Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Clubber
...PISACU SVAKI DAN ZA ONE KOJI ZELE DA ZNAJU ZDRAVSTVENO STANJE MOMKA KOJI JE NASTRADAO I IMA TESKE TELESNE POVREDE SA NA ZALOST NEIZVESNIM KRAJEM !!!...
:(
Toliko je tuge i nesrece svuda oko nas i toliko smo bespomocni pred njima, da coveku prosto ne preostaje nista drugo nego da svakodnevno place i tuguje zbog svakog geja koji je imao tu nesrecu da se rodi i zivi u Srbiji.
Izvestavaj nas o stanju tog momka, a kad se on malo oporavi, ja sam rad da budem u delegaciji koja ce ga posetiti u bolnici.
Ne bi bilo lose odneti mu neku knjigu da cita, neko voce, slatkise i sta li se vec nosi u takvim prilikama.
:)
Puno pozdrava i zelje za brz oporavak.
Korisnikov avatar
By jukie
Dragi - ge moji - je,
Nekoliko Vas sad meni drzite slovo kako sam nepismen , pa prvo se okrenite oko sebe , zapitajte se !!! ???
Pozvacu Vas na zurku , lud provod i celo vece , a za kraj cu pustiti budale da Vas biju jer ste to sto jeste ?! NISKO I PLITKO razmisljanje .
Mi nismo otisli da se jebemo niti da provociramo nekog vec da nam bude prijatno a vlasnik ne skonta da treba u klub visokog rizika dovesti PROFESIONALNO OBEZBEDJENJE !!! Nikom od nas nije pisalo sta smo ili nismo , al budala je uletela polomila i otisla a ostavili ste coveka bez trunke solidarnosti sto se desilo . BRE SRAM VAS BILO!
Ako nemate pametno nesto da kazete bolje nemojte ovde to raditi .
Što se nerviraš Clubberu. Imaš 42 godine a prepireš se sa ljudima koji mogu da ti budu deca
Uzaludno je prepirati se sa decom i omladinom
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Jel cuo neko sta se desava sa deckom koji je povredjen?
By Sixto
Operisu ga u petak.

Za onog drugog nemam nikakvu informaciju, jbg!
By Clubber
Sreda :

Medicinski izvestaj za momka koji je u BOLNICI :

Operacija treba da bude u petak .

Za kasnije se ne zna sta ce biti , zavisi od onoga sto ce moci u petak da odrade hirurzi .

Povreda nije ni malo NAIVNA i dragi moji ovo nikome ne treba i ne bi smelo da se desi vise !!!

Hvala svima koji se raspitujete za stanje povredjenog momka .

:tea:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa ovo je strasno !
Povrede su takve da je neophodna operacija ?!

Ja mislim da je situacija takva da se nikako ne bi smelo dozvoliti huliganima koji su odgovorni za nanosenje telesnih povreda da prodju nekaznjeno.
Ako postoji volja, oni se svakako mogu identifikovati, uhvatiti i privesti pravdi da odgovaraju za ono sto su ucinili.
Korisnikov avatar
By bakalar
Pitanje je da li 2 tipa, koja cine citavo obezbedjenje i meni deluju ne obedljivo, mogu nesto drugacije da urade u Yellow-u.
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Jel neko zna nesto oko istrage celog slucaja?Da li su ta dvojica pronadjeni?
Niko od zvanicnika iz bilo koje nase organizacije se nije javno oglasio povodom ovog dogadjaja.Izgleda da se oni obracaju samo onda kada se ovakav slucaj desi u Beogradu!
Korisnikov avatar
By ns.happy
nn lica, mislim da se na tome zavrsilo?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pocinioci i ( eventualni ) nalogodavci se svakako mogu identifikovati, samo ako za to postoji volja i saradnja svedoka i ocevidaca. Nemoguce je da niko ne moze da opise napadace.

Trebalo bi ispitati osobe koje stoje na ulazu i pustaju ljude u klub.
Oni se bar mogu lako identifikovati i ispitati.

Ne bi bilo lose ni da zrtve daju izjavu o celom dogadjaju.
By Sixto
Originally posted by bakalar
Pitanje je da li 2 tipa, koja cine citavo obezbedjenje i meni deluju ne obedljivo, mogu nesto drugacije da urade u Yellow-u.
Ja sam se proveo lepo onomad kad sam otisao u Y, ali bojim se nazalost da to moze da se desi i tamo, jer mi to sve deluje neubedljivo i neprofesionalno. Nekako mi ona dvojica ne ulivaju poverenje nikako. Usao sam frisko osisan na nulu, crne pantalone, gojzerice, Alfina jakna, NIJE ME NI POGLEDAO, a kamoli pretresao.

