Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By penez27
Originally posted by biotherm
Originally posted by penez27
Originally posted by Egmont
ma ime i broj telefona ne dajem nikome
uz pomoc broja telefona moze neko da me prati i da sazna moje podatke .... mozda sam ja paranoican ali ne hvala ne dajem broj i ime
Možda sam ja paranoičan, ali ne znači da me ne prate :)
a jesili siguran da te ne prate i ne prislushkuju , ja bas ne bih bio siguran ......... jednoga dana, jednoga dana, jednoga dana,.................
penez27, paranoičan si... :D
uh, možda te prate na forumu, otkrivaju tvoju IP adresu, saznaju ko je tvoj provajder, tvoj mail adresu i sl... Čuvaj se
znam da me prate po forumu i da po potrebi informacije razmenjuju .... samo ja sam se zastitio uzeo sam drugo drzavljanstvo pa mi nista ne mogu .
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
znam da me prate po forumu i da po potrebi informacije razmenjuju ....
Ko? Pa ONI.
Korisnikov avatar
By rossy de palma
Petak:
Koliko losa muzika jbt!
Od dizel hitova "The world is mine" i ostalih bajatih pesmica prosto mi dodje da ne odem vise nikada!
Gde ih samo izvuce.....
Ovaj grad ipak moze da ponudi mnogo kvalitetniju muziku i NOVIJU!
Razocarana, jako jako jako...a igralo mi se :(
Da se nije pojavila ridja dvometrashica, sve bi propalo...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Egmont
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja bih voleo da se na jednu od mojih novosadskih adresa posalje odmah VIP propusnica za novi klub :D
Kako ne bi morao ako dodjem nenajavljen da pevam opet ispred kluba: puuustiii naaas u diskoooo :lol:
Kaže se: "Kako ne biH morao." Ne može.
Hahahahaha

Pa ne mora sve da bude pederski klishe... od darkruma do 'malo vishe mejnstrim' muzike
Shta mu fali?
Nije loshe
By ~ Le Saint X ~
Odoh, videh, izadjoh...
Moj utisak je vrlo negativan

Ja se ugushi dole od dima... a cak je smetalo i onima sto puse

Ozvucenje je bilo...pa, u mojoj sobi je jedno 2 puta bolje

Ja odoh tamo sa jedno 10ak forumasa (Delete, Azdaja2, Hlef,The1ww,Hys,Superstar...)... Nesto nisam siguran da je iko odusevljen

...

Je sais pas...

Ovo je s konja na magarca ako se uporedi Alijansa i ovo...

Svakako cu pre otici u Toxic ili Brave Heart :)
nego u V H

Ne kazem da necu odlaziti, ali...
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni se nekako dopala ta dernek zadimljena atmosfera u novom klubu.
Narodskija je, intimnija nego u bivšem Apartmanu i u tome vidim pozitivan iskorak.
Pakita mi se, recimo, učinila kao Silvana Armenulić u pauzi nastupa.
Ne znam, meni se to dopada.

:hug:
By penez27
Originally posted by *deni*
Meni je sinoć bilo zabavno.
:zastava:
i meni vala
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Director
Originally posted by m..
Bilo je krcato, toplo i bili su hitovi. Prostor je poprilicno duguljast, i izdeljen na neka 3-4 sektora - ima i nekakav separe na kraju. Ja sam bila poprilicno pijana. Cene pica su i dalje visoke, WC i dalje ima ** (nije cucavac i ima vrata i tekucu vodu), pocinjem da mislim da je to neka anti koitus politika. Elem, nije bilo lose, mada mi se vise svida enterijer u Apartmanu, medjutim mislim da ce se ovaj vise svideti onima kojima se Alijansa svidjala vise nego Apartman. U je, zvucim konfuzno, a istreznila sam se.
sta, opet nema dark room???!!!??? :(
Nema, bar koliko sam ja onako zrikavo pijana uspela da ustanovim. No to ne znaci da ne moze da se napravi od separea, lol, pa ti lobiraj :D
Korisnikov avatar
By m..
Narodskija je, intimnija nego u bivšem Apartmanu i u tome vidim pozitivan iskorak.

