Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ma... Sitnica :lol:

Kupicu neki jugic i umesto "Yugo" stavicu "Hummer" i eto :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je Smajli otkad su ga renovirali kao mrtvacki sanduk, mnogo mi se vise svidjao ranije.

Ali dodjem i sada ponekad na kafu, ako nista, bar da fascinirano gledam klinke zeldi butchice :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Hys.

Meni je Smajli otkad su ga renovirali kao mrtvacki sanduk, mnogo mi se vise svidjao ranije.

Ali dodjem i sada ponekad na kafu, ako nista, bar da fascinirano gledam klinke zeldi butchice :lol:

Sto je mnogo,mnogo je stvarno:lol:

Rastadosmo se usmrdjeni od dima i sa popucalim bubnim opnama i poderanim glasnicama:roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
sva sreca pa sam imao sveze ocne jabuchice u formalinu kod kuce, pa sam ih zamenio chim sam ushao na vrata i sad vidim ko nov. :wundy:
Korisnikov avatar
By IriS
^^ kako je ovo divno morbidno rečeno :radosnice:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Rastadosmo se usmrdjeni od dima i sa popucalim bubnim opnama i poderanim glasnicama:roflmao:

[/quote]

Tempting...
Korisnikov avatar
By lazarus
Meni se Smiley veoma svidio. Bio sam u januaru ove godine prvi put, a onda u aprilu nekoliko puta. Svidja mi se sto se nalazi u centru, a opet je malo zavucen. Tako mi je bilo prijatno da moje duge beogradske setnje osvjezim za sankom Smileya.
Jasno je da se ovo mjesto ne moze svima svidjeti.
Upoznao sam vrlo fine momke, a neki su napravili izuzetno fine geste - prosto majstori flerta i zavodjenja.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja nikad nisam bila, nikako da se nakanim :wundy:
a deluje mi previse mracno, bucno i skuceno :/
By faxsimil
Malo mjesto, skuceno, ali simpaticno, i jos u centru Beograda! Vrlo ljubazne konobrice!
Korisnikov avatar
By TheBoy
E da, kad rece vrlo ljubazne konobarice... ja mislim da je tamo ona zena koja nije konobarica, ne znam sta je... mozda gazdarica no 2 xD Ali tako je fina, cak sam je pozvao da sedne sa nama i da pricamo, sto obicno ne radim xD Stvarno me je odusevila :) Mada... to je bilo pre pola godine skoro -.- ' :tetka:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Nisam jos nikad bio, mada prolazio sam tuda pre neki dan. Ne deluje toliko odbojno, usao bih malo da posedim al me blam da ulazim sam unutra xD a glupo mi da teram drugove da mi prave drustvo kad nisu gej :@
Korisnikov avatar
By Tungi
Evo ja danas bio.Kad ti se bude islo i kad budes raspolozen sa drustvo javi se;)
By Guion Nerville
Originally posted by WoWLover

Nisam jos nikad bio, mada prolazio sam tuda pre neki dan. Ne deluje toliko odbojno, usao bih malo da posedim al me blam da ulazim sam unutra xD a glupo mi da teram drugove da mi prave drustvo kad nisu gej :@
ja sam dolazio sam. doduse generalno sam blamara, al nisam znao da je i to blam. :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni se sada ide na kolace :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Upravo sam dobio na fejsu sledecu poruku od kluba " Pleasure ":

" ne znamo da li ste culi ,ali sinoc je izazvan incident u caffe Smiley od strane str8era...

neki od nasih gostiju su zavrsili u bolinici ...strasno!!!

klub pleasure je za to vreme radio bez problema ...
javljamo se ovom porukom, cisto vase sumnje da umirimo...
ipak nase obezbedjenje je vezano za ovu drzavu i vladu i ima dovoljno momaka da spreece bilo kakvo desavanje izazvano ne pozeljnim ljudima!!
zato...
uzivajte i dobrodosli na zurku EUROVISION SONGA VECERAS!!!:-))) "
Korisnikov avatar
By Shmi
Takodje... i bas me zanima jel trac ili istina....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
dobila i ja tu poruku... ja ne znam kad ce ova srbija uci u 21.vek i prestati sa tim sranjima...
j
el zna neko ko je u bolnici i dal su ok?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sad cujem tek.Bio sam u Timesu sinoc,mada sam hteo da idem posle toga u smiley,cak sam i danas razmisljao da svratim...
Korisnikov avatar
By Shmi
Cuo ili i ti dobio poruku na Fb?
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne verujem ni ja da se neko zajebava sa time... al ipak pitam, da se proveri info...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by shmizllica

Cuo ili i ti dobio poruku na Fb?
Nisam dobio nikakvu poruku.Procitao ovde,sto je Heartkiler napisao.U grupi Smiley na fejsu ne pise nista o tome:neznam:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ok... onda da sacekamo da nam se potvrdi info...
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!