Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Hans
Jao da, da pridodam. Zima 2007. Kuckanje tokom jednog popodneva na chatu i razmena telefona. Dogovor da se nadjemo u Nushicevoj. Lik dolazi. Nakon jednog minuta kaze : Znas, ja moram da idem kod druga da mu popravim komp....I otisao je. :smeh: Realno, i jesmo bili suprotni svetovi.
By mikka
ta prica je stvarno strasna.
retko sam praktikovao taj dejt preko neta, strejt dejt nikad (jer je takve mnogo lakse ostvariti), a kada sam zasao u gej vode (kakav izraz :doh: ) bio sam veoma, veoma oprezan jer nisam znao kako to funkcionise i kakvih sve ljudi ima, sto je i bilo dobro, desilo mi se da i posle nekoliko dana dopisivanja isplivaju neki momenti kojima ne bih voleo da prisustvujem u real life-u :uplasen:
ne znam, mozda deluje smaracki, ali mislim da treba dobro procaskati sa osobom pre licnog upoznavanja, videti i kako joj rade klikeri :peace:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by new_one
MIslim da svako treba da ima friendove, tako ako se nekom ovo desi neka mu se i vrati, zasto uvek strejtasi da biju nas, mozemo i mi njih :rambo:
:up:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ns.happy
tekst sam nasao na jednom hrvatskom gay forumu.

koliko pazite kad idete na dejt? ja sam po tom pitanju uzasan, upste ne vodim racuna, niti imam neku paranoju... nekada se desavalo da sa nekim ugovorim dejt odmah nakon pocetnog ''zdravo'' (to je kad sam bio u fazi ''zivim brzo i izlazim jos brze''). znam za neke slucajeve kao sto je ovaj iznad, da su pretukli nekog na dejtu i sl, ali uvek je to bilo iz druge ruke prepricano...
a vi? kako 'te?
Jednom sam imala dejt ugovoren preko neta i veoma se razocarala usled nepremostive razlike virtuelne i realne persone, toliko da mi vise nije palo na pamet. Od tada sam svoje devojke, one night standove, fuck buddy-je i ljubavnice birala iskljucivo uzivo, jer mi ionako ono sto neko moze textualno i verbalno da ispolji jako malo znaci i iz toga mogu jako malo onog sto me zanima da iscitam. U svakom slucaju, to sto neko misli i govori o sebi ume da bude (i cesto jeste) jako beznacajno i nemerodavno.
Anyways, ako bi me vec tolika nesreca zadesila da moram da trazim zene preko neta, bila bih veoma oprezna i veoma bih dugo vagala i duboko kopala da li bih se uopste nasla s njima. Ne zato sto se plasim da ce me neko tamo umlatiti, nego zato sto znam sta zelim i znam koliko je to komplikovano naci.
By Sixto
Originally posted by Stripi
Originally posted by Sixto
Drugar je zakazo dejt, NS naravno, kod javne cesme na ogradi Spensa kod Poliklinike Papic (idiotskog li mesta za dejt al ajd).
pa baš i ne. Tamo nema puno ljudi i veća je vjerojatnost da je osoba koji ti se u dogovoreno vrijeme približava ta sa kojom si dogovorio čvenk :yes:
Tako sam ja nekada dogovarao čvenkove kod meteorološkog sata na Zrinjevcu ili čak, ma koliko čudno zvučalo, kod plana grada na Trgu Bana J.J. jer tamo rijetko tko stane i stoji i ne gleda u plan grada :D
Sve je to ok, al ne u Srbiji! MRacno mesto, bez ulicne rasvete, pusto, sa milion mesta da se ovek sakrije, zaskoci te i prospe ti mozak, a da niko ni ne naidje! Fala vi lepo!

Upoznavanje na pretrpanim mestima, gde je puno ljudi je sasvim ok, imamo mobilne ne!?
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by DooFFKe
MIslim da svako treba da ima friendove, tako ako se nekom ovo desi neka mu se i vrati, zasto uvek strejtasi da biju nas, mozemo i mi njih :rambo:
pa... i to mozhe da bude gaf
ja kad sam se upoznavao sa deckom sa foruma on poveo drugare
zavrshilo se tako shto se meni silno svidjao deckov drugar
:cvece:
Korisnikov avatar
By aristotelous90
Originally posted by blenta

hahahahaha meni se ovo svidja!! :dancingfever: :shmi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
a pazite sad ovo (mozdaaaa je malo debilno, al aj...)

odem ja sad na chat NPR

i naletim na nekog str8 lika,pozovem ga na DEJT, sacekam ga i smrvim mu glavu...