:pucaodsmeha:
By Shoplifter
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Odoh, videh, izadjoh...
Moj utisak je vrlo negativan

Ja se ugushi dole od dima... a cak je smetalo i onima sto puse

:up:

jbt, jel zabranjeno u gay klubovima postaviti ventilaciju?

koja radi?!

koji put po redu gay klub bez osnovnih sanitarnih potrepshtina.

dopalo mi se sto ima kutaka gde muzika nije preglasna.
inace, ambijent i sve ostalo nije takvo da bih ikad pozeleo da se vratim tamo. naravno, opet se postavlja pitanje ako je the only game in town, onda jbg... mozda se zajebem pa ponovo odem.

do tad cu gustirati toxic il vec neshto drugo.
By jackare
Kada sam cuo da se L&Q seli u VH, obradovao sam se, jer taj klub pamtim jos iz vremena kad je prvi put otvoren, kao nekakav koktel bar/ klub, krajem 2004. Zeleo sam da Srbija konacno dobije pristojan gay klub u svim aspektima, da ne kazem po svetskim standardima, ali bar pristojan. Dakle, zapamtio sam jako lepo dekorisan klub, po uzoru na slicna mesta u evropskim metropolama, a zatekao ofucan enterijer, koji podseca na jeftine striptiz barove iz 70-tih na pariskom Pigalu. Znam da to nema nikakve veze sa Borisom i L&Q ekipom, jer su oni prostor u takvom stanju samo preuzeli. Pretpostavljam i da nije bilo realnih mogucnosti da se prostor renovira pre otvaranja, tako da ovo nije kritika na racun L&Q. Taj klub je, koliko znam, u medjuvremenu promenio nekoliko zakupaca, a jedno vreme je bio i nekakav narodnjacki podrum, gde su izlazili brucosi i srednjoskolci... Cine se kao da je ceo prvobitni enterijer ruiniran, da bi bio napravljen novi, ovakav kakav je sad.

To je sto se tice prostora. Medjutim, mesto, pre svega, cine ljudi i muzika. U tom smislu, petak, kada sam bio tamo, nije na mene ostavio utisak, a cini mi se da nisam jedini. Ne znam, mozda sam samo bio lose volje, mozda sam odabrao pogresno vece za prvi odlazak u novi klub. Uglavnom, nisam imao utisak da prisustvujem L&Q zurci. Bilo je dobrih momenata sto se muzike tice, ali je sve zasrano sa Push The Button i slicnim ispadima. No, ne moze se svakom ugoditi. Otici cu ponovo sledeceg vikenda i nadam se da ce mi biti prijatnije. Ni u Alliance i Apartmanu mi nije uvek i sve bilo potaman, pa sam ipak rado odlazio na oba mesta, narocito na prvo.

Sugestija: uradite sta god mozete (i ako mozete) po pitanju ventilacije.

U svakom slucaju, L&Q je jos uvek jedina alternativa konceptu koji nude Toxic i novi VIP a.k.a. Hrabro Srce.

Zbog toga, neka vam je srecno i dugovecno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by m..

:pucaodsmeha:
Pa da.
Slatko.
:kissing:
Ne razumem kako je moguće da se neko nije lepo osećao i proveo.
By ...Sitnicava...
Slažem se sa B.U-om.
Zagušljivo, pretoplo...
Klima nije aktivna jer negativno utiče na ozonski omotač ili šta?
Onaj bend je bio podnošljiv dok jedna od izvođačica nije poželela srećan
rođendan prisutnoj devojci rečima
"Sad si izašla iz pi*ke." :doh:
Nije loše, a nije ni nešto posebno.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Paris
Kakav bend? :nesiguran:
Originally posted by Loud & Queer

DAY THREE - U subotu u klubu nastupaju sarajevske zvezde Starke u okviru festivala Dani Sarajeva. Ulaz je 150 dinara, također.
Ovaj. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uzas uzasa !

Zagushljivo, muzika da se ubijes, to nije ni muzika...

