Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *deni*Makar sta...tinejdz tetke....fuj
Laki, ti bi mogao konačno da počneš da se ponašaš u skladu sa svojim uzrastom, umesto što kao neka šiparica pričaš o garderobi u koju planiraš da se uvučeš u povodu izlaska u peder bar.
To više priliči nekoj tinejdž tetki od 18 leta, a ne ozbiljnom muškarcu kao što si ti.
Originally posted by SeamanJa sam videla da se neki visok, sladak decko pozdravio sa Unijem i sa Jenny, ali mi je tada isla jedna od pesama, pa sam bila zauzeta gubljenjem..
Originally posted by ZwezdicaEto mogli smo se upoznati, ali nas niko nije predstavio
Meni je bilo vrh sinoc, plus sam napadala unija s guza, pa sta covek vise da pozeli?
Pretpostavio sam da su oko unija forumasi ali mi bilo bzv da pridje i ispitujem
Originally posted by Zwezdicataj sam A i taj uni da nas ne upozna
Originally posted by SeamanJa sam videla da se neki visok, sladak decko pozdravio sa Unijem i sa Jenny, ali mi je tada isla jedna od pesama, pa sam bila zauzeta gubljenjem..
Originally posted by ZwezdicaEto mogli smo se upoznati, ali nas niko nije predstavio
Meni je bilo vrh sinoc, plus sam napadala unija s guza, pa sta covek vise da pozeli?
Pretpostavio sam da su oko unija forumasi ali mi bilo bzv da pridje i ispitujem
Originally posted by unic0rn
dobro, unic0rn je ispao nevaspitan, priznaje
ali nije to zbog vina, nije ni zbog serpentina; od onoliko sisitja oko mene uhvatila me milina
Originally posted by jovanabeogradMa meni je bilo vrh..
Valja li to ista? Da znam da li da se cimam i dolazim ovog vikenda ili ne...
Originally posted by HeartkillerRadim sl. vikend, plus ispit..
Ne izlazim ovaj vikend...
Ali zato sleći, stara dobra ekipa na okupu...
Zvezdice, očekujem te...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!