Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
U NS-u ima bunkera :puzzle:
E, gde ja provedo' 33 godine :doh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam se mozda adekvatno izrazio.
Za gay okupljalishta u Novom Sadu cesto kazem da su bunkeri, jer me na njih asociraju, zbog obezbedjenja, skuchenog prostora, polutajnosti njihovog postojanja i rizika koji odlazak na takva mesta ( tacnije, izlazak iz njih ) nosi sa sobom.

Doduse, u onom bunkeru na tvrdjavi i nema obezbedjenja, pa smo imali situaciju da su, privuceni popularnom muzikom, usli neki strejteri, zgrozili se nad prizorom i ubrzo pobegli glavom bez obzira.
:lol:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
pihhhh znaci nista!? A jel bi mogao neko da nas obavesti pravovremeno za desavanja u Novome Sadu!? Kao sto ovi belogradjani rade za njihove klubove o kojima se ovde toliko prica, da imam trip da sam bio tamo:gatara: :kralj:
a o ns sceni ni traga ni glasa:balon:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
pa i ta mala desavanja! koliko toliko:roll:
Korisnikov avatar
By ns.happy
v.l.a.d.o dobices ti po guzici kad dodjes na jedno desavanje! recicu ja tvom dragom da zudis za scenom! :oklagija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by v.l.a.d.a
pihhhh znaci nista!? A jel bi mogao neko da nas obavesti pravovremeno za desavanja u Novome Sadu!? Kao sto ovi belogradjani rade za njihove klubove o kojima se ovde toliko prica, da imam trip da sam bio tamo:gatara: :kralj:
a o ns sceni ni traga ni glasa:balon:
Evo, ja cu te putem u2u obavestavati, posto si bio toliko dobar da mi posaljes linkove za Sekine nove pesme. :kosa:
A i nema, u principu, razloga za neka posebna obavestavanja...
Zna se gde su novosadska okupljalishta, petkom i subotom jednostavno odesh da vidish shta se deshava, pa ako je provod odbar - ostanesh, a ako nije - okrenesh se i odesh i to ti je to.
Jedino ako se priredjuje neka extra ili tematska zurka ( kao sto je bila ova od proslog petka u "bunkeru" ), onda se salju sms-ovi sa obavestenjem i tako....
Korisnikov avatar
By Myself
Mislis na zurku kod socijalnog?
Bilo nevezano i gay i str8 drustvo. Sva sreca pa ne odo'.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Myself
Mislis na zurku kod socijalnog?
Bilo nevezano i gay i str8 drustvo. Sva sreca pa ne odo'.
Nemam pojma, mene je poznanik obavestio o toj zurci sms-om ( upotrebio je termin "bunker", sto se meni jako svidelo i bilo mi simpaticno ) i pozvao me da dodjem, ali nisam otisao.
Sta ja znam, meni nekako najvise odgovara da odem na tvrdjavu.... Dzuboks je u tamosnjem klubu otvoren i dostupan gostima, pa svako ima priliku da zadovolji svoj muzicki ukus.
:B
By kremenko
E cuh za to novo mesto u NS sto bi nazvali bunker da nije lose :)
Dali je neko bio i kako je tamo isao bi za vikend pa da znam?
By kremenko
E da malo obnovim moju temu :bouncy:
Posto svi znamo gde je bunker i da je tamo super,mozemo da pricamo o bunkeru.
Ja upoznah super lika tamo i super mi je :)
ali mi nesto nije jasno???
*Deni* ga toliko hvali ,da me potseca na Denizu neznam zasto ne mogu da se otmem tom utisku :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sta bi na kraju sa tim > feel the glam< klubom?

:farewell:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ne bi ochito nishta Laki!

.. josh jedan u nizu pokushaja "namajmunishimo novosadske pedere" :snob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa ja sam cuo da je to u pocetku radilo ali da su naplacivali 500 dindzi upad pa nije bilo skoro nikoga...mada ionako je to previse dobro da bi bilo istinito...da imamo dva funkcionalna gay kluba u Novom Sadu..i to u centru grada :ccn:
Korisnikov avatar
By bakalar
Pa upravo, na otvaranju ih je bilo 10-tak...

To je usotalom bio prostor koji tokom radne nedelje sluzi kao kafic ...

a muzika je bila na shuffle, doduse nista losije od muzike iz rupe ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by kremenko
...*Deni* ga toliko hvali ,da me potseca na Denizu neznam zasto ne mogu da se otmem tom utisku :D
Deniza i ja smo dugogodisnje poznanice i uvek smo bile u korektnim odnosima, zasnovanim na medjusobnom uvazavanju i postovanju.
:lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!