E da, vrhunac mojih pola h provedenih unutra su te nakaze koje su gostovale radile remix u nekom urbanom fazonu pesme Mache moje od Lepe Brene i masa peva, kao svi znaju tu urbanu verziju, luuuuuuuuuudilo, Brena je sada mnogo podnoshljivija... :roll:

Ono je urbani gay svet je l? :kakodane:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Slažem se sa B.U-om.
Zagušljivo, pretoplo...
Klima nije aktivna jer negativno utiče na ozonski omotač ili šta?
Onaj bend je bio podnošljiv dok jedna od izvođačica nije poželela srećan
rođendan prisutnoj devojci rečima
"Sad si izašla iz pi*ke." :doh:
Nije loše, a nije ni nešto posebno.
TI mene zajebavas?
Kako nije lose?
Zar se nismo obe zgrazavale sinoc tih pola h? :shok: :lol:
Bend podnoshljiv?

Ja sam ocigledno halucinirala da pricam sa tobom.. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ventilaciju definitivno treba srediti.

Meni je bilo super sa ekipicom, svi su bili dobro raspolozeni, ali negde oko 4 sam htela da mrem od nedostatka kiseonika i morala da zapalim.

Meni je muzika bila super, starke su mi se bas dopale, dobro je vozila i dj-kica posle. Ne znam ko je, ali volela bih da svrnem ponovo kad ona pusta...ako se ventilacija sredi :vruce: Ili je ona deo starki :smirk:

Nisam pored bine samo sam slusala :shrug:

A ja volim lepu brenu tako da mi ich nije smetao remiks :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor
Starke su bre zakon!!!

izvinite na offu :)
Pa dobro, masi su bile luuuuuuuuuuuuudiloooooooooooooooo, a i masa je bila uradjena do jaja, tako da su im pustili Shemsu i to bi im bilo do jaja, tako da...
Korisnikov avatar
By Hys.
...volim i semsu.

:ozbiljan:

Cak i kad nisam uradjena, kao sto nisam bila ni sinoc:D

ali, o ukusima ne vredi raspravljati, zar ne :)
Korisnikov avatar
By starsailor
Zwezdice moj post nije se odnosio na tebe.
ja stvarno to mislim. a za informaciju ja sam sXe - straightedge, pa ih ipak volim.
a isto tako mogu da razumem i to sto se tebi ne dopadaju, ipak se radi o razlicitim generacijama, i nacinu zivota i to je ok :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Straight Edge refers to a lifestyle that started within the hardcore punk subculture whose adherents make a lifetime commitment to refrain from drinking alcohol, using tobacco products, and taking recreational drugs.

:)
Korisnikov avatar
By Hys.
now that is what i call taking it too far!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor
Zwezdice moj post nije se odnosio na tebe.
ja stvarno to mislim. a za informaciju ja sam sXe - straightedge, pa ih ipak volim.
a isto tako mogu da razumem i to sto se tebi ne dopadaju, ipak se radi o razlicitim generacijama, i nacinu zivota i to je ok :)
Nisam ni mislila da se odnosio na mene, ja sam iskomentarisala nevezano za to.. :geisha:
Korisnikov avatar
By tamanoir
I meni je smetao dim, no ajd, navikla sam.. Muzika mi je bila ok obe veceri.. Prostor je u redu.. Ali najbitnije, drustvo sa kojim smo bile - fantasticno!, tako da smo se lepo i proveli svi.. Zanimljivo sad kad vidim koliko vas je bilo tamo, a ne znam vas, no, jesam osetila neki forum vibe, priznajem.. :D
Korisnikov avatar
By Patty Patterson
Ne mogu da komentarisem subotu, jer nisam bio prisutan, ali petak...

Pitanje je da li je dj malouman ili bezobrazan; raznorazne Rijane i Kejti Peri, vise nego bajati disko-haus hitovi sa pocetka 2000-ih, uz oko tri podnosljive pesmice -apsolutna besmislica! Nikakvog reda i smisla (talenta?).

Bilo bi izuzetno podcenjivacki sa njegove strane da je mislio da je gejevima dovoljno da pustis bilo kakav idiotizam, pa da veselo djuskaju (doduse, uvek ima i takvih), mada se ja ipak nadam da je samo netalentovan, pa da to nije bilo namerno... To nas naravno dovodi do pitanja da li postoje ikakvi kriterijumi pri izboru dj-eva???

Prostor i nije neki, ventilacija standardno losa, ali se sve to da preziveti uz pametan izbor "pustaca muzike"...
By penez27
Originally posted by Patty Patterson
To nas naravno dovodi do pitanja da li postoje ikakvi kriterijumi pri izboru dj-eva???
verovatno visina honorara dj-eva
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!