Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Hans_87Sava Centar je zabranjen za nas..
Am, imam jedno pitanje tehnichke prirode. Drug je zvao da rezervise i rekli su mu da nema vise mesta... Mozete li lepo sledeci put da iznajmite Sava Centar ili Dom sindikata?
Originally posted by makaE bre, sta ti dajes coveku savete? Nisi izasla od kada si u svetoj lezbejskoj zajednici?
onda cu u 4 doci.
Hans,ne verujem da ces uci ako nemas rezervaciju,jedino ako ne poznajes nekog na ulazu.
Originally posted by unic0rn
jao, red room.
DJ Flip
Originally posted by Zonche!Uspešno su vas odmenili Bjelica i Pajkić. Doduše, brzo otiđoše. Ipak je to RED Room.
Blenta i ja smo na zalost bili spreceni da dodjemo
Originally posted by Zwezdicae zato ja ovog puta nisam ni htela da idem.
Najgluplje potrosenih 250din u zivotu...
Muzika se gore OPET nije cula, iako su rekli da ce se popraviti, i to javno, ovde na forumu. Zagusljivo, puno dima, vruce, brdo ljudi koji se konstatno setaju i setaju i setaju i svuda je prolaz, jer se konstantno ocajna masa pomera ne bi li ih videli.
Odvratna zurka, bile 10min. najvise i pobegle. Znam da me to mesto vise nece videti, a ni dosta ljudi koji su bili sa mnom nisu uopste bili odusevljeni i svi su ubrzo otisli.
Posle toliko zurki koje ste pravili, vi nas sada vucete za nos i sa svakom novom zurkom nas pravite sve vecim budalama, ali ko nas jebe, sami smo dozvolili.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!