@banne_nsad
Verovatno im niko nije uleteo kesa pa kad ih i ne svrbi, sto bi se cesali!

@Deni
Kako se desio incident ljudi su ispraznili klub za rekordnih tri minuta, da niko nije ostao ni osvrnuo se, a kamo li da opise i prepozna napadaca!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Amadeo
:hail:

...kako se niko nije dohvatio inventara...pa namlatio i te majmune, i neodgovorno obezbedjenje i vlasnike:sudija:

nismo blenta i ja bili :)
A ja? :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sixto
@Deni
Kako se desio incident ljudi su ispraznili klub za rekordnih tri minuta, da niko nije ostao ni osvrnuo se, a kamo li da opise i prepozna napadaca!
Srz resenja problema je to da bi taj klub trebalo da uposli ljude koji nisu praznoglavi, nego koji imaju odredjeno obrazovanje, poznanstva i dignitet, a ne parazitirajuce nikogovice i prazilukovice.
Dok uposljavaju prazilukovice, tako ce i da im bude. :yes:
:vezan:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Mislim da ce se i ovaj slucaj zavrsiti kao i vecina i da se pocinioci nece pronaci. I ja mislim da bi ta dvojica mogla da se pronadju ako bi se istraga pokrenula.Toliko je ljudi bilo to vece da je neko morao da im zapamti lik. Ovakvi slucajevi ne bi smeli da prodju nekaznjeno.Bas mi je zao decka,bas me rastuzuje pomisao da neko lezi u bolnici ni kriv ni duzan,zbog nekog primitivca.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da....
Ali ako ovi sto su osteceni budu krili na kom su mestu tacno povredjeni, zato sto nisu outovani, sanse da se uhvate pocinioci se dodatno smanjuju.

Slutim da su povredjeni smrtno uplaseniji od toga da bi moglo da se sazna gde su te veceri i noci proveli vreme i dobili povrede, nego sto ih bole fizicke rane. Zato ipak mislim da ce iz razumljivog i krajnje opravdanog kukavicluka da kazu da ne znaju ko ih je napao.
Daj Boze da nisam u pravu, ali mislim da jesam.
:deni:
By Sixto
Originally posted by *deni*
Originally posted by Sixto
@Deni
Srz resenja problema je to da bi taj klub trebalo da uposli ljude koji nisu praznoglavi, nego koji imaju odredjeno obrazovanje, poznanstva i dignitet, a ne parazitirajuce nikogovice i prazilukovice.
Dok uposljavaju prazilukovice, tako ce i da im bude. :yes:
:vezan:
Ma ovo je vec pitanje same solidarnosti, a ne dva debila na ulazu! Na istom je nivou kao i obezbedjenje, nula!

Sto se tice istrage, pokrenuta je, al pitanje je dokle ce stici!
By Clubber
CETVRTAK

Medicinski izvestaj nastradalog momka je sledeci :

Za razliku od prvog dana poboljsanje je za nijansu bolje i nista vise .
Problemi sa povredom glave se ispoljavaju sa vecim problemom oko ravnoteze ,kontrole vrtoglavice .
Ne moze da se sam krece , nastaju neuroloski problemi koji se nadamo najboljem i proci za sada sve po starom . Otoci koji su nastali menjaju boju , dislokacija nosnih kostiju za sad se ne pomera mada su bolovi po opisu VELIKI i veoma neprijatni . .....
Sutra u petak je OPERACIJA za koju se svi iskreno nadamo da ce poboljsati opste stanje nastradalog , jer se nije smelo operisati zbog svih unutrasnjih povreda glave koji su nastali i morali su se prvo sanirati i dovesti pod razumnu kontrolu da se slozena operacija moze izvrsiti .

Sto se tice pocinilaca to se jos nista zvanicno ne zna ! ???
Istraga je u toku i rade sposobni ljudi iz kriminalisticke policije i krvnih delikata tako da se nadamo da ce nesto pojaviti na vidiku mada je Novi Sad mali grad .
Sto se svedoka tice to imamo sliku bez problema i necemo se stideti da takvi idioti robijaju ali samo SIBIR DOALZI U OBZIR !!!
Ici ce se do kraja i necemo dozvoliti da se na ovome zaustavi i zaboravi .
Vise detalja o postupku necu pisati zarad zlobnika koji ne zele da pomognu , a i zbog sigurnosti momka koji je nastradao . Naravno da NECE STATI NA OVOME KRATKO I JASNO .

