Hvala na kritikama i pohvalama, uvek postoji mogucnost za poboljsanje.
Nasa prva zurka nije prosla sjajno kako smo ocekivali, ali svaki pocetak je tezak.
Mada smo imali malu "pomoc" od konkurentskih klubova koji su se uplasili pa su FALSIFIKOVALI nasu pozivnicu i delili je po gradu. TO NISMO MI DELILI - TOLIKO GLUPI NISMO!
Nase pozivnice na tankom kartonu u boji su deljenje iskljucivo poznatim licima - nasim poznanicima.
Bez obzira na to, nije bilo problema koje ne mozemo resiti, niko nije bio napadnut ili povredjen.
Mozda je jedino bila povredjena sujeta nekih mojih poznanika koji su izgledali suvise str8 pa ih obezbedjenje nije pustilo dok ja nisam dosao.
Na sledecoj zurci ce biti bolje obezbedjenje, a za "povredu sujete" se izvinjavam.
Policija je videla te falsifikovane flajere i zamolila nas da oko pola 3 prekinemo zurku, zbog nase sigurnosti. 3 policajca su tada usla unutra i popila pice u prvom separeu do vrata.
Eto to je jedino sto se desavalo na zurci od negativnih stvari, a ako neko ima drugaciju info, nek mi javi.
Sto se kafea tice, radimo svaki dan od 16-02 (ili dokle ima gostiju) a od septembra cemo najverovatnije raditi ceo dan.
Novi gosti dolaze svaki dan i po onome sto mi kazu svidja im se prostor i ideja. Ovo vam govorim, jer sam sa skoro svakim gostom pricao licno.
Muzika mozda nije bila dovoljno glasna za zurku, ali ovo nije diskoteka vec klub. Ako hocete da vam muzika razvaljuje usi, ima toliko mesta u gradu. Mislim da je bolje da ljudi mogu da komuniciraju i da igraju uz muziku, nego da se komsiluk zali i da policija prekida zurku zbog prijave.
Ukusi su razliciti i ja na to ne mogu da uticem, ali ne prihvatam da mi iko kaze da je jedan od najstarijih klubova u gradu RUPA!
Ovo mozda nije QUEEN iz Pariza, HEAVEN iz Londona, ili Studio 54, ali je vizuelno daleko bolje od bilo cega do sada u BG!
Pozdrav od menadzmenta kluba
QUEEN!