e sad, mogu to uraditi, ali ne vidim zasto bi... zasto str8eri tuku homoseksualce??????? NIKAD MI NECE BITI JASNO...ne vidim ZELJU zasto da ga jebeSH... :lobotomiJa:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Azdaja
a pazite sad ovo (mozdaaaa je malo debilno, al aj...)

odem ja sad na chat NPR

i naletim na nekog str8 lika,pozovem ga na DEJT, sacekam ga i smrvim mu glavu...

e sad, mogu to uraditi, ali ne vidim zasto bi... zasto str8eri tuku homoseksualce??????? NIKAD MI NECE BITI JASNO...ne vidim ZELJU zasto da ga jebeSH... :lobotomiJa:
Zato sto se osecaju ugrozeno, zato sto se boje da ce im se dici na tipa, ili se boje svoje 'zenske' strane, ili ih zulja njihova pretpostavljena sloboda da je iskazuju i sopstvena nemogucnost da je iskazuju a ostanu 'muskarcine'. Ili zato sto tripuju da se pederi jebu dok ne spadnu s nogu, a njima spoznorusice nece da daju dok se ne pocimaju toliko da im jaja poplave. Zato sto ih ne poznaju, ne razumeju, ne znaju i onda svasta ucitavaju i svacega se plase.
By cumpig
aauuuu, uvek kad procitam ovakvo nesto prisetm se koliko sam ja puta mogao da najebem. srecom nikad mi se nista neprijatno nije desilo. :lood:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam potpuni debil sto se tice raznih kombinacija sa muskarcima, ne samo kada je sex u pitanju.

Ma kakva paranoja, kakvo uopste razmisljanje sto se toga tice... ako je sudjeno, onda je sudjeno! :lol:

Do sada sam imao jedno milion puta vise srece no pameti, a nadam se da ce se to nastaviti jos dugo dugo, jer nesto sumnjam da cu takve navike promeniti i izmeniti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Huh imao sam i ja jedan takav, al sam izvukao zivu glavu.
Mada nije islo preko interneta.

A.D 2002 Jedan moj tadasnji "drug" i ja setamo terazijama i ja genije opazim mladog preslatkog decka iz snova kako stoji na ulici i nesto zvrlji, pa zvrljim ja u njega, on u mene, dok mi nije prisao i pitao "dal se znamo", a ja njemu da mi izgleda poznato. Ubrzo smo sva trojica otisli u sport cafe na pice i lik je onda krenuo sa svojom pricom: kako je bio u dusevnoj bolnici zbog pokusaja ubistva, kako nosi hladno oruzje sa sobom, kako je prebio nekog dan pre toga, kako svi misle da je on lud, a nije i sav je delovao psiho, sjebano,i bio je uzasno paranoican.

Ovaj moj drug se usro' i pizda pobegao od nas sa nekim izgovorom da mora da ide, a ja ostao i dalje da se izvucem iz situacije kako znam i umem.
Na kraju mu dao lazni broj i kao dogovorili se da se nadjemo malo posle dok ja nabavim duvku i pozovem neke drugarice da nam se pridruze i onda otisao u p.m, a ovom drugu se najbao keve sto me je ostavio sa neuracunljivim ludakom!
Korisnikov avatar
By Seaman
Koliko sam ja imao dejtova :D a nikad mi se nista ruzno nije desilo.

Nikad ne razmisljam u tom pravucu da moze da me neko premlati i sl.

A i branio bih se :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dirrty

Ja sam potpuni debil sto se tice raznih kombinacija sa muskarcima, ne samo kada je sex u pitanju.

Ma kakva paranoja, kakvo uopste razmisljanje sto se toga tice... ako je sudjeno, onda je sudjeno! :lol:

Do sada sam imao jedno milion puta vise srece no pameti, a nadam se da ce se to nastaviti jos dugo dugo, jer nesto sumnjam da cu takve navike promeniti i izmeniti.
Ma slicno je i kod mene, ali mozda je u pitanju dobra procjena.

