Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Speculum Columbae
Ja sam bio sada skoro tamo. To je jedna rupa od kafića. Ali moja voljena rupa...
Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Ja imam neku zelju da radim u Smajliju kao konobar.Vec dugo bih zeleo tu da radim.
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Lezbejke se stalno žale, bar one koje ja poznajem, kako nemaju lezbejski kafić, kao sve su gej kafići. E pa "Smajli" dokazuje suprotno :D Ne mož' da se sedne od devojčica ^^
Korisnikov avatar
By stefan19
Bio u smily prekjuce. Bar je skuchen ali nekako ushushkan. Ja sam dosao sam, radnim danom oko 6, te nije bilo puno ljudi. Samo dve slatke devojcice i par likova. Konobarica skroz OK, muzika super.
Preporuchujem...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Смајли је постао треш место...
Офарбали су га у сиву боју, па делује као да је само малтерисано и недовршено... бљак...

А те цеееене... па боље идите у Хајат на колаче, него у Смајли на нес кафу која кошта 159 динара....

гуарана је 160, а гуарана блек 265.... аман...

Радије ћу у Хајат на омиљене колаче, за те паре.... :)
Korisnikov avatar
By mirth
Ja ne znam da u Hyattu i vanilicu mozes da dobijes za te pare?
Korisnikov avatar
By WoWLover
Dok sam ja radio u hajatu, mogao se jedan sendvic kupiti po ceni od 250din. Dakle, sendvic. A to je bilo pre god, dve. Sad su sigurno narokali cene jos vise.
Kolaci su verovatno daleko skuplji.

A jel moze u smajliju da se upozna neko ok, ili svi idu tamo samo da bi popili kafu ili, jos gore, onanisali po coskovima :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja se evo sad spremam...Ne idemo da onanisemo(ali nas "onanisu" pojedini tako iz coskova):lol:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Hmmm XD

A ide se i meni.. Nadam se da baklje ne ulecu kroz porzore, tj. ako uopste ima prozora, obzirom da su sva gej mesta u podrumima i sl :D

Mozda bi mi bilo bolje da prvo nateram nekog da krene sa mnom, kontam da bi svi ono buljili i ogovarali kad bi usao sam unutra hehehe, kao 'evo jos jednog manijaka, rezervisite cosak' :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ili josh gore (mozda i bolje) -- zamisli ulazis sam i neka perverzna pederka te penetrira na stepenicama kafica :wundy:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by WoWLover

Hmmm XD

A ide se i meni.. Nadam se da baklje ne ulecu kroz porzore, tj. ako uopste ima prozora, obzirom da su sva gej mesta u podrumima i sl :D

Mozda bi mi bilo bolje da prvo nateram nekog da krene sa mnom, kontam da bi svi ono buljili i ogovarali kad bi usao sam unutra hehehe, kao 'evo jos jednog manijaka, rezervisite cosak' :D

A iz koje si ti pripizdine?:roflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by unic0rn

Ili josh gore (mozda i bolje) -- zamisli ulazis sam i neka perverzna pederka te penetrira na stepenicama kafica :wundy:

Pa te MATORE zato i dzedze dole:lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by unic0rn

Onda cu ja i na celu da napisem "Vetur úlfur" :awesome:

ont: Ja nikad nisam bio tamo :kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pitaj Unija da te povede:roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:lol:

pa dok se izdgovara sa mnom za odlazak u smajli, taman ce i punoletan da postane... :wundy:
:smeh:
Korisnikov avatar
By WoWLover
[/quote]

A iz koje si ti pripizdine? :roflmao:

[/quote]

munze :)

pa nemam nista protiv perverzije donekle, bitno da je atmosfera ok.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by WoWLover

Hmmm XD

Jos ako si pandur:awesome:

(necemo ni mi strahovati od baklji):smeh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@rogata konjina: nisi valjda toliko lenj? :giggle:

@tungi: i sto sto kazes :awesome:
Korisnikov avatar
By unic0rn
osililo se dete, nije da nije. sredicemo mi to :perezube:
Korisnikov avatar
By unic0rn
evo cekam ufura da dodje po mene dzipom :wundy:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:pucaodsmeha: Nacekaces se :lol: Cim napunim 18 vadim dozvolu i onda nema vise izgovora :awesome:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a jos 20 godina rada da skupis pare za dzipa? :lol:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!