NEKA SE SVI ZAPITAJU DA LI SU MOGLI BITI NA ISTOM MESTU KAO NASTRADALI .?!?!

Voleo bih da se organizacija barem potpise ako uopste postoji o slucaju jer je sramotno da se cuti !!!

:neto:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
CETVRTAK

Medicinski izvestaj nastradalog momka je sledeci :

Za razliku od prvog dana poboljsanje je za nijansu bolje i nista vise .
Problemi sa povredom glave se ispoljavaju sa vecim problemom oko ravnoteze ,kontrole vrtoglavice .
Ne moze da se sam krece , nastaju neuroloski problemi koji se nadamo najboljem i proci za sada sve po starom . Otoci koji su nastali menjaju boju , dislokacija nosnih kostiju za sad se ne pomera mada su bolovi po opisu VELIKI i veoma neprijatni . .....
Sutra u petak je OPERACIJA za koju se svi iskreno nadamo da ce poboljsati opste stanje nastradalog , jer se nije smelo operisati zbog svih unutrasnjih povreda glave koji su nastali i morali su se prvo sanirati i dovesti pod razumnu kontrolu da se slozena operacija moze izvrsiti .

Sto se tice pocinilaca to se jos nista zvanicno ne zna ! ???
Istraga je u toku i rade sposobni ljudi iz kriminalisticke policije i krvnih delikata tako da se nadamo da ce nesto pojaviti na vidiku mada je Novi Sad mali grad .
Sto se svedoka tice to imamo sliku bez problema i necemo se stideti da takvi idioti robijaju ali samo SIBIR DOALZI U OBZIR !!!
Ici ce se do kraja i necemo dozvoliti da se na ovome zaustavi i zaboravi .
Vise detalja o postupku necu pisati zarad zlobnika koji ne zele da pomognu , a i zbog sigurnosti momka koji je nastradao . Naravno da NECE STATI NA

OVOME KRATKO I JASNO .

NEKA SE SVI ZAPITAJU DA LI SU MOGLI BITI NA ISTOM MESTU KAO NASTRADALI .?!?!

Voleo bih da se organizacija barem potpise ako uopste postoji o slucaju jer je sramotno da se cuti !!!

:neto:
Drago mi je sto cujem da se vodi istraga.Namas pojma koliko zelim da se uhvate ta dvojica.Stalno pratim sta se desava.Nisam samo razumeo ovaj deo kad spominjes sliku,nadam se da je neko zapamtio njihove likove.
Sto se tice povredjenog verujem da ce to sve biti u redu,procice sve te fizicke traume ali ce mu taj ruzan dogadjaj dugo ostati u secanju.Ipak je to velika psihicka trauma.
Ovo sto kazes za organizacije skroz si u pravu,ne znam zasto se i dalje niko ne oglasava povodom ovog dogadjaja. Mozda treba posebnu temu za njih da otvorimo,mozda ce onda primetiti o cemu mi ovde danima pricamo.

Obavestavaj nas i dalje
Korisnikov avatar
By Blady
E sad vec moram da se ubacim u ovu temu.....
Polako pocinjem da reagujem... Prvo, meni je zao tog momka... na zalost je jedan od mog forumaskog druga... ali da vas pitam nesto????
JEL OVO JEDNA JEBENA TEMA GDE JE NEKO NAJEBAO??????
Nije, prema tome, sve i svasta sam vidjala, tukli su mi drugare, drugarice svasta se desavalo....
Mora, svako voditi racuna o sebi, na srecu neku polupanu, nisam prisustvovala tim situacijama...Ali neka svako bude svestan gde ide... prema tome, svako nosi svoju odgovornost, nismo deca.... a i mora imati info o tom mestu gde izlazi... Ja u X nisam nikad bila, niti zelim, ja narodnu ne slusam, radim vikendom i to je to..
Kao sto kazem, zao mi je decka, jako, ali to nije prvi put....
Y, ima obezbedjenje, nije bilo vecih incidenata, a ni manjih i drago mi je...
Toliko od mene...
By Clubber
Draga damo drugarice BLACK LADY .

