ili da ide sa nama nek se javi... :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Juhuuu:klap:

javi se na u2u...:)
By Harun el Pusah
Ja idem svaki drugi vikend...tacnije kad god ima zurki u tom njihovom klubu...nije lose...samo mnogooooo ranije bre krecu sa ZLIM narodnjacima, pa te ubiju u pojam:zacepi:. Jedna od boljih strana je ta sto je tamo sve jeftino...upola u odnosu na bgd cene. Ako neko zeli da ide...neka se javne...mozemo zajedno... :)
Aj pa tako...pozdrav!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Jao,slazem se sa tobom skroz....j
esi bio sad u subotu?
Korisnikov avatar
By switchon1234
Mmmm, Subotica...
A jel to prostor cisto za zurke ili radi kao kafic pa se vodi kao da je gej-frendli?
Na zurku tesko da cu otici u skorije vreme, no preko dana bih mozda i posetila prostor...

Jedna drugarica mi pricala o gay zurci u SU, samo ne znam jel to bila privatna ili u prostoru koji spominjete...
By Harun el Pusah
BiLA da :) ...i verovatno cu opet one tamo:)
Ma to je samo klub, koji (mislim), radi svaki drugi vikend i u njemu se odrzavaju gay zurke, znaci nije private vec je nalik na klubu X u bgd-u. A sto se privatnih zurkica u Su tice, to uglavnom prave madjarice, ali mozda bude i nekih iznenadjenja uskoro... :sluske: :bouncy: :dj:
Korisnikov avatar
By aborn
Ah! Ne mogu da verujem da je proslo godinu dana od moje prve poruke u ovoj temi! Grozno! Sada skoro redovno posecujem taj klub sa deckom :) Svidja mi se, ima dosta poznatih (kako je to lepo kada se prvi put ugleda neko poznat a jos kolega.... :) )
Atmosfera je zaista opustena, vesela. Nije veliki prostor ali je za sada dovoljan. Bolja je zurka kada radi Zeljko, mora se priznati, a malo je smor kada radi Aliz, DJ iz Madjarske.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Slazem se sa svim,osim za muziku.....hehe,pa nisam bas za "kolce" oko 1h........vise volim kad radi Aliz.... PS Jesi bio u subotu?:)
By SHY
to je mesto ispod svakog kriterijuma ,zali boze sto sam prevalio toliki put...znaci narodnjaci non-stop...sve odaje utisak jeftine ,ali bas jeftine seoske zurke sa sijalicama od jelke sa trash u najgorem smislu muzike...ko voli neka mu je super,ali od normalne ekipe ne videh nikog...kako od gay populacije uzeti lovu za nista ,taj je fazon...od urbanosti nema ni U.

Od mojih prijatelja iz Su niko ne ide u RUPU kako se mesto interno zove...
Korisnikov avatar
By aborn
Ma kakvo crno kolo u 1!!!!! Malo je falilo da se ne frapiram u momentu! Eto kolo u originalu pa jos isto to i u jeftinom remiksu! Sta ces, dete se trudilo da zadovolji masu! :hyper:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by aborn
Ma kakvo crno kolo u 1!!!!! Malo je falilo da se ne frapiram u momentu! Eto kolo u originalu pa jos isto to i u jeftinom remiksu! Sta ces, dete se trudilo da zadovolji masu! :hyper:

Hehehe,nemam komentar...:redaljka:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja bio jednom, leta 05, sam, naduvan. :bicikl:

kompletan uzas. od mesta, od muzike, od ljudi.

ni jedan fin, urban, smarty frajer, sve neka estrada, fem, frizeri, kv radnici, perje, D&G majice sa buljaka... uzas, uzas, uzas.

:sw:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ma daj bre,sve zavisi od drustva....
Nije bitna ni muzika ,ni masa...(kao da kapiram okolinu...)

:vijaca:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mozda i dodjem chisto iz fazona.....

Chuo sam iz poverljivih zivora da dva tipa koji su nekada radili CITY planiraju da dodju, e sada ja moram da dodjem vikend pre njih... allways first:lizalica:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by coalaBG
svake 2 nedelje se odrzavaju zurke u Subotici , u lokalu u centru grada , prostor je skroman ali bolje ista nego nista... :) )) upad je 150 dinara a svako pice je 50 dinara :) ))) ja sam bio 2 puta , prvi put su delili tortu za dz, a prosli put je nastupala neka zenska iz madjasrske (trandza) :) )) u svakom slucaju bolje nego nista, inace zurke se odrzavaju u starpom gustavu :)

[Izmenjeno 17-11-2004 goranD]
Ja planiram da navratim, a umesicu i tortu, da se svi zajedno osladimo na zuru.

:dance:
Korisnikov avatar
By Adam*
A gde je to?????
Na mestu starog "GUSTAVA"-Petra Drapsina????
Ja za to prvi put cujem!!!
Bas bih posetio jednom takvu zurku...Nisam jos...ja sam Bi...tako da sam jos u senci!Ali mogli bi da mi najavite kada se to desava dosao bih!!
pozdrav svim Free Suboticanima!!!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Da,centar...bivsi Gustav :)
Sledeca zurka je sledece subote....ali ti treba "kartica" ...pih,ja bolje upoznata nego Suboticani:D
Javi se na u2u,ako bi dosao....
:kiss:
Korisnikov avatar
By Adam*
Hvala sto ste mi odgovorili!!!
By SHY
Originally posted by Mahoney Eleven
ja bio jednom, leta 05, sam, naduvan. :bicikl:

kompletan uzas. od mesta, od muzike, od ljudi.

ni jedan fin, urban, smarty frajer, sve neka estrada, fem, frizeri, kv radnici, perje, D&G majice sa buljaka... uzas, uzas, uzas.

:sw:

da totalno si u pravu,kao da si dosao u birtiju na zeleznikoj stanici,bolje je i :peca: od takve zurke.....i ako je to scena onda sam ja :svetac:
Korisnikov avatar
By aborn
OK Ljudi, mesto nije za gala predstavu I nije sjatiste ultra-mega-giga frajera ali je zato ipak nase I dobro nam je :) Ne kazem ovo zato sto tamo radim :) Provod je dobar kada je drustvo dobro. Bice bolje I bolje, samo nam dajte vremena I budite I dalje tako mali slatki dobri gosti :)
E sad, posto radim sada sledec zurke, 18. marta, molim muzicke zelje! :) Radio sam vec dva puta I po recima gostiju bilo je luuuuudo! Obecavam da ce I dalje biti tako! Za nekoga sve a za svakoga ponesto!
Znaci...muzika....zelje....bez pozdrava:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!