Zato smo prosli bez nekih neprijatnosti.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by blenta
Ja sam na zadnjem dejtu neprestano gledao u decka koji je sedeo iza mog dejta. :D Cak je i posao za mnom u toalet ali sam ispao pizda i nisam nista preduzeo. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ja nikad o tome nisam vodio računa... Ne razmišljam u početku, ali 10 minuta pred dejt krenem da paranoišem, onda ponovo iščitam poruke, tražim nešto sumnjivo, i slično... Na kraju pretežno tražim da mi kaže šta od odeće nosi, pa kad ga prepoznam, znam da sam siguran... :D
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam skoro poceo drugu (u koga imam poverenja) da dajem adrese momaka kod kojih idem. Pa ako mu se ne javim do "tad i tad", znace da nesto nije u redu. I to mi je palo na pamet da radim tek posto mi je rekao da ide u inostranstvo da se upozna sa nekim i da cu otprilike jedino ja znati gde je i sta se desava sa njim.
Korisnikov avatar
By taurus
znam da se branim,boli me kurac..kad mi se ide ,odem....mada retko,mrzi me...nije produktivno u 90 posto slucajeva
Korisnikov avatar
By EnRage
Znaš da se braniš? Ćak i protiv četvorice? Ma ti nisi taurus, ti si Van Damme.
Korisnikov avatar
By taurus
opet zagreb :smeh: ludji je jachi i od cetvorice...
Korisnikov avatar
By EnRage
Zašto opet Zagreb? :) Lijepo je biti lud, pomaže to :)
Korisnikov avatar
By taurus
Zato sto ima tu jedna Oliva koja me proganja :smeh:

lud u smislu,ako se nadjesh u situaciji da ih ima vishe,jbg razbijesh flashu o sto pa ko hoce da se nabode ok.....jesi bre ti dobijo batine nekada?snadjesh se jbt,nisi valjda lood da dopustish da ti lome rebra
By Kragi
Originally posted by m..
Originally posted by ns.happy
tekst sam nasao na jednom hrvatskom gay forumu.

koliko pazite kad idete na dejt? ja sam po tom pitanju uzasan, upste ne vodim racuna, niti imam neku paranoju... nekada se desavalo da sa nekim ugovorim dejt odmah nakon pocetnog ''zdravo'' (to je kad sam bio u fazi ''zivim brzo i izlazim jos brze''). znam za neke slucajeve kao sto je ovaj iznad, da su pretukli nekog na dejtu i sl, ali uvek je to bilo iz druge ruke prepricano...
a vi? kako 'te?
Jednom sam imala dejt ugovoren preko neta i veoma se razocarala usled nepremostive razlike virtuelne i realne persone, toliko da mi vise nije palo na pamet. Od tada sam svoje devojke, one night standove, fuck buddy-je i ljubavnice birala iskljucivo uzivo, jer mi ionako ono sto neko moze textualno i verbalno da ispolji jako malo znaci i iz toga mogu jako malo onog sto me zanima da iscitam. U svakom slucaju, to sto neko misli i govori o sebi ume da bude (i cesto jeste) jako beznacajno i nemerodavno.
Anyways, ako bi me vec tolika nesreca zadesila da moram da trazim zene preko neta, bila bih veoma oprezna i veoma bih dugo vagala i duboko kopala da li bih se uopste nasla s njima. Ne zato sto se plasim da ce me neko tamo umlatiti, nego zato sto znam sta zelim i znam koliko je to komplikovano naci.
samo su velike sanse da te proglase za budalu :smeh: iako te, zaista, razumem.
uz napomenu da se ne odnosi na sex date :D
Korisnikov avatar
By cebro
Ja sam se tako jednom trebao naci sa tipom iz subotice ispred merkatora u ns-u. Ja sam dosao na vreme mada on nije. Cekao sam ga jedno pola sata i uz to mu slao poruke i zvao, medjutim on se nije javljao. Onda sam dobio neki strasan osecaj da tu nesto ne valja. Zatim sam seo u bus i zapalio kuci. I onda dok sam bio u busu tip mi se javio i molio da se vratim ali onaj osecaj je i dalje bio tu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by cebro

Ja sam se tako jednom trebao naci sa tipom iz subotice ispred merkatora u ns-u. Ja sam dosao na vreme mada on nije. Cekao sam ga jedno pola sata i uz to mu slao poruke i zvao, medjutim on se nije javljao. Onda sam dobio neki strasan osecaj da tu nesto ne valja. Zatim sam seo u bus i zapalio kuci. I onda dok sam bio u busu tip mi se javio i molio da se vratim ali onaj osecaj je i dalje bio tu.
To ti je, dušo, obična paranoja, ne sekiraj se ti ništa.
Korisnikov avatar
By cebro
Verovatno, ali je bolje odreagovati nego zavrsiti kao ovaj lik. :P
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa bolje je onda, tom logikom, zavući se u mišiju Tako sigurno ne može ništa neprijatno da ti se desi.
Crći ćeš jednog dana svakako, pre ili kasnije, pa sad plašiti se svega i svačega, ne vidim da ima mnogo smisla u životu.
Korisnikov avatar
By cebro
To ne znaci da cu ja svaki put pred upoznavanje biti paranoican.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, hajde sad polako malo u Trač arenu, mani se više ove teme...
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!