Moram da te obavestim da svi gledamo iz drugog ili svog nekog ugla .
Ali ovo sto pisem nije zato sto nisam to sto jesam vec samo pokusavam da svima samo stavimo do znanja da to ne treba da se desava.
Nisam patetican i ne mislim da treba da se likuje ako je momak dobio batine ali ne treba olako preci preko bilo kog dogadjaja sto se desi . Nemoj me pogresno razumeti ali shvati da ima losih momaka.
Da li mislis da si sigurna bilo gde kada si u klubu ili van njega ????
OVO NIJE JEDINA I JEBENA TEMA kako je ti nazivas .
Ali samo zelimo da svima VAMA koji ste sad ljuti sto pisem sve o momku koji je nastradao i koji je upravo na operacionom stolu gde se lekari ceskaju sta i kako da urade jer povreda nije NAIVNA , lepa moja damo ( simpaticna si skroz i uzivo ) ali hajde da svi poradimo na tome da se to NE DESAVA VISE NIKOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Ima problem koji niko od Vas ne shvata al ajd da uzmemo pare a ostalo ko ga ...
Svi mi koji ulazimo u neki klub platimo ulaz OK , ali za ????

Mislis da nismo uzeli odgovornost na seba kada smo posetili klub i Y ali i X ???
Mislis da smo retardirani ? Gresis sreco !

:hypno:
By Sixto
Sad samo da bude momak ok, a posle treba sesti i sa vlasnicima klubova se dogovoriti i izneti predloge kako da se bezbednost digne na visi nivo, jer je to u interesu u krajnjoj liniji i njima!
Korisnikov avatar
By Blady
Draga damo drugarice BLACK LADY .

Moram da te obavestim da svi gledamo iz drugog ili svog nekog ugla .
Ali ovo sto pisem nije zato sto nisam to sto jesam vec samo pokusavam da svima samo stavimo do znanja da to ne treba da se desava.
Nisam patetican i ne mislim da treba da se likuje ako je momak dobio batine ali ne treba olako preci preko bilo kog dogadjaja sto se desi . Nemoj me pogresno razumeti ali shvati da ima losih momaka.
Da li mislis da si sigurna bilo gde kada si u klubu ili van njega ????
OVO NIJE JEDINA I JEBENA TEMA kako je ti nazivas .
Ali samo zelimo da svima VAMA koji ste sad ljuti sto pisem sve o momku koji je nastradao i koji je upravo na operacionom stolu gde se lekari ceskaju sta i kako da urade jer povreda nije NAIVNA , lepa moja damo ( simpaticna si skroz i uzivo ) ali hajde da svi poradimo na tome da se to NE DESAVA VISE NIKOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Ima problem koji niko od Vas ne shvata al ajd da uzmemo pare a ostalo ko ga ...
Svi mi koji ulazimo u neki klub platimo ulaz OK , ali za ????

Mislis da nismo uzeli odgovornost na seba kada smo posetili klub i Y ali i X ???
Mislis da smo retardirani ? Gresis sreco !

:hypno:
Alo decko vrtis pricu sto godina, klaberu.... shvati da su vec postojale ovakve teme, ne osecam se, sigurno svuda.. ako treba da odgovorim na pitanje, cak i radim u gay clubu... i sta sad, ako dobijem preko picke, dobice i taj neko kad tad...
Ne znam stvarno ko si, ali ocigledno ti znas ko sam ja...
Jesam za to, za neke predloge kako ne bi dolazilo do toga... I razumem da je neciji zivot pitanju, meni nemoj o tome da pricas... zapad je i kod nas...
Ali evo izvoli, kad si vec otvorio Ogromnu temu, nema problema ja cu te ako treba povezati sa VLASNICOM kluba Y, pa joj reci sta mislis, i ako imas neke predloge...
Ali provrsljaj malo forumu, pa ces videti da se to desavalo i svuda....
Za Apartman znam, bila sam tamo, i oni imaju pandure ispred... pa eto, ako je i to resenje, neka se potegne neka veza... ne znam sta drugo da kazem, kad ovde nista ne stupa na snagu i homosexualcima moze svasta da se radi... toliko od mene za sada....
Korisnikov avatar
By LAV021
Zao mi je momka, nadam se da ce sve proci kako treba i da ce se brzo oporavit....

Citat:
Pa gospodo draga ko je trazio da se KLUB ZATVORI ?

Ajd sad lepo svi na pranje zubica pa .......

Razlog svog pisanja je da nikom ne treba vise da se desi takav upad BUDALA .

Zasto bi neko zeleo da zatvara nesto sto je mesto za izlazak nas koji smo razliciti ???

Pilici i vasi mozgici su tu na istoj frekfenciji .

Umesto da se borite da imamo svi bolju zastitu vi se sad prepucavate samnom ???!!!

Ajde dajte neki predlog vise nesto pametno recite ...

