Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by schatzistEto ga tradicionalno juznjacko gostoprimstvo na delu.Moze i bugarche-devojche da prodje da se ozenim/udam i dobijem papire ipak su oni clanica Eu-a Da i sory sto vam off topikarim.Originally posted by Lakiboy_nsma sve je toliko lepo da nam samo jos ti falis
Podrska juznjacima od kolege sa severa
Ako obecate da u Nishu ima dobrih frajera sto kaze jedan od forumasa u potpisu ETO MENE
a ako ne uspemo da udovoljimo Vasem prefinjanom ukusu, pa mi cemo da ili cemo kao i uvek da uvezemo iz sofije
Originally posted by schatzistej... skroz si u pravu!
po mom misljenju otvorena jurka nije ona kada se gosti obavestavaju SMS-om ili forumom, a karte kupuje nedelju dana ranije...
otvorena jurka bi bila kada ja, koji se nisam najavio ili bio pozvan pojavim pred lokalom i kupim kartu na ulazu...
to svakako u nisu jos uvek nije moguce...
Originally posted by gorilicapa znas....kada ti postavljaju pitanja o prosecnoj "duzini" ljudi na zurci, procenat aktivnih, pasivnih i uni momaka, pocnes da ignorises pitanja...
samo sam jednom kontaktirao osobu koja ih reklamira na Romeu sa najobičnijim info pitanjem i osoba koja se krije iza tog naloga me nije udostojila ni odgovora. Reci ti onda meni, draga misice, kakvo ja to mišljenje treba da formiram???
Originally posted by gorilicasta je tu primitivno ili palanacvko? molim te pojasni...
preziru prema palanačkom primitivnom ponašanju.
Originally posted by gorilicakakvim osobama?
ja prema takvim osobama i prema takvoj organizaciji nemam ni trunčicu poštovanja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!