Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *STATUS*
da se ja pitam, ja bih onu rupu ispod auto-puta izmestio na Vrsku cuku... ili neko daleko ostrvo....
"Odnesi ovaj dvorac na neko daleko ostrvo" - citat iz crtanog filma Mornar Popaj kada Badza naredjuje Aladinu sta da radi sa dvorcem...
Originally posted by FLOYDIma nas i takvih koji bi cak i tu Vrsku Cuku samo da ne moraju da slusaju to djubre od buke (muzikom nazvati to sranje bilo bi previse pretenciozno)!!!Originally posted by *STATUS*
da se ja pitam, ja bih onu rupu ispod auto-puta izmestio na Vrsku cuku... ili neko daleko ostrvo....
"Odnesi ovaj dvorac na neko daleko ostrvo" - citat iz crtanog filma Mornar Popaj kada Badza naredjuje Aladinu sta da radi sa dvorcem...
kapiram da bi i na Vrsku cuku dosao u istu tu rupu,samo da bi cuo CECU.....
pozz za STATUS-a!!!
Originally posted by FLOYDMa nego sta bi nego bi dosao i on i svi ostali sto vas pljuju, a ti si Daco luuuuud sto im se izvinjavas, oni seru, seru i eto ih svakog vikenda.Originally posted by *STATUS*
pozz za STATUS-a!!!
Originally posted by M M and IZa pocetak ti nemas ni tu rupu. A sta ce ti fiskalni racun, da njime obrises bulju u nedostatku toalet papira, posto mnogo seres. Obezbednjenje i pijani maloletnik su naduvane price takvih tetki kao sto si ti, ali u krajnjoj liniji to nije tvoja briga, a sto se tice sanitarne inspekcije njihov prvi zadatak bi bio da tebe uklone iz te birtije iz higijenskih razloga.Originally posted by FLOYDIma nas i takvih koji bi cak i tu Vrsku Cuku samo da ne moraju da slusaju to djubre od buke (muzikom nazvati to sranje bilo bi previse pretenciozno)!!!Originally posted by *STATUS*
pozz za STATUS-a!!!
Nego bi ti lepo, da drzava funkcionise, mogao sam kljuc u bravu i da zatvoris tu rupu! Zbog nepostovanja poreskih zakona (koliko sam razumeo ne drzis fiskalnu kasu, a i ako drzis gosti ne dobijaju fiskalni racun), pa zbog toga sto ne kontrolises ko ti u kafanu ulazi vec pustas i maloletnike da se opijaju u toj rupi od kafane...Pa zatim ovi "slatki mali" incidenti sa obezbedjenjem...itd...itd...A verujem da bi i sanitarna inspekcija pronasla vise razloga da ti zavori birtiju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!