:doh:

Klub X je zatvoren, sad smo sigurni... :)

da ga nisu odma zatvorili verovatno bi za nedelju dve, posto je toliko isforsirana prica da je paranoa i strah svima u ocima, cak i da su uveli 10 momaka na ulazu i dalje bi bili bojkotovani....

interesuje me zasto je clubber izbrisao svoj poziv na bojkot kluba X u temi scena u Novom Sadu koji smo svi imali prilike da procitamo VELIKIM SLOVIMA???

Mislim da je za ovo sve postojao mnogo bolji pristup a ne izazivati masovnu histeriju!!! mozda je taj razgovor sa vlasnicima klubova trebao da predstoji malo ranije odma posle incidenta a ne sada kada je kasno....

verujem da si sve ovo pokrenuo u najboljim namerama zastite nas svih i U PRAVU SI!!!! za sve sto kazes,
ali za sve postoji metod... a ne izazvati opstu histeriju i onda se cuditi kad se stvari otmu kontroli...

imas 42godine.... i svi mi mladji ocekujemo ozbiljnost i stojanje iza svojih reci makar zbog tvojih godina
Korisnikov avatar
By ns.happy
ali hajde da svi poradimo na tome da se to NE DESAVA VISE NIKOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

kako mislis to da uradis/mo? prvo, ovde ne dolazi puno ljudi koji izlaze. na forumu je aktivno 50tak clanova iz cele srbije od cega mozda polovina izlazi u gay klubove. postujem ja tvoje napore da ukazes na to sto se desilo, ali ne vidim sta ces postici na ovom forumu. masa koja izlazi slabo koristi net, a ako ga i koristi ne dolazi ovamo. ova virtuelna zajednica je jako dobro upucena u sve ekscese koji su se desili i NJIMA SE OVO NE DESAVA VISEEEEEEEEEEEE. (velika slova znace vikanje?ok je, cujemo)
u sustini, svi su ovde u pravu, jbg. ajde da ne zvucim kao velboy, moja podrska i black lady-nim postovima.
podrska i kluberu, eto, mozda je ovo tvoje pisanje dovelo do toga da se u yellow uvedu kartice (nadam se da ce to i zaziveti).
toliko i od mene.
By Sixto
Momak se probudio iz narkoze, ceka se doktor sa malo detaljnijim izvestajem.
Korisnikov avatar
By Momo
Jel neko obavestio neku LGBT organizaciju povodom ovog prebijanja?

Mozda bi oni znali kako da iskoriste ovaj slucaj da se nesto pokrene u javnosti povodom ovakvih napada.
Ako nista drugo a ono da se malo poostre kazne za zlocin iz mrznje.

Kad su prebili one dve devojke i onog stranca u centru BG-a mnogo vise je odjeknulo i to mozda jer su oni obavestili GS alijansu o tome.
Mada su u tom slucaju zrtve bile popljuvane/osudjivane od strane vecine forumasa. Cudi me da sad neko nije krenuo sa tripovima: ko mu je kriv kad ide u gay klub... mozda zato sto vecina izlazi u klubove pa ne bi da baksuziraju sebi.
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Originally posted by Momo
Jel neko obavestio neku LGBT organizaciju povodom ovog prebijanja?

Mozda bi oni znali kako da iskoriste ovaj slucaj da se nesto pokrene u javnosti povodom ovakvih napada.
Ako nista drugo a ono da se malo poostre kazne za zlocin iz mrznje.

Kad su prebili one dve devojke i onog stranca u centru BG-a mnogo vise je odjeknulo i to mozda jer su oni obavestili GS alijansu o tome.
Mada su u tom slucaju zrtve bile popljuvane/osudjivane od strane vecine forumasa. Cudi me da sad neko nije krenuo sa tripovima: ko mu je kriv kad ide u gay klub... mozda zato sto vecina izlazi u klubove pa ne bi da baksuziraju sebi.
I ja sam za to da se obaveste LGBT i druge organizacije,to govorim od samog pocetka.Ovo je jos jedan veliki primer diskriminacije i zlocina iz mržnje.
Ajde ako ima neko od aktivista neka im se obrati u veyi ovog slucaja ili da otvorimo novu temu,ja slabo pratim njihove programe i delovanja tako da ne ynam ni kome treba da se obratimo.
By Clubber
PETAK :

Izvrsena operacija koja je trajala puna 3h.
Momak se oseca neznatno bolje ali je i dalje na intenzivnoj nezi .
Opste stanje je stabilno i nadamo se oporavku .

ZAHVALJUJEMO SE SVIMA KOJI PITAJU ZA STANJE MOMKA KOJI JE NI KRIV NI DUZAN NASTRADAO .

:kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!