Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Paki

Ma je li ?! :lukavi: A kad GOSPODIN kasni onda nikome ništa, AAAA ?!?!?!?!??!! Moooreeeeee... :spank: :vudu:
Znas sta! Zbog svih vas Beogradjana koje mrzi dupe da pomerite iz BGa ja imam gomilu stvari da obavim kad dodjem u BG, tako da kasnjenje moze da mi se tolerise - pogotovo sto bas i ne poznajem grad.

Umri!

:mazi:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by colorado

Ma je li ?! :lukavi: A kad GOSPODIN kasni onda nikome ništa, AAAA ?!?!?!?!??!! Moooreeeeee... :spank: :vudu:
Znas sta! Zbog svih vas Beogradjana koje mrzi dupe da pomerite iz BGa ja imam gomilu stvari da obavim kad dodjem u BG, tako da kasnjenje moze da mi se tolerise - pogotovo sto bas i ne poznajem grad.

Umri!

Jaooooo, kako se slazem sa ovim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by colorado

Umri!

to samo on moze da tikaze "UMRI" i stavi taj emoticon u isti post jedno do drugog a da ti znas da iskreno misli i jedno i drugo!!!! moja cica...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Dakle, idemo colorado, hlaefdige i ja! :klap: :zvezda:
Korisnikov avatar
By Paki
@ colorado ....... CRKNI ! :obraz:

@ hlaefdige ....... Vi'š da mogu i ja! :smug:

:lol: :lood: :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
prosto onda treba da se dogovorimo oko mesta i vremena
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da, a ko ce sa mnom da ide? mis'im, ja imam jednog druga iz BG koji nije na forumu, i ici cu najvjerovatnije sa njim... ali, za slucaj da nesto krene naopako, ko bi sa mnom? :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kazem..treba se samo dogovoriti oko mesta i vremena... odemo svi tamo zajedno... i onda kako krene, krene... svi sirocici koji nemaju s kim idu s nama :blenta:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Predlog za mesto & vreme... :) :vijaca:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
posto ja nisam iz bg, neka neko drugi to odredi...ja ionako treba tek da objasnim sebi gde je to tacno
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mesto - pravni fakultet, tj. ispred zgrade :)
(potpuno neoriginalno, znam, ali korisno, jer svi znaju da nadju, i oni koji nisu iz BG)
Sad ostaje samo da utanacimo vreme. :) :diplomac:
Korisnikov avatar
By EYA
jos samo par dana :yay:
imam osecaj da ce ovo da bude vrh zurka :grouphug:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by KissQueen
Mesto - pravni fakultet, tj. ispred zgrade :)
(potpuno neoriginalno, znam, ali korisno, jer svi znaju da nadju, i oni koji nisu iz BG)
Sad ostaje samo da utanacimo vreme. :) :diplomac:
Neeeeeee ispred pravnog! :shok:
Navucicete se negativne energije. Makar se nadjite kod one cvecare preko puta :lol:
Ja jos uvek ne znam da li cu ici na zurku :misli:
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman i ja bi trebalo da idemo na zurku :dancing: Ali ja imam ispit neposredno posle toga tako da jos nisam sigurna hocu li moci - ako smanjim forum i ostale aktivnosti i predjem dovoljno gradiva.....

:sigh: :cita: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dobro...znaci pravni fakultet....vreme.....23.00 ok? ko sve ide s nama? za sada prijavljeni Hlaefdige, Colorado, KissQueen...dalje? Mladunac ides s nama? jos neko?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znak raspoznavanja mene i colorada.....bicemo dvoje najvisih totalno golih ljudi ispred pravnog fakulteta
Korisnikov avatar
By blenta
nisam siguran
u frci sam sa parama jako
uzetju broj od tebe ili colorada mada mislim da njegov vetj imam il tju dati moj pa se chujemo blagovremeno
to ok?
a tebe i kolorada je lako prepoznati ne brini hihih:tetka:
Korisnikov avatar
By mmiki
E sad cu da vas pogledam sve sa toliko zavisti, pun gneva, iz razloga sto sam cuo da je maloletnicima ulaz zabranjen... :flaming: Kako samo zivot zna da bude nepravedan... Svi vi jedva cekate, spremate se, organizujete... Sto bi rekao Kalimero: "To je nepravda!" :flaming: :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by CokoladnaBananica
e, da, a ko ce sa mnom da ide? mis'im, ja imam jednog druga iz BG koji nije na forumu, i ici cu najvjerovatnije sa njim... ali, za slucaj da nesto krene naopako, ko bi sa mnom? :)
hevo ja ccu ;) :zastava:
Korisnikov avatar
By Zibro
ijao ja radim subotu rano rano rano prepodne , satima sam ubedjivao lepsu polovinu da idemo pa da idemo , za zadnje dve tri zurke nije hteo ni da cuje , a ovo je na jedvite jade pristao , sada cak i ako dodjemo mozemo da budemo samo malkice zbog mene i mog posla :(
Korisnikov avatar
By blenta
mmiki
evo ja tju da ti potpishem da idesh ako me opunomotjish da ti budem staratelj :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zibro
ijao ja radim subotu rano rano rano prepodne , satima sam ubedjivao lepsu polovinu da idemo pa da idemo , za zadnje dve tri zurke nije hteo ni da cuje , a ovo je na jedvite jade pristao , sada cak i ako dodjemo mozemo da budemo samo malkice zbog mene i mog posla :(
pa zurka je u subotu uvece, gejnije :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by mladunac
mmiki
evo ja tju da ti potpishem da idesh ako me opunomotjish da ti budem staratelj :D
Pristao bih, ali za tu administraciju nije dovoljno 4 dana. :flaming:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by unic0rn
:opacupa: :tange: :lol: :trach: :mazi: :tamoamo: :lood: :lood: :lood: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a ti mali gejnije, odakle ti da postoji age limit za zurku? je l organizator to negde naveo? :beba:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by unic0rn
:opacupa: :tange: :lol: :trach: :mazi: :tamoamo: :lood: :lood: :lood: :vatroslava:
sad samo gledaj da ti lik ne izmisli da ima nesto u s ubotu uvece ili nedelju ujutro da bi izbego :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!