Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By DJ Nemo
nisam bila jos uvjek tako da nemam pojma
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja sam bio u petak, kad je Starky pustala muziku i bilo mi je ok...

Iskreno, nesto nisam primetio da su renovirali, sem po prejakom svetlu u hodniku, sto je neko iznad vec spomenuo.

Obezbedjenje je ljubazno, konobari takodje... ali..

WC je katastrofa...

DJ na gornjem nivou nema blage veze sa muzikom koju pusta... kaska za aktuelnim hitovima par meseci, a prelazi su mu... :qqlele:

Valjalo bi ga menjati pod hitno...

:hiphip:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
nikad nisam bila.... to i dalje postoji?

ko sve izlazi? kakav je mjuz?
By deka
Klanjam ti se STATUS-e ,samoproklamovana zvezdo ovog foruma :cvece:
Budi u tolikoj meri demokratican,pa subjektivno misljenje nekog drugog ispostuj,a ne nazivaj ga susom,a i poznajemo se licno ,pa je malo glupo..
Cinjenice o renoviranju istog stoje,ali verujem da nisi izbijao iz Dark room-a,sve u nadi da ce neko uci,pa nisi obratio paznju na uredjenje ostalog dela kluba ,vidis da te znam i to dobro ...
Slazem se da je cisto,ali da je neprofesionalno odradjen moleraj,to je cinjenica,i da sve deluje "koliko para toliko muzike" ,a na parama se stedelo,ocigledno ...
Btw muziku na gornjem nivou ne mogu da komentarisem,jer to ne slusam,to ostavljam tebi,ali ona u Blue room-u je bila sjajna,da ponovim zalosno je da je bilo prazno,mogli bi malo da priguse osvetljenje,porade na reklami,ali sve u svemu,neka im je sa srecom,podrzavam i podrzavacu svako novo/staro gay okupljaliste u BGDu....
By deka
Klanjam ti se STATUS-e ,samoproklamovana zvezdo ovog foruma :cvece:
Budi u tolikoj meri demokratican,pa subjektivno misljenje nekog drugog ispostuj,a ne nazivaj ga susom,a i poznajemo se licno ,pa je malo glupo..
Cinjenice o renoviranju istog stoje,ali verujem da nisi izbijao iz Dark room-a,sve u nadi da ce neko uci,pa nisi obratio paznju na uredjenje ostalog dela kluba ,vidis da te znam i to dobro ...
Slazem se da je cisto,ali da je neprofesionalno odradjen moleraj,to je cinjenica,i da sve deluje "koliko para toliko muzike" ,a na parama se stedelo,ocigledno ...
Btw muziku na gornjem nivou ne mogu da komentarisem,jer to ne slusam,to ostavljam tebi,ali ona u Blue room-u je bila sjajna,da ponovim zalosno je da je bilo prazno,mogli bi malo da priguse osvetljenje,porade na reklami,ali sve u svemu,neka im je sa srecom,podrzavam i podrzavacu svako novo/staro gay okupljaliste u BGDu....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Деко, ја нисам самопрокламовама звезда овог форума, други су ме тако окитили, тј прогласили...
године су труда и рада иза мене на овом форуму... има их укупно ШЕСТ до сада...

Ти немаш појма где сам ја боравио док сам био у том клубу и шта сам радио, па те молим дасе уздржиш од коментара тог типа.... Моја ствар је где сам био.... шта , и са ким радио...

Стојим иза мишљења које сам о Токсику дао... :njanjanja:

:napitak:
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Bi li neko bio ljubazan da mi pošalje adresu na u2u, da overim mesto večeras? :)
Korisnikov avatar
By IriS
bila, vid'la, promešala kukovima i o'šla.

onakvi muzički prelazi su mi :nope:
sreća pa sam bila sa zanimljivim društvom, pa nam je bilo lepo... a inače, nek im neko kaže da nauče kako se pušta muzika. pliz.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Bio sam u subotu. Mesto je OCAJNO!!! Ni pre nije bilo bolje ali je bilo puno ljudi pa je atmosfera bila super. Sada je na gornjem nivou bilo petoro ljudi, muzika je bilo neodredjenog zanra a atmosfera -10. Na donjem nivou je bilo vise ljudi (oko 20) i uglavnom zene... Najgore od svega je DJ na donjem nivou koji pusta neka propale polu hitove iz '80 i '90....

Sada u subotu planiram prvi put da odem u Hrabro Srce (Van Helsing vise ne radi(kako sam cuo)) pa se nadam da ce tamo biti bar malo bolja atmosfera....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako vama od nacina na koji Dj radi prelaze izmedju pesama zavisi provod onda vama nema spasa...necete se nikad i nigde dobro ni provesti...sedite kuci i pustajte sami sebi muziku onda najbolje vam je :roll:

On-nisam jos bio u renoviranom Toxicu ali nadam se da cu doci uskoro. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Nije poenta u prelazima - poenta je u celokupnom izboru. Izmedju ostalih promasaja, ovaj mi se izdvojio: isla je neka dance pesma iz '80 i onda bez prelaza pocinjinje hard rok koji traje 20 sekundi i nastavlja se nekom nasom wannabe-gay-himna pesmom...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Šteta! :(
Jedan od najboljih klubova je bio klub " Alijansa "
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ne znam kakav je ni ex ni ovaj Toxic, jer nisam bio ni u jednom klubu u Srbiji. Imao sam poziv jednom za Alijansu, ali do realizacije nikad nije došlo. Nemam baš ni neko društvo s kim bih izašao...tako da....Možda jednom i dođem ako onda još bude radila kafana :giggle:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Posaljite i meni adresu na u2u, mozda i svratim, ko sisa muziku, ne idem zbog toga. Jes da nemam s kim da odem, al se nadam da cu za drugi put vec imati :cuddle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!